reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

tere fere hehe noo mój znak rozpoznawczy...mega długaśne posty:-D bo wiesz, ja to gaduła jestem i jak np. chcę powiedzieć jaką babkę widziałam w sklepie, to zamiast od razu przechodzić do konkretów, to ja nawijam o wszystkich okolicznościach temu towarzyszących:-p Mój M. jak chce coś szybko ode mnie usłyszeć, to mi mówi "tylko omiń, że jak szłaś, to akurat czarny ptak leciał, a obok szła babka co miała taką sukienkę, no wiesz jaką - od razu konkret,ok":-D stąd te moje posty takie długie:sorry2: ale Aleksis kiedyś pisała, że lubi je czytać, więc chyba jest spoko, nie?;-)
Gatto witaj po powrocie! bo się jeszcze nie witałam:baffled: jak tam w ojczyźnie było??? nakupowałaś małej polskich kaszek???;-)
Mój eM dziś wcześniej wrócił, ale nie posiedział na tyłku w domu za długo...mały tak wył, że zabrał go na spacer, bo oszaleć idzie:baffled: bożeeeee jak długo to będzie trwało??????????

reklama
Katiuszka kaszek jakos przesadnie duzo nie...kilka kupilam, bo wiekszosc jest ryzowych, a moja srednio przepada:baffled: za to przywiozlam chyba z 60 deserkow roznego rodzaju :-D jedne kupione, inne dostane:-)

Kurde to moze ja tez rusze tylek na jakis basen, bo faktycznie, jak kazda cosik tu cwiczy, to az glupio mi:zawstydzona/y:

Hej Kochane, dzis ciut lepiej...mam na jutro termin na 16:30, wypytam o opcje co i jak.

Gatto witamy witamy. Mam nadzieje, ze urlop sie udal i Cristinka nie zostala zbytnio rozbestwiona przez Dziadkow

Ani@k trzymaj sie! Moze byc tylko lepiej:tak: jak dojdziesz do ladu u skladu, Mlody bedzie spac nakarmiony Twym cycem, strzel Wam fotke z Twoimi puszystymi umytymi lokami. Calusy!

Muma jestem pewna, ze bedzie wszystko dobrze. Na pewno sie martwisz i zastanawiasz co wyjdzie. Bo wyjdzie to, ze niepotrzebnie sie martwilas i zdrowa jestes jak KON!

Ja z tymi koopami to jak Olus i Julus po gruszkach choc nie jem gruszek ani lodow(e, wczoraj byla porcja na otarcie lez, chcialam sobie dolozyc druga porcje,ale mi bylo glupio przed eM)

Katiuszka lubie , bardzo lubie czytac Twoje posty. Jestes zakrecona pozytywnie! I co z tym telefonem?Znalazlas go?
Moj M tez czasem nawija, ale to wtedy se moge tak posiedziec i ino posiedziec(jak ten baca) Lepiej tak niz mruka w domu "chodowac"

Terefere-jak Ty to czasowo ogarniasz?Zawsze na pewno wystylizowana jestes, w dobrym nastroju, na fitness chodzisz, dom, dziecko i praca?Przyznaj sie, ze jakas Chinke na czarno zatrudnilas i trzymasz ja w malym pomieszczeniu na miotly:-D

Kok.o dzis ile km w planie? A Ewunie w wozku przed soba pchasz czy M bawi?

Zuzanka chyba do siostry pojechala.... Albo konfitury produkuje?
Pieknaszyszunia wlasnie co tam u Mieszka?

Kasica w pracy chyba, dzis sie nie zameldowalas chyba...

Alem pojadla sobie gotowych pierogow.Teraz uprawiam sofa sitting, konczy sie tez na -ing wiec jakby aktywnosc ruchowa:-D

Na razie

ojjj Aleksis mój M.by się z Tobą zgodził, ale tak w połowie...no zakręcona to jestem...ale według niego to nie za pozytywnie:no::sorry2: mówi, że ma dwoje dzieci na głowie:-pa telefonu nie znalazłam:no: Nawet gdyby się jakimś cudem odnalzł, to i tak doopa blada z niego, bo już go zablokowałam, tak więc i tak bym go nie mogła używać...więc może lepiej, że się nie znalazł:sorry2:
Daj znac jutro po wizycie jaki plan teraz wdrożycie!!!! ahaa co to znaczy ten skrót "na -ing":confused: bo nie zakumałam.
Gatto Tyyy nooo weź się nie wygłupiaj!!!:szok:;-) nie zostawiaj mnie samej z moją oponką!!! we dwie to już raźniej, nie?;-)bo jak ja sama zostanę, to już nie będzie wesoło:sorry2:noo a deserki w Polsce superowe:tak:zresztą reszta jedzonka bobuchowego też:-)

