Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Troche skruszona i wyteskniona wracam do was, mam nadzieje na dobre... Nie było mnie i nie było ale to wina czasu, którego mi bardzo brakuje. Za tydzień mam koncowy egzamin teoretyczny więc siedzę i kuję.... Obiecałam sobie ze do egzminu wytrzymam i nie zagladne bo wiedziałam, że jak juz tu zajrzę to bedę musiala poczytac wszystkie posty coby niczego nie przeoczyć :-). No i nie wytrzymałam 
Wątpliwości moje rozwiała połozna na czwartkowej wizycie
. Powiedziała ze to normale uczucie że tak sie poczułam bo brzucha prawie nie mam wszystkie dolegliwości ustąpiły a ruchów jeszcze nie czuję.. Ale posłuchałam serduszka i sie uspokoiłam ( jestem taka sobie troche panikara -zwłaszcza jeśli chodzi o dzidzie!) Teraz muszę uzbroić sie w cierpliwośc i poczekać kilka tygodni na pierwsze kopniaczki..:-)
kończ naukę i opowiadaj nam na bieżąco co się dzieje

może macie jakieś "domowe" sposoby żeby zamaskować (kolor stołu venga, obił się do jasnego brązu) nie wiem może lekko zamalować? Mimo tego jest cudownie, zmęczeni jesteśmy strasznie, ale w znaczeniu pozytywnym, napawamy się dobrze wykonaną pracą. Mąż mówi do brzuszka że młodzież urodzi się od razu z mopem i wiadrem, bo ni jak mamę (czyt. mnie) nie można posadzić na 4 literach żebym nie sprzątała ;-). Poza tym okna dzięki mojej mamie błyszczą. Kilka fotek wstawię wiadomo gdzie.
jeżeli pogoda na to pozwoli oczywiście.
chodzą zafukani, bo raptem wszyscy chcieliby mieć wolne przed świętami, a ja wolnego im nie dam, bo nie będę sama pracować-między soba nie potrafią sie dogadać, kto nie przyszedłby do pracy, więc moją decyzją pracują wszyscy
. 

)

:-)
:-)

... oj ja chyba bede tez musiala sie wybrac - tak troszke humor poprawic.... :-)
, wiec normalne że i pan budowlaniec został zniewolony
Super, a w zwiazku z dalszymi planami zamawiam dla Was odpowiednią pogode na kwiecień

Musisz nam w końcu opowiedzieć o tym Cudzie-jaka była reakcja Męża-wiem jaka była sytuacja, więc jestem ciekawa. Pewnie czuje się teraz bardzo szcęśliwy i podbudowany.... Pisz jak najwięcej: jak się czujesz, jak zareagowali bliscy.
:-(