reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dziewczyny - dziękuję bradzo za dobre słówko. Ja naprawdę wierze, ze moj tata wyzdrowieje, wogole nie zakladam innej opcji. Jestem zszokowana tez podejsciem mojego taty - pomimo nieprzyjemnych chemi, trzyma sie dzielnie. Jak ktoś zadzwoni i zapyta "jak leci" odpowie "w porządku, a co u ciebie?". Podziwiam go za to.

Wiecie ze chyba Wasze dobre myśli nam dziś pomogły :-) cała zła energia jaką ci nasi znajomi włożyli w oczernienie nas odbiła się i wróciła do nich (nie uwierzono w ich insynuacje i zostali wręcz wyśmiani).

Wagnies - niech i u Ciebie sprawy się szybko naprostują - też wysyłam cieplutkie myśli w Twoją stronę (a ponoć mam moc, bo jestem w ciąży!)

Moniołku - moje kondolencje. Trzeba swoj żołbny czas po prostu przejść, choć wcześniejsze pogodzenie się z faktem, ze człowiek odejdzie - jednak pomaga.
A warto te papierki jednak pozbierać, nie daj się.

Sensi - mnie też się marzy własny kawałek trawnika, jednak bardziej w mieście niż na wsi, ale rozumiem o czym piszesz :-)

Ewa - dostałam maila - jesteś kochana :-*

Anusieńko, Monik, Najeczka, Antila, Vonka, Novaczka, Józefinka, Mufka - i oczywiście wszystkie 30tki - życzę miłęgo wieczorku!

reklama
Wagnies - niech i u Ciebie sprawy się szybko naprostują - też wysyłam cieplutkie myśli w Twoją stronę (a ponoć mam moc, bo jestem w ciąży!)

Carioca lapie te mysli i gormadze w sloiczku... razem z ciazowymi fluidkami od Ataaty ;-) :tak: :-D

Zycze wszystkim 30-tkom milych snow, ja mykam do lozeczka

Już nie!
Ale jaki dziś poranek! :-D
Mężuś wstawał wcześnie rano, nakarmił córeczkę, posadził do kojca, gdzie bawiła się hiper grzecznie, wiec mamusia jeszcze przymknęła oczko. Obudziłam się, a tutaj mój Szkrabek sobie gada. Pomyślałam, że poscielę sobie łózeczko, ubiorę się i dopiero się pokażę.. Wchodzę do pokoju i co widzę?
1176794265

No więc przykryłam i czekam teraz aż się obudzi..
Wam też życzę fajnego dnia pełnego miłych niespodzianek!

Dzieńdobry wszystkim 30-tkom w ten piękny słoneczny dzień :-)

Dziękuję Wam dziewczynki za zrozumienie. Wiem, że muszę poprostu być cierpliwa.

Novaczko ali ci Martynka zrobiła niespodzianke. Taka chwilka dla siebie to jak skarb;-). A niunia na zdjątu prześlicznie spi, jak aniołeczek:-D.

Moniolek Bardzo Ci współczuje z powodu śmierci wujka. Myśle, że na żadną śmierć niemożna się przygotować i zawsze będzie to bardzo trudne i bolesne.
Widze, że masz przeprawe w banku:baffled:.Mnie to też będzie czakać niedługo i już mam wstręt do załatwiania spraw:eek:.

Pozdrowionka dla Wszystkich i miłego popołudnia:-D

dzien dobry...
moj tydzien zapowiada sie bardzo dlugi w pracy.... ale biore dzien wolny na usg na 1 maja - tutaj jest to normalny dzien pracy a swieto pracy zawsze przypada na pierwszy poniedzialek wrzesnia.... bardzo podoba mi sie ten system,bo czlowiek moze miec chociaz dlugi weekend - chociaz w Polsce to mozna sobie zrobic w maju wolny tydzien ;-)...
dzis wiatrzysko sie unormowalo i nic nie slychac,to moze i cieplej sie zrobi... ale na wiosne jeszcze poczekamy,chociaz zapowiadaja 17 stopni na piatek...
Novaczko- to Martynia zrobila ci niespodzianke...
Carioca- trzeba wierzyc,ze sie uda- ponoc to juz polowa sukcesu... moja mama miala szczescie,ze wykryli u niej bardzo wczesnie i nawet lekarz na poczatku leczenia jej powiedzial,ze ma 100% szansy na wyleczenia no i teraz jest juz dobrze i tylko baczna obserwacja przez nablizsze kilka lat...
Moniolek- nie przegonie tego zimniska do Polski :laugh2: raczej wy podeslijcie mi tu troche ciepelka ... i trzymaj sie w srode... mimo,ze w pewnym sensie czasami jestesmy przygotowani na smierc bliskich to mimo wszystko potrzebujemy po jeszcze troche czasu aby sie a tym pogodzic...
Wagnies- pytalam o Lodz,bo pisalas o Lagiewnikach.... my tu tez mamy,albo mi sie cos pomylilo z Grotnikami..... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Sensi- no to dobrze,bo by nam ciebie i maluszka bardzo tutaj brakowalo
Najka
- i jak dzisiaj?
Alek,Antila,Vonko i cala reszta 30-tek pozdrowionka....

reklama
Cześć 30stki!
Oznajmiam, ze u mnie b.z. - objawy przed@e i jedna kreska, bez najmniejszego cienia drugiej. Brak złudzeń, i bunt na te starania całe.
Moniolku trzymaj się:-) Życzę Ci tej pracki! A jak w banku?
Novaczko a jak reszta dnia?
Carioca cieszę sie, ze dobre myśli Wam pomogły. A z tego co piszesz to Twój tato silny jest i dzielny, a to bardzo ważne w walce z chorobą!
Ewo straszliwie się to ciągnie, ten czas przed @, ale niedługo będę na 28dni, może bunt mi się nie nasili.
Monik to super, że szukacie domku dla siebie. My myślimy na razie o takim weekendowym drewnianym na dalekiej wsi, gdzie dużo przestrzeni i spokój. Trzymaj się , to jeszcze prawie miesiąc zwolnienia?
Kajda gdzie się podziewasz? Jak się czujesz?
Antilko Aluś Vonko co u Was?
Pozdrowienia!

Do góry