reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Tere fere wydaje mi sie, ze mozna sobie duzo rzeczy zastrzec na fejsie. Ja cos niecos tam okroilam i na przyklad zdjecia Cri widza tylko ci co chce (glownie rodzina), oprocz tych oczywiscie, ktore zamieszczam publicznie.
Przynajmniej mam taka nadzieje, ze czesci nikt nie widzi:baffled:

reklama
eloooo :-)sie witam :-)
zuza 30 kg ogórasów???:szok::szok::baffled: a konserwowe moze zrób? specjalnie dla mnie;-):-D:-D
tere fere no przecież!! załóż sobie konto jako tere fere i juz! zresztą, jak Gatto juz napisała, jako Ty tez mozesz i zastrzez sobie wszystkie dane tylko dla znajomych, albo jakiejs grupy znajomych..
Muma Ty tak bez kompa będziesz do wyjazdu koleżanki Julki?;-):-D

no to kciuki za rezultaty i pozytywne fluidki dla staraczek :biggrin2:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Niby mam od dzis L4 a wylądowałam na 2h w pracy:-D:-D:-D
Zaczęłam robić badania, bo w pon prywatny gin.
Jutro krzywa cukrowa od rana, ciekawe jak mi pójdzie...
Właśnie siedzę nad wyborem tortu...nie wiedziałam ze tyle czasu mi na to pójdzie:baffled:, to menu weselne szybciej wybraliśmy:tak:

Szyszka a Ty co nic nie piszesz o sukience, pamiętam że przymiarka miała być ostatnia... A jak lekarz na wieści o płci dziecka, nie było mu łyso, że nie widział pindolka???:-D

A po krzywej to właśnie ogóry kiszone, albo cypitrynkę:tak:

O faken! Mnie weszło to bez problemu, ale mdliło mnie gorzej niż po najgorszym kacu w życiu, ale tylko 1,5godziny. Potem od razu zjadłam bułkę z czymś tam i przeszło w ciągu kilku minut. Jak już nie mogłam wytrzymać z mdłości to popijałam troszkę wody mineralnej, ginka i pielęgniarka pozwoliły przez ten czas na szklankę po łyczku. Uratowało mi to życie!

Spadam, bo jestem śpiąca "krórewna".
Jutro rano powinnam się odezwać, bo potem jadę z teściówką złożyć jej wniosek o paszport (pierwszy w jej życiu chyba), a potem ona ze mna podpisać umowę w knajpie na chrzciny, potem mam wizytę piękności, młodości w salonie...swoim...hihihihihihi:rofl2:

Ostatnia edycja:
Szyszka a Ty co nic nie piszesz o sukience, pamiętam że przymiarka miała być ostatnia... A jak lekarz na wieści o płci dziecka, nie było mu łyso, że nie widział pindolka???:-D

A po krzywej to właśnie ogóry kiszone, albo cypitrynkę:tak:

Suknia boska (nie mam zdjęć, bo siostra mnie rozwiązała i za chwile a może foto, wiec znów trzeba by było mnie wiązać, wiec odpuściłam), brzuszek mi się pokazał, wiec zostawiłam ja do soboty na ostateczne odprasowanie i delikatne popuszczenie materiału, Mieszko rośnie jak widać
icon_biggrin.gif

2 muszki odebrałam i Pan Młody dowiedział się w jaki kolorze dostanie, był zauroczony i pasuje do gajerka, a Pan Pepa, juz na przymiarce poślinił ją, łobuz mały, wiec od razu schowałam bo do sesji jeszcze troszkę
icon_smile.gif

Lekarz nie zareagował specjalnie, tylko "aha" i spojrzał na mnie:baffled:
Ja właśnie wrąbałam ciastko beze z kremem,meeeega słodkie:-D może jakoś instynktownie szykuje się na jutro:tak:
Panie z laboratorium kazały zabrać cytrynkę, to biorę...może przejdzie mi to przez gardło.
A to się pije na raz, czy w jakiś odstępach czasu?

reklama
Do góry