reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Majeczko, ciesz sie ze powoli,a nawet szybko, wszystko wraca do normy. :) czy bierzesz teraz cos anty prolaktynowego? u mnie hormonki tez sie uspokajają, tylko testosteron dość wysoki, ale wyczytalam ze bromeron podwyzsza testosteron, a ja cały czas go biore, wiec pocieszam sie ze to od tego jest wysoki ::)
trzymam kciuki za ciebie, wieczorkiem wrzuce odświeżona liste testowań :). pozdrawiam!

reklama
hej Kobitki :)
ale pojeździłam ;D co prawda tylko 40 km, ale było superowo ::) piękne słoneczko, a las tak pachniał..!! ::) REWELACJA!!
teraz odpoczynek, a wieczorkiem idziemy się poruszać trochę ;D udało mi się męża wyciągnąć ;)
taki weekend to rozumiem ;D
BUZIACZKI :-*

hej Kobitki :)
ale pojeździłam ;D co prawda tylko 40 km, ale było superowo ::) piękne słoneczko, a las tak pachniał..!! ::) REWELACJA!!
teraz odpoczynek, a wieczorkiem idziemy się poruszać trochę ;D udało mi się męża wyciągnąć ;)
taki weekend to rozumiem ;D
BUZIACZKI :-*

Majeczko......po 30 to najlepsze mamusie są :)...i też się zdarzy zupełnie niespodziewanie jak u mnie....pozdrawiam Was dziewczyny i czytam cały czas (tylko nie przeszkadzam) ....i trzymam kciuki....

Majeczko......po 30 to najlepsze mamusie są :)...i też się zdarzy zupełnie niespodziewanie jak u mnie....pozdrawiam Was dziewczyny i czytam cały czas (tylko nie przeszkadzam) ....i trzymam kciuki....

oLa długo brałam tabletki może organizm musi się dostosować tak więc na razie spokojnie, ale oczywiście jak to mówi Elżbietka z pełnym tankowaniem Szczerzy się
Z tym tankowaniem to jest od paru miesiecy tylko nigdy nie bylo tak dokladnie w okolicach owulacji. Szczerze mowiac sie troche zdziwilam ze nie zatrybilo. No nic poczekam jeszcze troche haha, ale ten cykl mnie znow zmartwil bo jestem prawie 100 % pewna ze bez owulacji bylo, tak wiec tez na okres sobie troche poczekam znowu, choc juz powinien byc.
A co do piwka to i ja sie przylaczylam choc coprawda wy juz dawno sobie chrapiecie, ... a nie co ja mowie- macie juz niedziellny ranek.
Wiec z tej okazji wypije za wasze zdrowko i zycze wam milej niedzieli!!! pa

oLa długo brałam tabletki może organizm musi się dostosować tak więc na razie spokojnie, ale oczywiście jak to mówi Elżbietka z pełnym tankowaniem Szczerzy się
Z tym tankowaniem to jest od paru miesiecy tylko nigdy nie bylo tak dokladnie w okolicach owulacji. Szczerze mowiac sie troche zdziwilam ze nie zatrybilo. No nic poczekam jeszcze troche haha, ale ten cykl mnie znow zmartwil bo jestem prawie 100 % pewna ze bez owulacji bylo, tak wiec tez na okres sobie troche poczekam znowu, choc juz powinien byc.
A co do piwka to i ja sie przylaczylam choc coprawda wy juz dawno sobie chrapiecie, ... a nie co ja mowie- macie juz niedziellny ranek.
Wiec z tej okazji wypije za wasze zdrowko i zycze wam milej niedzieli!!! pa

reklama
hej Kochane!
a co się dzieje z naszym wątkiem ???
tak tu pusto..smutno..hej!! zróbmy coś z tym ;)
Lapisku pomocy!!! ;D

Do góry