reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Lastrado Ogromne Gratulacje niech córcia rośnie zdrowo :tak:

Monik dobrze czytać, że dochodzisz do siebie a i na rower ochota więc wszystko wraca do normy

Antilo niezły wyjazd się szykuje a jaka wrócisz opalona - już zazdroszczę i czekam na zdjęcia :tak:

Najko na pewno spisałaś się na szóstkę i nie będzie się p. Dyra czepiała ;-)

Carioca przygotowania na finiszu i zaproszenia śliczniutkie.

Wagnies a Ty przygotowana do wyjazdu? ;-)

Oluś potańczyłaś już z meblami w biurze? Nie ma to jak odświeżenie fryzurki na wiosnę ;-)

Novaczka mam nadzieję, że córcia szybko wyzdrowieje.

Ja zjechałam cała i zdrowa ;-) i chyba sobie piwko zapodam z dużą ilością soku malinowego - tak mnie naszła ochota :tak:

reklama
lastrado, ogromne gratulacje:) usciski dla malenstwa:) niech sie zdrowo rozwija:)
moniolek, ja wlasnie sączę okocim palone:-ppomyslalam, ze dobrze zrobi na bol glowy skoro nic innego nie dziala... i cala w stresie jestem, bo przyjaciele rodzą... jeju....

witajcie 30 -steczki:)
chociaz moja mama juz mnie do kliniki nieplodnosci wysyla...:dry::baffled:

Kajduś przepraszam, ale uśmiech mi się pojawił - rodzice :dry: :dry: :dry: :baffled: :baffled:

Co do wizyty to może ten gin ma rację - ja czasem myślę, że za dużo było laparoskopii i może mi namiąchali coś (moja teoria spiskowa :-p ) a dwa cykle to przecież nie wieczność na pewno dasz radę :tak: :tak: :tak:

Lastrado gratuluję córeczki! Wszystkiego najlepszego dla całej rodzinki!:tak::-)
Kajda na 28dni napisalam, podobnie jak Moniołek :-) co do hsg. Mam nadzieję, że piwko pomoże na głowę! :yes:
Moniolku ufff... cała i zdrowa! Ale prosze żebyś jutro już była grzeczna!:-D Coś tu dziś piwkowo...
Dobrej nocki!

Hej,

Ja tylko na chwilke - mezus poszedl na basen na 21, zmylam garki po obiadku i teraz czekam na Niego z winkiem... wiec mam chwilke zeby nadrobic zaleglosci na BB ;-)

Lastrada wielkie gartulacje!!!!!!! Podeslij moze jakies zdjatko... tak na otarcie lez.... no i dziekujemy za fluidki - ja lapie do sloika ;-):-D

Moniolek gdzie tam... pewnie bede nas pakowac dopiero w nocy w czwartek albo na szybko w piatek.... zawsze zostawiam to na ostatni moment... nigdy nie moge sie zebrac do pakowania....

Kajda no niestety moja praca dosc nerwowa bywa... i do tego musze myslec za wszystkich :-( a weekendzik mam przedluzony do 3.05 wiec mam nadzieje ze odsapne troche...
A moze rzeczywiscie poczekaj jeszcze te dwa cykle - tak jak Ci gin radzi... a mame z takimi tekstami to bym splawila.....

Novaczka a moze to jakis alergiczny katarek u corci... A my wlasnie na Saharze nie bylismy za to wybiera sie Antila...

Pozdrowionka dla pozostalych 30-steczek!!!

Dobry wieczór:-)

LASTRADA GRATULUJĘ CÓRUNI!!!!

Oj Moniolku uważaj na siebie. Dobrze,że nic Ci się nie stało, auto pewnie troszkę ucierpiało.

Wagnies czyli romantyczny wieczór się zapowiada;-) Co do basenu to ja ciągle się wybieram i na tym kończą się moje działania:-D

Kajda dwa miesiące to nie wieczność, może rzeczywiście warto poczekać:confused: Oj pogadałabym z tym Twoim kolegą zwłaszcza o zagadnieniach z teorii feminizmu;-) :-)

Najko to trzymam kciuki za rozmowę z panią dyr.

Novaczko dobrze,że znasz przyczynę niepokoju córy.Tylko co z tym katarkiem zrobić:confused:

Fajnie, że jesteś Maraniko:happy:

Ewo czyli pierwsze koty za płoty, następne badanka w przyszłym tygodniu:confused:

Aluś i jak nowe miejsce pracy wszystko działa:confused: :-D

Powiem Wam coś w wielkiej tajemnicy...... tez piję piwko:-D :-D :-D

Co do basenu to ja ciągle się wybieram i na tym kończą się moje działania:-D

Antila mezus chodzi sam bo ja niebasenowata ;-) tzn. nie umiem plywac i ogolnie boje sie zanuzyc... za to dzis pojechalam sobie na 0,5 godzinki po naszym obiadku na rowerek...

O wlasnie zauwazylam ze 300 poscik strzelilam... a pamietam poczatki jak nie moglam sie odwazyc... alez sie rozgadalam... :-)

Witajcie wieczorkiem
Katar rozsiadl się w najlepsze, a i pokasływac zaczęla, ale moze jak jej splywa do gardła, to podrażnia? Poobserwuję i jak będzie tak nadal, to pojdziemy do pani doktor. A na razie śpi.. mam nadzieję, ze do rana, bo jestem zmeczona tymi zarwanymi nockami i wczesnymi pobudkami..
Dobrej nocki wszystkim.

Witam:-)
Wagnies gratuluję 300 postu:-) Ja bardzo lubię pływać. Szkoda,że nie mam domu z basenem;-)
Novaczko jak Wam minęła noc:confused: Mam nadzieję, że u Martyni tylko lekkie przeziębienie.

Miłego dnia wszystkim 30 życzę

reklama
Milego dnia, dziewuszki:)_
jestem juz ciocią:tak:Szymus zdrowy chłop, a cala szczesliwa trojka dobrze sie czuje..
wspaniala wiadomosc od samego rana.... wzruszona jestem mocno, mocno!

sensi, gdzie sie podzialas??

Do góry