reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Sensi no wiesz... ja jeste spioch i raczej mi sie nie zdarza tak wczesnie wstawac jak nie musze... dziecko na pewno zmusza do wczesnego wstawania (i to jest ten minus ;-)) ale My jeszcze nie musimy.... :tak::-D:-) I jak tam ustalenia budowlane??

Kajda ja sie teraz wybieram na "Nie klam kochanie" bo z zapowiedzi zapowiada sie calkiem fajny film.... Ale to dopiero po swietach bo on wchodzi na ekrany 28 marca... jak pojde i ogladne to zdam relacje :-)

Vonko ani sie waz przemeczac i myc okna!!!!!! Dzidzia jest wazniejsza niz swiateczne porzadki!!!

Najka bidulka Ewunia... tak sie meczy!!! A Wy razem z Nia!! Ale pewnie za chwile minie ten okres kolek... Ja niestety nie podpowiem co robic w czasie kolek... jak pilnowalam dziecko z kolkami to np. masowalam brzuszek...

A ja jutro smigam na narteczki!!!! Wiec pewnie pojawie sie pozno w nocy na internecie!!

reklama
Uff miałam dzisiaj dzień sprzątania i gotowania.Jestem tak zmęczona, że nie mogę zasnąć. Mam jednak poczucie dobrze spełnionego obowiązku:-)
Umyłam okna, wyprałam firanki i zasłony, ugotowałam psiakom jedzenie na tydzień, upiekłam goloneczki na jutro. I teraz ledwie dycham:-D Byłam również na zakupach, przy okazji wpadłam do jubilera i kupiłam sobie pierścionek, który wczoraj mi się przyśnił:happy2::happy2::happy2:
Dobranoc

Vonko - pewnie, ze bedzie dobrze! Plamienie podczas ciazy ma 30% kobiet, ja tam mialam nie tylko plamienia ale ostre krwawienie i Stasiek dał sobie radę. Wczoraj wlasnie się nauczył kosi-kosi! Tylko teraz nalezy ostro przyhamować, o oknach to nawet nie mysl, zadnego podnoszenia rąk do gory, nawet w pozycji lezacej. Tryb zycia emeryta! Mozna sie przyzwyczaic, polecam zwiekszenia pakietu programowego w kablówce i zapisanie się do biblioteki :-)

Dziewczyny, Stasiek pozdrawia, ale zdjec nie podesle, bo nie mamy tu aparatu - z racji megaremontu u nas, przenieslismy sie na jakis czas do moich rodzicow.

Hej, hej :-)
Eschen spokojnie, ja z tymi oknami zartowałam;-), ani mi w głowie takie wygłupy.
A Ty teraz pewnie smigasz na nartkach:happy2: ach kobieto wyszalej sie i za mnie, proszę:-D no bo ja jak pisze Carioca ....chwiolowo wiode zycie emeryta:happy2:
Antila zrobiłas mi smaka na goloneczki:tak: Co do pierscioneczka - pochwal się, jaki??????
Najeczko mam nadzieję ze te kolki szybko ustaną. Nie mam zadnego doswiadczenia w tym temacie, trzymam kciuki żeby jakis sposób na złagodzenie szybko sie znalazł.
Pozdrawiam serdecznie.

Vonko zapraszam na goloneczkę:-)
Pierścionek taki zwykły składa się z trzech obrączek. Każdą z nich można nosić osobno.Zrobiłam zdjęcie tylko troszkę ciemne mi wyszło

Sensi jak negocjacje z panem budowlańcem?
Poczytałam o myciu okien......i na czytaniu poprzestane:-D, moja fasolka mogłaby sie zdenerwowac a tego nie chce za nic w świecie :no:.

Pan budowlaniec, po 1,5 godzinnej pogawędce przy kawce, zaproponował mi cenę niższą niż chciałam mu zaoferować :-D:-D:-D nie ma to jak urok osobisty:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Vonko co tam okna, grunt że dzieciątko JEST:tak:

Sensi Ty miałaś Infacol przepisany przez lekarza, czy sama się zdecydowałaś dawać?