Mały zasnął nam dziś wcześniej niż zazwyczaj, nie miał popołudniowej drzemki i jak eM. go wziął na spacer, to mu kimnął z 5 min, ale przyleciał z nim do domu, żeby nie usnął na amen, bo by dopiero było!!! buszowałby do północy, a tak to o 19 do spania:-)

Aleksis - ciesze sie, ze juz troszke lepiej :-) jutro zaraz pisz nam tu co i jak dalej. Lody sa dobre na wszystko co nie ?

Ja tez jestem fanka epopei katiuszki i przygod londynskich ;) a to jakbym mojego slyszala : do rzeczy kobieto !;) a tu czlowiek chcialby tak pieknie i dokladnie opisac wszysstko!:):)
A gdzie nasza zuza ? Po weekendzie przepadla ?;)

Ja z wyrka nadaje - serial watching uprawiam ;-)

Kochane kobitki jesteście:tak: chociaż tu se mogę ponadawać "po mojemu":-D
heheh widzę, że wszystkie dziś uprawiamy sporty łóżkowo-fotelowe;-):-) pewnie kok.o nam się wyłamie i obiegnie Wrocław dookoła:-p
aha i ja ogładam serial "M jak miłość":sorry2:badziew jakich mało, a ja głupia siedzę i oglądam. Teraz Mirka zrobiła test ciążowy i dwie krechy ujrzała, no i oczywiście beczy, że nie chce tego dziecka...czemu w życiu nie ma tak łatwo tej upragnionej ciąży, nie? ehhhh

Muma...teraz załapałam!!! pytałam się niedawno ile Julka ma lat...a tu suwaczek jak byk pokazuje:sorry2:sorryyyyy

Ostatnia edycja:
Ja tez M jak milosc a zaraz przelaczam sie na TVN i tam na reklamach pewnie zasne ;-)
Tak wiec spokojnej nocy , fajnie , ze jestescie :-):-)..

E Kochane, do spania sie szykujecie????

Ja wlasnie ziola o.Sroki sączę i potem te od Bąka.
Czytam o tej nat.medycynie i akupunkturze przy staraniach. Studia donoszą,że efekty są dobre
Tu link do spisu w j.angielskim ze strony niemieckiej, tylko ze to jedynie streszczenia krótkie a nie pełne wyniki
Dr. med. Christiane Peters – Literatur: IVF und Akupunktur

Kurczę, nie wiem co mam robić...do 8mej IUI podchodzić? Jak lekarz mi powie, że nie mogę niestety starać się o następne IUI i równolegle składać papiery do IVF to się pochlastam

B.poważnie się zastanawiam nad tą formą wsparcią terapii. Naczytałam się, że przynosi b.dobre wyniki, a sama akupunktura w dniu transferu to wzrost odsetku ciąż po IVF/ICSI o 13% w porównaniu do grupy kobiet bez sesji akupunktury.

Kurcze, stresuje mnie to niepotrzebnie, bo jeszcze w lesie a ja już się nakręcam, że coś nie pójdzie jak bym chciała. Jak w tym dowcipie: W dooopę włóż sobie tę wiertarkę! mówi sąsiad do sąsiada

Gatto, Katiuszka dosć z sittingiem, weżmy się za walking może , tylko tak, aby telefonów i innych tam nie gubić..Pogoda w sam raz na spacery i rozmyślania

Katiuszka dawaj mi sie tu wygadowywac. Ja lubiem
Kok.o****
chyba tez spadam

Dobranoc

reklama
eloo wieczornie:-)
hyhy dzisiaj też mam wolne od biegania, ale jutro rundka obowiązkowa...po zebraniu w żłobku:-D:-D hyhy pierwsza wywiadówka:-D
Gatto siema:-)
katiuszka hehehehehe no Ty to powinnaś "na-ing" zakumać:-D
Aleksis moze najpierw poczekaj do rozmowy z lekarzem, moze akurat jedno drugiemu nie przeszkadza? I smacznego! (ziółka;-))

aaaaa sie pochwale- Młoda juz na czworaka staje (chwieje sie jeszcze smiesznie:-)) i juz siada z tej pozycji:-)

uuu sama do siebie pisze, wszystkie spać juz poszły..:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry