Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzis sie zalamalam - na cytologie podali mi termina na 26.09... tak, tak wrzesnia - dobrze widzicie... do lekarza jest wolny termin na 20.07... wiec musze dalej czegos szukac, a kilka osob zachwalalo mi ta klinike wiec myslalam ze tam sie udam... ale takie terminy... Novaczko - u mnie też zero działeczki niestety, a chętnie bym wszamała coś z grila. Mój brat co prawda swego czasu wystawiał grila na balkon i sie nie ceregielił i tak tez robili jego sąsiedzi, ale było to z 10 lat temu, czasy sie pozmienialy, a on na szczescie dla sasiadow ma juz wlasne podworeczko. Mówisz, że w Łodzi ładnie... ech zatęskniło mi się, sama pochodzę z Głuchowa pod Łodzią (ale nie tym z Tuszynem i Rzgowem, tylko z innego - pod Rawą Mazowiecką), a też i trochę mieszkałam i pracowałam w Łodzi. Jakoś mam ciepłe wspomnienia o tej miejscowości.
A gdybym miała, to na stronę z ruchliwą ulicą.. (bo na tę stronę są u nas balkony.. ) co to za grillek osmalony spalinami??
Miło, ze wspomienia z Łodzi dobre.. Zapraszam.. może potem już z Maluszkiem..? Na razie to odpoczywaj.
A Głuchów- rzeczywiście pierwsze skojarzenie z tym pod Tuszynem.. A co do anemii, to ma ją prawie każda ciężarna.. ja też miałam, pomimo, że jestem mięsożerna i to baaaardzo! Po prostu dzieciaczek podjada.. ;-)
. Sałatkę zrobiłam typu: grecka, czyli feta, sałata, ogórek, pomidor, rzodkiewka, kukurydza.. Niestety bez oliwek, bo moja mama ich nie lubi, więc to uszanowałam. Jedzonka wyszło nam full, bo mama jeszcze wystarała się o ciasto, kiełbachy nakupowaliśmy jak na sztab wojska, więc wróciłam z wielkim bębnem zamiast brzucha..
I wszystko byłoby naprawdę świetnie, gdyby nie zmartwiła mnie Martyna, która za nic w świecie nie chciała tam spać, nawet jak leżałam obok niej
. Ona w ogóle nie chce spać gdzie indziej niż w domu- we własnym łóżku. Dla mnie to smutek wielki, bo co będzie jak wyjedziemy na wakacje???
(o ile w takim razie wyjedziemy..?)
Rozrabiała, chodziła, pokładała się, a spać nie chciała. Muszę popróbować trochę u rodziców..
ale nie czytałam co napisałyście. Jakoś mam mało czasu.. Teraz siadam przy kompie tylko jak Mała śpi i czasem te 2 godziny to ZDECYDOWANIE za mało. Dużo siedzę na blogu, a ostatnio przerobiłam blog Siostry. Jeśli któraś będzie miała ochotę odwiedzić, to podaję adres: PAWCIO