Najeczko dawałam sama i najlepsze efekty osiągnęłam podając na po pół dawki przed każdym karmiemiem. Współczuję Ci bardzo, bo przez 3 miesiące walczyłam z kolkami u Kuby.:-(

Sensi no wiesz... ja jeste spioch

EEEEEE, jakoś mi to do Ciebie nie pasuje;-)

przy okazji wpadłam do jubilera i kupiłam sobie pierścionek, który wczoraj mi się przyśnił:happy2::happy2::happy2:

Masz fantazję Antilka;-) a tak szczerze-pierścionek kupiłaś na pamiątkę jakiegoś wydarzenia:confused:

pozdrawiam trzydziestki! poczytuje was.....tajnie :-)

Nie podczytuj tylko PISZ.;-)

Miłego dnia Kobitki:happy2:

ech, jakoś dawno nie pisalam mam wrażenie...
Melduję że w pracy było OK, już po pierwszym dyżurze (5 godzin) miałam wrażenie jakbym stamtąd wychodziła wczoraj. Dostałam okres wreszcie, powiem Wam że zapomniałam już jak to wygląda (głupio brzmi...) i nie wiem czy jest w porządku czy nie. Chciałabym wrocić do normy, porobić te badania i spróbować znowu. Kto ze mną???
Vonka, dbaj o Was, jestes pod opieką lekarza a to daje większe bezpieczeństwo...
Antila, bardzo mi sie podoba obrączka :)
Najka, o pielęgnacji niemowląt trudno mi cokolwiek powiedzieć, ale życze Wam cierpliwości i szybkiego pożegnania tych trudow. Nie wiem jak można się dostać do wątku zamkniętego, żeby Ewunię zobaczyć :(
Ja jeszcze dziś i jutro do prcy, potem porządeczki skończyć (jak to dobrze że moj małżon tez coś zrobi...) Zaproponowaliśy Babci,ze zjemy z nią w niedzielę Wielkanocne śniadanko, zrobił się z tego spęd rodzinny na8 osob ;) Musze znaleźć jakieś fajne przepisy, bo w moich stronach na śniadanko jadło się żurek i cala święconka w żurku w kosteczkę.... Poza tym na stół nic nie stawiano - i tak najadaliśmy się tym do bólu. Macie może jakieś jajkowe popisowe dania na stół???
pozdrawiam wszystkie, ciągle mi żal ,że nie umiem tak po kolei wymienić i odpowiedzieć każdej. Teraz gna mnie do obiadku, idę na pierwszą do pracy jeszcze jakąś zupkę muszę sklecić...
buziaczki *

Witam:-)

Sensi pierścionek kupiłam, bo mi się podobał. No może na pamiątkę mojego snu;-):-D
Onna wiedziałam, że nie będzie tak źle w pracy:tak: U mnie na śniadanko świąteczne, je się wędliny, kiełbasy, pasztety, jajeczka na twardo chrzanik i sos tatarski:-p
Carioca buziaki dla Stasia:happy2:
Miłego Dnia Kobietki

reklama
Hello kochane!!

Zebyscie wiedzialy jakiego mam lenia giganta!!! No nic mi sie nie chce... jedyne pocieszenie to ze na swieta wyjezdzam do tesciow a potem do moich rodzicow :tak:

Antila oj pracusiu... to moze do mnie wpadniesz... we dwojke razniej sie pracuje :-):-D A piersioneczek bardzo ladny!!!

Carioca to musza nam wystarczyc opisy co Stasko juz potrafi zrobic.... :tak:

Vonko wczoraj rzeczywiscie smigalam na nartkach... wyszalalam sie chyba za wszystkie trzydziesteczki... to teraz prosze w zamian fluidki dla mnie :-):-D:tak:

Rotaneczka zapraszamy... napisz cos o sobie.

Sensi oj... jestem spioch i to wielki!!! No chyba ze mam wyjazd na nartki ;-);-);-):-D

Onna u nas na sniadaniu nieraz jest nawet 15 osob... a jemy swiecone wedlinki, chrzanik z jajeczkiem, cwikle, no i zawsze jakas salatka jest. Natomiast u tesciow jest wlasnie tak jak u Ciebie...

Do góry