reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam wiosennie:-)
no i przyszła @ jedna!!:wściekła/y: Antilko w związku z tym bardzo proszę o zaklęcie:-D na następny cykl oczywiście:-D
Carioca Słoneczko!! nareszcie się odezwałaś! trzymaj się dzielnie!mocno Cię ściskam! pogłasiaj Maluszka od nas:tak:
Kajduś a co ten koleżka taki dziki??:baffled:
Najeczko trzymam mocno kciuki za Ciebie!!:-) odezwij się koniecznie po wizycie:tak:
Vonko jak się czujesz? jak po bromku?
Novaczka fajniutka ta Twoja córcia:tak:
Wagnies :-)
Majeczko głowa do góry;-)
Madziujko witaj Kochana:-) jak miło Cię tu widzieć:tak:

zaraz będą fotki..:-)

reklama
Olus:) jak milo Cię zobaczyć:):-):tak:nie wiem czemu ale wyobrazalam sobie, że jesteś blondynką:confused::laugh2: milusio wyglądasz:tak:świetne zdjęcia... ach, fajny taki wypadzik... a my myslimy, że może w weekend majowy uda nam sie wyskoczyć do Paryza, mamy znajomego we Francji, ktory ma wlasnie mieszkanie w Paryżu, wiec meta już by byla.. ale jak nas znam, to nie pojedziemy. mielismy jechac w zeszle wakacje do niego i jakos spełzło na niczym:baffled:
Antila, wagnies - buziole:-)

hihi..Kajduś bo byłam, farbowaną co prawda, ale od paru ładnych lat miałam jasne włosy:-D teraz wróciłam do naturalnego, bo strasznie miałam zniszczone, ale już myślę o jasnych pasemkach na lato..:tak: :-D fajne są takie wypady, nawet takie krótkie:tak: my uwielbiamy tak jeździć! w tamtym roku byliśmy tak w Londynie:-D a w maju mamy już zaplanowany wypad do Bratysławy na koncert Georga Michaela:-)

Hello lasencje!!!

Vonka moze kiedys uda nam sie na kawce spotkac!A w sumie jestesmy tu po to zeby sobie pomagac... a ja jak tylko moge komus pomoc to chetnie to robie!
Potwierdzam:tak: :tak: :tak: mi Wagnies natychmiast pomogła przesyłając super materiały do pracy:-) Jeszcze raz dzięki:happy:
Aluś fajne foteczki ja Ciebie nie poznałam, bo także pamiętałam jako blondynkę( ze zdjęć z Tunezji):-)
Kajda daj nam jakieś namiary na kolegę to mu uprzykrzymy życie (np zapychając skrzynkę głupimi mailami):cool2::rolleyes2::ninja2:

Witajcie wieczorem!
Carioca to miałaś przejścia! Ale wierzę, że teraz już będzie dobrze! Popisz co u Ciebie jak będziesz mogła z laptopka jeszcze skorzystać!
Kajda tyeż mam nadzieję, że wizyta będzie OK, ale wiadomo trudno być spokojna. Szkoda, ze taki koleś Ci sie trafił.:baffled:Od takich lepiej chyba sie dystansować, tylko pewnie to trudne...
Vonko kochana dzięki:tak:. A jak u Was?
Antilko dam znać jutro! A Ty kiedy w końcu do gina idziesz?
Aleczko jednak @:-(. Fotki fajne! A Ciebie rzeczywiście miło zobaczyć!:-)
Maraniko jak usg? Odezwij sie do nas!
Pozdrowienia wieczorne dla Wszystkich 30teczek!

Witajcie:tak::tak:

Carioca
bidulko:-:)-( to musiał być ogromny stres:szok:. dobrze, że sytuacja opanowana. Teraz musi być tylko dobrze, musisz być dzielna i bardzo silna,bo czeka Cię ogromny wysiłek. Trzymam kciuki. Pozdrowienia od mego bębna:happy::happy:

Miłego dnia kobitki:-):-):-)

Witajcie Trzydziestki.
No i mamy kolejny wiosenny dzionek. Dziecie zerwało mnie o 7, głodne aż świszczało. Nie ma co narzekać i tak spała 12 godzin.
Pozdrawiam Was wszystkie, trzymajcie się mocno za brzuszki, niech tam w nich rosną sobie Maluszki,a tam gdzie nie ma, to szysbiutko zabierać się do siania- wiosna przyszła!
Pozdrawiam.

Witam

Najka,KAjda moje leczenie nie postepuje bo znów mam torbiel:-( i znowu biorę na wchłoniecie lek.koszmar!!!!!!

Aluś a ja zdjęć nie widziałam :-(

Majeczka- no to trzymam kciuki - mam nadzieję,ze wymiar był o.k.i że pękło.
A moze ten nastrój to już początkowy ciazowy?

Carioca- trzymaj sie i dużo wypoczywaj- bo lekami to już jesteś na pewno mocno obłożona.

Novaczka
- super Córcia

Carioca- mialas okropne przezycia,ale na szczescie wszystko sie zaczyna stabilizowac i bedzie na pewno dobrze... lez i odpoczywaj ile sie da... trzymam kciuki...
Alek- ja nie widze zadnych zdjec....
cala reszte 30-tek pozdrawiam...

reklama
Witam w piękne wiosenne popołudnie:-)
Maraniko jak było na USG:confused:
Najko myślałam,że pójdę dzisiaj do gina ale nie ma jeszcze wyników hist- pat. Może będą w przyszłym tygodniu to wtedy się wybiorę
Kajda czekamy na wieści:tak:
Aluś no to będę pracować nad zaklęciem:-)
Sensi rozumiem ,że brzuszek już widać;-) :-)
Ewo Twój Joe już nam chyba nie wklei tych zdjęć spiworków:confused: ;-)
Pozdrowionka dla wszystkich 30

Do góry