Elu- dolkladnie... tylko oczywiscie cena.... nawet tutaj podobne sa bardzo drogie i po przeliczeniu na sztuki i dodaniu kosztow prania -wychodza dosc drogo i wlasciwie sa "oplacalne" pod wzgledem kosztow ( jesli to wlasnie koszty ma sie na wzgledzie) jesli sie ma zamiar miec wiecej niz jedno dziecko... jednak zawsze mozna poprosic gosci aby w formie prezentow kazdy kupil pieluche... jest tez mnostwo website'ow,na ktorych mozna znalezc ich wykroje i uszyc samemu,co wychodzi duzo taniej,jak rowniez sa rodzaje tzw. one size fits all ( jeden rozmiar pasuje na wszystkie) jednak mnie sie nie bardzo podobaly w sklepie... ja moje wstawialam kilka razy w styczniowkach i chyba Karlam1 pisala o tych co ty.. zalaczam jeszcze raz moje, mam tylko po dwie w rozmiarach XS i S...,bo kupilam je zeby zobaczyc jak wygladaja w "reku" i sa ciut inaczej uszyte niz w wykroju, wewnetrzna czesc nie maja wszyta tylko zapinana na napy co pozwala na szybsze suszenie... o pieluchach tego typu moglabym pisac duzo,bo jest ich bardzo wiele rodzajow i sa takie do ktorych nie potrzebujesz nakladac dodatkowej ceratki,bo takowa maja,ale nie jest to plastik tylko swego rodzaju material,ktory ma przepuszczac powietrze a nie "siusiu"... dla zainteresowanych podam linki do dobrych website'ow po angielsku i moge napisac po polsku o nich rowniez tylko potrzeba mi ciut czasu... mam rowniez adresy gdzie mozna znalezc wykroje i instrukcje jak uszyc za darmo,trzeba tylko wydrukowac wykroj... no i niestety sa po angielsku,ale sluze pomoca....
1- pieluchy + welniane gatki,ktore sama oczywiscie wykonalam
2-rozlozona pielucha,ktora wymaga dodatkowej ceratki
3-porownanie pieluch rozmiaru XS i S
4-pielucha tzw. AIO ( all in one),ktora juz nie wymaga ceratki