Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tak sie cieszę, że mam namiary na sprawdzonego, dobrego lekarza, lepiej się poczułam. Poczekam chwilę z tym, ale nie 3,5 miesiaca, jak chce moja ginka. Zobaczę jak plamienia w następnym cyklu i może jednak badanka hormonów na własna rękę zrobię, pomyślę.
Wprawdzie ja mam sporo krótszy staż w zwiazku (niecałe 3 lata, a niedługo nasza pierwsza rocznica ślubu) i większego kryzysu jeszcze nie przechodziliśmy,ale wierzę, że po takich chwilach można jeszcze głębiej być ze sobą, jeśli obie strony tego chcą.

.

jestem b. zadowolona obowiązki ok, dyrektor w porządku, atmosfera już bardziej zażyła w końcu stuknął mi wczoraj miesiączek ;-)i współtowarzysze broni wyciągają mnie częściej na tzw. "ploty" 

ja chyba po wakacjach zdecyduje sie na hsg, teraz przez wakacje dam sobie jeszcze luz, a potem zobaczymy
a czy wy czasem na tych plotach nie wypuszczacie jakichś dymków, hm??

Witulek pieknie sie prezentuje
a rcuhy na pewno juz niedlugo zdecydowanie poczujesz i jeszcze bedziesz narzekac ze maly tak szaleje w brzuchu

;-)

a Clomid jest w sumie jednym z pierwszych lekow jakie sie stosuje... wiec teraz jestem juz spokojniejsza,chociaz troche boje sie badania...jak dlugo ono trwa?

).... oczywiscie,ze bedzie dobrze,bo inaczej byc nie moze :-)