reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Wagnies ja mieszkam w W-wie:-)
Antilko hihi..no właśnie na swoich własnych plecach je niosłam:-D a tak naprawdę, to koledzy pomogli:-D
czekam na zdjęcia oczywiście:)

reklama
Hej dziewczynki! Krótko, gdyż padnięta oczywiście jestem. W sumie było fajnie (mi się najbardziej podobało w multikinie , tak jak dzieciom:-D, byliśmy na "Perle oceanu", dzieci łapały rybki i było pięknie bardzo, czułam się jak płetwonurek oglądający wspaniałe widoki), tylko stanowczo zbyt głośno...:sick:Jutro więcej popiszę. Ściskam Was Wszystkie bardzo serdecznie!:tak:

Alek juz sobie wyobrazalam jak przenosisz na plecach to wielkie biurko :-D :laugh2: A szkoda ze mieszkasz w Warszawce bo bysmy sie na rowerek umowily :-(

Antila no widac z tego ze sie pewnie mijalysmy na ulicy ;-)

Najka czyli wyjazd sie udal. To teraz musisz odpoczac...

Najko to jednak się nie zgubiłaś;-) :-) Odpocznij sobie, należy Ci się:tak:
Wagnies pewnie się mijałyśmy:-)
Aluś myślę, że te zdjęcia to chyba jutro, bo " żaba" nie działa a przez zarządzanie załącznikami bb trwa wieki:no:

Przypomniało mi się jak parę lat temu, przenosiłyśmy z koleżanką gabinet. Przygotowałyśmy sobie wózek z sali operacyjnej, wpakowałyśmy na niego całe mnóstwo rzeczy i przykryłyśmy białym prześcieradłem.Nie pomyślałyśmy tylko, jakie mogą być skojarzenia:szok: Wszyscy z szacunkiem usuwali nam sie z drogi, dopiero po jakimś czasie zorientowałyśmy się o co chodzi:-) Procederu jednak nie zaprzestałyśmy, tylko jeszcze szczelniej opatulałyśmy sprzęty prześcieradłem:cool2:

Przypomniało mi się jak parę lat temu, przenosiłyśmy z koleżanką gabinet. Przygotowałyśmy sobie wózek z sali operacyjnej, wpakowałyśmy na niego całe mnóstwo rzeczy i przykryłyśmy białym prześcieradłem.Nie pomyślałyśmy tylko, jakie mogą być skojarzenia:szok: Wszyscy z szacunkiem usuwali nam sie z drogi, dopiero po jakimś czasie zorientowałyśmy się o co chodzi:-) Procederu jednak nie zaprzestałyśmy, tylko jeszcze szczelniej opatulałyśmy sprzęty prześcieradłem:cool2:

:rofl2: :biggrin2: :rofl: :wink: :-D :-) :laugh2:

Przygotowałyśmy sobie wózek z sali operacyjnej, wpakowałyśmy na niego całe mnóstwo rzeczy i przykryłyśmy białym prześcieradłem.Nie pomyślałyśmy tylko, jakie mogą być skojarzenia:szok: Wszyscy z szacunkiem usuwali nam sie z drogi, dopiero po jakimś czasie zorientowałyśmy się o co chodzi:-) Procederu jednak nie zaprzestałyśmy, tylko jeszcze szczelniej opatulałyśmy sprzęty prześcieradłem:cool2:

Antila dobre, dobre :-D :laugh2: :biggrin2: A mam rozumiec ze pracujesz w szpitalu?

Antilkohihihihi..:-D :-D :-D
a ja wstawiałam zdjęcia poprzez załączniki i szybko u mnie szło :confused: w taki razie jutro czekamy na fotki:-)

Kochane ja zmykam już, bo ledwo żyję, a jutro kolejny ciężki dzień..:no: ale za to po pracy idę się zrelaksować do fryzjera- czas wrócić do blondu:-D

dobranoc i miłych snów:-)

reklama
Do góry