reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Kochane Przyjaciółki jeszcze raz stokrotne dzięki za wszystko a przede wszystkim za to, że JESTEŚCIE:-)
Idę wziąć kąpiel i do łóżka nie wiem, czy zasnę ale przynajmniej poleżę.
Dobranoc

moniolek, wytrzymasz te 5 mies. a moze nie trzeba bedzie tyle czekac:confused:
Alus, ano czuje wrednizne nosem i czuje sie taka zblazowana i bezsilna... nie chce juz sie starac...to takie przedmalpowe marudzenie, wybaczcie
wlasnie probuje sie do gina dodzwonic...

Antilko, Novaczka, slodkich snow! ja tez za niedlugo zmykam.. slecze jeszcze nad jakas robota z pracy, czytam to, ale nic nie rozumiem:dry:to znak chyba, ze czas isc spac
a nasza Najka gdzie sie podziewa:confused::confused:

Słodziutkich snów :-) :-) :-) :-) :-)

Kajduś robota nie zając... w sumie ;-)

niestety ostatnia diagnoza mnie rozwaliła, nie ma Monia PCO i nie wiadomo czy kiedykolwiek miała - jedyna pewna informaccja jest taka, że mam problemy z zajściem i utrzymaniem ciąży - nie ma to jak optymistyczna wiadomość na wieczór - dobrze, że Lapisek nie patrzy, bo jestem po olbrzymiastej porcji lodów :zawstydzona/y: o kabanosach nie wspomnę, ale nie mogę wyrzucić jedzenia a zostało ze Świąt :zawstydzona/y:

moniolku, no ale to chyba dobrze, ze pco wykluczono:confused::tak:jestem pewna, ze jestes pod opieka dobrego lekarza, ktory jak pisalas zna sie na leczeniu nieplodnosci... wierze, ze wszystko dobrze sie ulozy:tak:
lody z kabanosami powiadasz:confused:ciekawe polaczenie, ciekawe:-paz nabralam ochoty na to drugie:-D

hihi..Moniś ja przed chwilą dojadłam pasztet świąteczny, ogromną bułę z masłem i zapijam desperadoskiem..:zawstydzona/y:
Kajduś a marudź sobie Kochana na zdrowie:tak: po to tu jesteśmy, żeby słuchać też marudzenia:tak: no ale @ jeszcze nie ma przecież:confused: to może póki co nie ma się co martwić:tak:

No wpadłam sprawdzić co u Antilki i wreszcie coś pozytywnego dzisiaj :-) Antilko - cieszę się jak cholera :) spokojnej nocki!

Dziewczyny - ja wcinam kapustkę kiszoną :-) Ale na lody nabralam ochoty, ciekawe czy uda mi się oprzeć pokusie (bo w lodówce takie fajne, z karmelem i czekoladą...)

Carioca..to co?? kapusta na kolację, a lodziki na deser;-)

Kobitki ja zmykam spać, bo jutro z rana do gina..:baffled:

miłych snów:-)

reklama
Ja tylko chcialam powiedziec dobranoc wszystkim...

Antilko wierzylam ze wszystko bedzie dobrze... teraz wyspij sie i odstresuj!!!

Kolorowych snoof zycze wszystkim!!

Do góry