Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja po prostu już nie muszę brać żadnych wspomagaczy, bo wyniki książkowe a po co ma leżeć i się marnować? A niestety jak kupowałam to po kilka opakowań na raz i te zostało zbędne. Brakuje jedynie jednej tabletki z 30 (są pakowane w listkach więc widać), ale to właśnie ta moja ostatnia. Dodam tylko, że to luteina dopochwowa, termin ważności 04.2008. Więc jak któraś z Was potrzebuje to ja chętnie wyślę, tylko na priv podajcie adres wysyłki
Antila my nie bylismy na Saharze bo zabraklo nam kasy :-(Aluś, Wagnies czy będąc w Tunezji byłyście na wycieczce na Saharze? Mamy ją w pakiecie, ale przeraża mnie to 1000 km![]()
... i bardzo zaluje tego - bo ponoc warto!!! My bylismy w Tunisie, Kartaginie, Sidi Bou Said, i zaliczylismy Tunis by night....
nie widziałam samochodu, byłam zamyślona i stałoby się najgorsze. Pan nawet nie krzyczał, powiedział, że mnie widział i tak jakoś przypuszczał, że coś będzie ale nie wiedział z której strony go zaatakuję
bardzo go przepraszałam a on tylko mi odpowiedział, że nie wie czym mam teraz głowę zaprzątniętą, ale lepiej na drodze niech się skupię na jeździe - bardzo go przepraszałam
Dzisiejszy incydent to mam nadzieję zakończenie dwudniówki. Wczoraj nie zamknęłam samochodu na noc, nie nastawiłam budzików, nie wyciągłam mięsa z zamrażalki i przejechałam zjazd przez co musiałam nadrobić parę kilometrów. Jejku co się ze mną dzieje
, ja zawsze byłam maks. zorganizowana - chyba kupię sobie jakieś wspomagacze witaminowe + żelazo. Buziam Was
Super, to zdjęcia obowiązkowo!:-)
A dziś w pracy już spokojniej? @ przyszła?
Rzeczywiście uwazaj na siebie! Może organizm domaga się zwolnienia tempa? 
Zobaczymy jak będzie przed @!

generalnie rozejm, chwilowe zawieszenie broni.... :-) ale kumplem moim to on nigdy nie bedzie... ostatnio wdal sie w dialog moja kolezanka na temat feminizmu,.. matko, byscie go slyszaly
to jest naprawde egzot

ciekawe czy miejsce jakies znajdziemy