heja,
loguję się an fb
loguję się na bb
żeby dowiedzieć się jakie wieści.
Aleksis tam jest 2 krecha !!!!!!!
Jakieś mam przeczucie i przez skórę czuję że jesteś w ciąży !!!!!
Poprostu wstałam dziś z takim nastawienie, bo ja to trochę taka czarowniaca jestem..sporo rzeczy udało mi się przepowiedzięc, tudzież wykrakać
więc kra kra kra.....!!!!!!!!!!
Śluzem się nie przejmuj, pamiętam, że ja też w czw zaczęłam brudzić i płakałam w słuchawkę mężowi, że tym razem znowu się nie udało, a w sb wyszły II kreski. i cieszyliśmy się przeogromnie.
-----------------------------------------------------------------------------
A ja dziś 2 godz spędziłam w oczekiwaniu w kolejce do lekarza oczecznika medycyny pracy. 30 min w kolejce do rejestracji (nikt z polskiej młodzieży nie przepuścił kobiety z 8 miesięcznym dzieckiem, bo po co???), później 30 min w oczekiwaniu do pielęgniarki (nikt z polskiej młodzieży nie przepuścił kobiety z 8 miesięcznym dzieckiem, bo po co???), nawet sugestie pań z recepcji, że może mnie ktoś przepuści nie pomogły.
Jednak pani doktor się nade mną ulitowała i wzięła mnie bez kolejki.
A wczoraj Jagódka odkryła świnkę ukrytą w ścianie
trza już mieszkanie zabezpieczać
katiuszka, 2 razy pytałaś o smoczek, przepraszam, teraz rzadko zagladalam na bb w czasie choroby. Wrzuciłam korespondencje na fb.
Całuję
loguję się an fb
loguję się na bb
żeby dowiedzieć się jakie wieści.
Aleksis tam jest 2 krecha !!!!!!!
Jakieś mam przeczucie i przez skórę czuję że jesteś w ciąży !!!!!
Poprostu wstałam dziś z takim nastawienie, bo ja to trochę taka czarowniaca jestem..sporo rzeczy udało mi się przepowiedzięc, tudzież wykrakać
Śluzem się nie przejmuj, pamiętam, że ja też w czw zaczęłam brudzić i płakałam w słuchawkę mężowi, że tym razem znowu się nie udało, a w sb wyszły II kreski. i cieszyliśmy się przeogromnie.
-----------------------------------------------------------------------------
A ja dziś 2 godz spędziłam w oczekiwaniu w kolejce do lekarza oczecznika medycyny pracy. 30 min w kolejce do rejestracji (nikt z polskiej młodzieży nie przepuścił kobiety z 8 miesięcznym dzieckiem, bo po co???), później 30 min w oczekiwaniu do pielęgniarki (nikt z polskiej młodzieży nie przepuścił kobiety z 8 miesięcznym dzieckiem, bo po co???), nawet sugestie pań z recepcji, że może mnie ktoś przepuści nie pomogły.
Jednak pani doktor się nade mną ulitowała i wzięła mnie bez kolejki.
A wczoraj Jagódka odkryła świnkę ukrytą w ścianie
katiuszka, 2 razy pytałaś o smoczek, przepraszam, teraz rzadko zagladalam na bb w czasie choroby. Wrzuciłam korespondencje na fb.
Całuję
Ostatnia edycja:
byłam tu dzisiaj??? serio nie mogę sobie przypomnieć...ojjj zły znak...zły
wiem, że na fb wpadłam na chwilę, ale czy zdążyłam tu coś skrobnąć, to za cholerę sobie nie przypomnę
Ja też widzę drugą kreseczkę, na razie bladą, ale to bardzo wcześnie jeszcze. Możesz jeszcze jutro powtórzyć test
wolę pisać na bb