Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Witajcie:-)
Ewuś cieszę się, ze u Ciebie nastrój ciut lepszy
Ja też jestem zdania, że lepiej zrobić o jedno badanie więcej niż za mał
d kiedy masz zacząć brać clomid??
Maraniko miło, że wpadłaś do nas.Sunuś cud-miód:-)
Aluś, Novaczko ja też w M mam super przyjaciela
Sama nie wiem o co mi chodzi
Przez całe osiem lat nigdy się na mnie nie wkurzył, zawsze mnie wspierał i akceptował różne moje dzikie pomysły
Może brakuje mi czasem aby wreszcie pokazał "kto tu rządzi" i podjął za mnie jakieś decyzje 

Carioca myślisz, że wytrzymamy do lipca bez oglądnięcia Twojej sukni
Nie ma szans jakoś wydobędziemy od Ciebie ten sekret;-)
Moniolku super, że tak Ci sie w pracy fajnie układa
Najeczko dziękuję
Wcale sie nie dziwię, że juz wam się nie chce pracować
Pewnie wszyscy sa już myślami na wakacjach;-)
Kajda u nas w bloku też wieczny remont.Zaczęło się od naszej łazienki i kuchni, potem sąsiedzi robili kuchnię, teraz sąsiad na przeciwko generalny remont, w lipcu znowu sąsiedzi nad nami planują przedpokój odnowić a my sypialnię itd,itd.....
Sensi trzymaj się dzielnie.Wierzę, że jeszcze wszystko się ułoży
Vonko
Monik odezwij się do nas
Ewuś cieszę się, ze u Ciebie nastrój ciut lepszy
Ja też jestem zdania, że lepiej zrobić o jedno badanie więcej niż za małMaraniko miło, że wpadłaś do nas.Sunuś cud-miód:-)
Aluś, Novaczko ja też w M mam super przyjaciela
Sama nie wiem o co mi chodzi
Przez całe osiem lat nigdy się na mnie nie wkurzył, zawsze mnie wspierał i akceptował różne moje dzikie pomysły
Może brakuje mi czasem aby wreszcie pokazał "kto tu rządzi" i podjął za mnie jakieś decyzje 

Carioca myślisz, że wytrzymamy do lipca bez oglądnięcia Twojej sukni
Nie ma szans jakoś wydobędziemy od Ciebie ten sekret;-)
Moniolku super, że tak Ci sie w pracy fajnie układa

Najeczko dziękuję
Wcale sie nie dziwię, że juz wam się nie chce pracować
Pewnie wszyscy sa już myślami na wakacjach;-)Kajda u nas w bloku też wieczny remont.Zaczęło się od naszej łazienki i kuchni, potem sąsiedzi robili kuchnię, teraz sąsiad na przeciwko generalny remont, w lipcu znowu sąsiedzi nad nami planują przedpokój odnowić a my sypialnię itd,itd.....

Sensi trzymaj się dzielnie.Wierzę, że jeszcze wszystko się ułoży
Vonko

Monik odezwij się do nas

Jeszcze raz dziękuję za przemiłe słowa, swoją drogą fajna z Ciebie babeczka:-) My też planujemy remont, tzn już zamówiliśmy zabudowę kuchni i w połowie lipca mają nam już ją montować, a tym czasem musimy wyburzyć ścianę, wycekolować pokój i kuchnię, postawić w innym miejscu małą ściankę, zrobić nad szafkami sufit podwieszany i położyć podłogi w przed pokoju i salonie
A fachowców brak, jedna ekipa zaproponowała nam termin na październik
Masakra.
Ale mam nadzieję, ze coś znajdziemy, chcielibyśmy coś w miarę blisko od Gdyni, żeby dojechać stamtąd jakimś busikiem, czy autobusem, ale nie w takiej dużej miejscowości jak Władysławowo. Lubimy bardziej kameralne miejsca, nic, będzimy dzwonić dalej.
:-) no i niecnie chce mnie wykorzystac do papierkowej roboty, zebym mu pomogla.... kurcze juz mu troche dogadalam i chcialam sie wypiąc, ale za dobra jestem...gdybym mu wygarnela, znowu by bylo tragicznie miedzy nami