reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
ewo - nie pomyliłaś się - w Łodzi też są Łagiewniki :-)

Najka - @ sobie żarty robi, chociaż ... może styczeń 2008?

Dziewczyny co tam porabiacie, ze tak tu dziś pusto?

Jejku jak tu pusto!:-(
Carioca to raczej na pewno żarty:baffled:. Może jutro dowiemy się co wszystkie dziewczynki robiły, ze na BB nawet nie zajrzały.
Dobrej nocki Wszystkim życzę!

Witam wieczorkiem:happy:

Carioca trzymaj się dzielnie. Wiem, że Ci trudno, ale zmiana u Twojego taty była wcześnie wykryta, więc będzie dobrze:tak: Zgodnie z życzeniem przesyłam Ci całą masę ciepłych myśli:happy:

Sensi ja lubię roślinki, ale nie umiem sie nimi zajmować. Na balkonie mam ich niewiele, aby nie zrobić im krzywdy:baffled: Co do neciku, to koniecznie spraw sobie na okres macierzyńskiego:tak: Nie możesz nas przecież opuścić

Ewo usg bedzie Ci robił lekarz rodzinny, czy ginekolog:confused: Nawet nie próbuj nam tu zimy podesłać;-) :laugh2: :laugh2: :laugh2: Co do Łodzi byłam tam raz przez dwa tygodnie, ale niewiele widziałam, gdyż większość czasu spędziłam w jednostce wojskowej na szkoleniach.

Moniolek to życzę dużo cierpliwości do załatwiania bankowych spraw.

Novaczko ślicznie śpi Twoja córcia szkoda tylko, że tak krótko;-)

Monik myślę, że jeżeli nie jesteś jeszcze gotowa to po prostu unikajcie wizyt znajomych z dziećmi. Masz prawo czuć, żal, pustkę a nawet zazdrość i takie spotkania mogą tylko te uczucia potęgować. Wiem coś o tym:-( Dbaj o siebie mam nadzieję, że ból w końcu minie. Jak długie będziesz miała L4:confused:

Najko widzę, że @ bawi sie z Tobą w chowanego. Najgorsze jest to czekanie, ale nie zniechęcaj sie jeszcze. Jak nie styczeń 2008 to inny miesiąc:tak:
Wagnies jakbyś coś jeszcze potrzebowała z Tunezji to nie ma sprawy:tak:
Maraniko coś rzadko do nas zaglądasz :confused:
Vonko i jak:confused:

Mufko, Józefinko ładnie to tak pojawić sie na naszym wątku i od razu zniknąć;-) :-D :-D

Antilko fajnie, że jednak pojawiłaś się!:-) Ty w domku, czy w pracy?
Ja to zaraz skaczę do łóżeczka, bo już spać się chce.

witam dziewczynki:-):-):-)

po tak ciepłym przyjęciu jestem zobligowana wpaść do Was choćby na chwilkę, zaraz znikam bo mam sporo nauki ( w niedzielę czekają mnie 4 kolokwia:baffled::baffled::baffled:), więc przepraszam że nie odniosę się do Waszych postów ale nie przeszkadza mi to pozdrowić Was wszystkie i każdą z osobna:-)

jutro mam wizytę u ginka, idę z wynikami prolaktyny która jest duuużo ponad normę i zaczynamy leczenie, na efekty mam nadzieję nie czekać zbyt długo:-), no i chcę dopytać co z tym moim torbielem ( mam coś takiego 1-szy raz, ma 44 mm i ponoć wygląda na czynnościowy, ale to się okaże), jestem dobrej myśli

wszystkiego dobrego dziewczynki, uciekam do książek:-)

Mufko powodzenia u ginki! Napisz, jak było. A torbiel, mam nadziję, ze się wchłonie, moja miała ok.5 cm i wchłonęła się ładnie.
Dobrej nocy!:-)

Najeczko dzisiaj w domku:-) Ja też zaraz kąpiel i łóżeczko, bo jestem od 6 na nogach:dry: poza tym net coś mi szwankuje a nie mam cierpliwości aby czekać 5 min na otwarcie stronki.Mufko ja też myślę, że torbiel się wchłonie:tak:

Dobranoc Wszystkim

Dziewczynki pozdrawiam Wszystkie i każdą z osobna, mam nadzieję jutro troszkę więcej skrobnąć - dzisiaj był dzień pełen wrażeń - mam pracę taką o której marzyłam - bardzo Was wszystkie pozdrawiam i dobrej nocki życzę :tak: :tak: :tak:

reklama
Witajcie!

Co za paskudny dzien, po pierwsze ze powodu pogody, po drugie wczoraj troche "zabalowalam" u kolezanki no i dzis odczuwam skutki tego... dlaczego ta mucha tak glosno tupie...
Biegne do pracy bo znowu sie spoznie...

Do góry