Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Najko wyrazy współczucia:-
-
-
-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

moja teściowa też nie miała życzenia widzieć ani mnie w ciąży ani Kubusia:-

Brak słów....Leyna paskudnie, jeżeli to infekcja mieszana (ale podejrzewam, że diagnoza była postawiona "na oko";-) więc trzeba do tego podejść z rezerwą). co jest w składzie tej maścibo-pewnie nie wszyscy wiedzą-antybiotyk zniszczy bakterie ale stworzy tzw. niszę do rozwoju grzybów, a sterydy zlikwidują stan zapalny ale nie wyleczą. Ale ja myślę, że to przejdzie
![]()

a o tej maści niestety nic nie słyszałam

). A wczoraj w końcu zdjęli mi szwy
Pojechaliśmy do szpitala, gdzie miałam laparo odwiedzić tą koleżankę, o której Wam pisałam. Niestety odwiedziny się nie udały..:-( Aga była na stole operacyjnym 3 raz w ciągu nie całych 2 tygodni..:-( Czuła się już super, ale w czwartek okazało się, że jej nerki nie pracują jak trzeba i lekarz zdecydował, że trzeba szybko operować. Wieczorem z nią rozmawiałam, jest totalnie załamana
Nie ma już ani jednej żyły, gdzie można się wkłuć z kroplówką:-( Bierze 8 antybiotyków, jest totalnie wyczerpana:-( Strasznie mi jej szkoda i bardzo mi źle, że musi tak cierpieć
. Współczuję jej bardzo. Tyle operacji pod rząd
. Mam nadzieje, że mimo wszystko wyjdzie z tego.
:-)
No ale jak trzeba, to trzeba. Mam nadzieje, że udało Ci się porządnie wypocząć :-)
Wypoczynek wspaniały, ale jak wieczorkiem trzeba było się zabrać do roboty to po prostu wymiękałam
. No ale dałam rade. Teraz to cały dom mam zagrzybiony
suszącymi się grzybkami
. Wysyp był okropny i takie okazy znajdywaliśmy że potem ciężko było kosz unieść. Zebraliśmy jakieś 10kg grzybów
.
:-)