Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Witajcie!
Słoneczko dziś wygląda zza chmur:-), aż mam dużo energii! Idę sobie kupić koszulke do szpitala i biustonosz do karmienia. A jutro jedziemy m.in. po ten materacyk, przewijak, ochraniacze na łóżeczko. Mam nadzieję, że już wszystko wtedy będziemy mieć.:-)
Monik fajnie, że są takie ziółka, nawet nie wiedziałam, a pamiętam też mnie lekarz zrostami straszył, bo kiedyś miałam zapalenie przydatków. Coś czuje, że u Ciebie żadne hsg nie będzie potrzebne!
Aluś uściski! A po @ masz brać jakiś lek, tak? A wyprawka już prawie skompletowana. Jeszcze musze ubranka przejrzeć, czy na pewno starczy...
 Jeszcze musze ubranka przejrzeć, czy na pewno starczy...
Leyna z materacykiem, racja, więc kupujemy Na szczęście mnie za bardzo nie męczyli przesądami, chociaż mama była trochę niechetna kupowaniu, ale umiarkowanie.
  Na szczęście mnie za bardzo nie męczyli przesądami, chociaż mama była trochę niechetna kupowaniu, ale umiarkowanie.
Moniolku bardzo się cieszę, że Wasze maleństwo tak ładnie rośnie!:-) Ja też zastanawiałam sie nad badaniami prenatalnymi, ale w rezultacie lekarz na usg zbadał przezierność karkową, była OK i nie zrobiłam tych badań.
Kajduś fajnie, że lepiej sie czujesz i już niedługo wizytka! A potem i ty te najmilsze zakupki zaczniesz robić
Ewuś i jak tam przeziębienie? No i zakupy?:-) Nie, nie jeszcze nie rodzę! Jeszcze chcę poczekać do zdjęcia tego pessarka co najmniej - 16 dni
 Jeszcze chcę poczekać do zdjęcia tego pessarka co najmniej - 16 dni A może nawet więcej. Bardzo chcę zobaczyć córeczkę, ale jakoś tak czuję, że lepiej, żeby posiedziała. Nie mówiąc o tym nieszczęsnym remontowanym oddziale.
 A może nawet więcej. Bardzo chcę zobaczyć córeczkę, ale jakoś tak czuję, że lepiej, żeby posiedziała. Nie mówiąc o tym nieszczęsnym remontowanym oddziale. 
Sensi i jak sobie tatuś radzi z Kubusiem?
Eschenbach o kominku my też tylko możemy pomarzyć w bloku. Ale jak do rodziców jedziemy to się zawsze pogrzejemy trochę i w ogień pogapimy, też uwielbiam!
Antilko i jak?
Carioca:-)
Wszystkich pozdrawiam!

Słoneczko dziś wygląda zza chmur:-), aż mam dużo energii! Idę sobie kupić koszulke do szpitala i biustonosz do karmienia. A jutro jedziemy m.in. po ten materacyk, przewijak, ochraniacze na łóżeczko. Mam nadzieję, że już wszystko wtedy będziemy mieć.:-)
Monik fajnie, że są takie ziółka, nawet nie wiedziałam, a pamiętam też mnie lekarz zrostami straszył, bo kiedyś miałam zapalenie przydatków. Coś czuje, że u Ciebie żadne hsg nie będzie potrzebne!

Aluś uściski! A po @ masz brać jakiś lek, tak? A wyprawka już prawie skompletowana.
 Jeszcze musze ubranka przejrzeć, czy na pewno starczy...
 Jeszcze musze ubranka przejrzeć, czy na pewno starczy...Leyna z materacykiem, racja, więc kupujemy
Moniolku bardzo się cieszę, że Wasze maleństwo tak ładnie rośnie!:-) Ja też zastanawiałam sie nad badaniami prenatalnymi, ale w rezultacie lekarz na usg zbadał przezierność karkową, była OK i nie zrobiłam tych badań.
Kajduś fajnie, że lepiej sie czujesz i już niedługo wizytka! A potem i ty te najmilsze zakupki zaczniesz robić

Ewuś i jak tam przeziębienie? No i zakupy?:-) Nie, nie jeszcze nie rodzę!
 Jeszcze chcę poczekać do zdjęcia tego pessarka co najmniej - 16 dni
 Jeszcze chcę poczekać do zdjęcia tego pessarka co najmniej - 16 dni
Sensi i jak sobie tatuś radzi z Kubusiem?
Eschenbach o kominku my też tylko możemy pomarzyć w bloku. Ale jak do rodziców jedziemy to się zawsze pogrzejemy trochę i w ogień pogapimy, też uwielbiam!
Antilko i jak?
Carioca:-)
Wszystkich pozdrawiam!