Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, byliśmy na "Perle oceanu", dzieci łapały rybki i było pięknie bardzo, czułam się jak płetwonurek oglądający wspaniałe widoki), tylko stanowczo zbyt głośno...:sick:Jutro więcej popiszę. Ściskam Was Wszystkie bardzo serdecznie!
A szkoda ze mieszkasz w Warszawce bo bysmy sie na rowerek umowily :-(A szkoda ze mieszkasz w Warszawce bo bysmy sie na rowerek umowily :-(/QUOTE]
no właśnie..:-( ja też jeszcze sezonu rowerowego nie rozpoczęłam, w weekend planuję:-)
Wszyscy z szacunkiem usuwali nam sie z drogi, dopiero po jakimś czasie zorientowałyśmy się o co chodzi:-) Procederu jednak nie zaprzestałyśmy, tylko jeszcze szczelniej opatulałyśmy sprzęty prześcieradłem
Przypomniało mi się jak parę lat temu, przenosiłyśmy z koleżanką gabinet. Przygotowałyśmy sobie wózek z sali operacyjnej, wpakowałyśmy na niego całe mnóstwo rzeczy i przykryłyśmy białym prześcieradłem.Nie pomyślałyśmy tylko, jakie mogą być skojarzeniaWszyscy z szacunkiem usuwali nam sie z drogi, dopiero po jakimś czasie zorientowałyśmy się o co chodzi:-) Procederu jednak nie zaprzestałyśmy, tylko jeszcze szczelniej opatulałyśmy sprzęty prześcieradłem
![]()
:-) 
Przygotowałyśmy sobie wózek z sali operacyjnej, wpakowałyśmy na niego całe mnóstwo rzeczy i przykryłyśmy białym prześcieradłem.Nie pomyślałyśmy tylko, jakie mogą być skojarzeniaWszyscy z szacunkiem usuwali nam sie z drogi, dopiero po jakimś czasie zorientowałyśmy się o co chodzi:-) Procederu jednak nie zaprzestałyśmy, tylko jeszcze szczelniej opatulałyśmy sprzęty prześcieradłem
![]()
A mam rozumiec ze pracujesz w szpitalu?
w taki razie jutro czekamy na fotki:-)
ale za to po pracy idę się zrelaksować do fryzjera- czas wrócić do blondu