reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie,

Ja wlasnie wrocilam do domciu, cale szczescie ze jutro juz nie ide do pracy... dzis dyrektorzy dali nam tak w kosc ze juz zygam ta praca!!!
Nastroj na swieta poprostu rewelacja!!!!!!!!:wściekła/y::szok:

Vonko ale wspomnienia... az zazdroszcze....
Ale siedmioraczkow tp chyba bym nie chciala :szok::-):-D:tak:;-) Dziekuje za fluidki... ehhh....

Sensi Kubus Wam wynagrodzil te ciezkie przejscia....

Antila GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taki prezent na swieta - to tylko pozazdroscic.... To bedzie co opijac po swietach!!!!!!!

Kajda widocznie dzidzia chce Wam niespodzianke zrobic....

reklama
1820.jpg

Witajcie!
Antilko gratuluję!!!:-):-):-) Jaki miły początek wiosny!:tak:I dobrze będzie!

Vonko :-) to całkiem normalne, że nie możesz uwierzyć, tyle czekaliście! Ja też miałam problemy z uwierzeniem, stąd chyba 6 czy 7 testów zrobiłam:)))
Sensi a jak wyniki cytologii?
Kajduś super wieści:) Wiedze, ze Twój maluszek też nie chce się szybko ujawinić:), może jak u mnie około 28 tygodnia?
Eschenbach mam nadzieję, ze uda Ci się w Święta zapomnieć o pracy i odpocząć:)
Dla Wszystkich 30steczek pozdrowienia ciepłe!
A mi trudno uwierzyć, ze już Święta. Faktycznie teraz w innym świecie trochę żyję. Zawsze Święta były dla mnie ważne, a teraz jakoś trudno mi je zauważyć w zakręconej codzienności:) Bez większych zmian poza tym, nadal testujemy różne sposoby na kolkę:) A Ewunia już tak szeroko otwiera oczy i się we wszystko wpatruje, a my sie zachwycamy:-D Mam nadzieję, ze uda mi sie jeszcze wpaść tu złożyć życzonka:)

Antilko trzymam kciuki, musi być dobrze, kochana!
Sensi i u Ciebie też:)

Wszystkim drogim 30steczkom życzę ciepła, bliskości, Miłości w te Wielkanocne Święta i potem.:-)

Załączniki

• 100_7204.JPG
    100_7204.JPG
    15,1 KB · Wyświetleń: 40
Kobitki chciałam Wam życzyć spokojnych i radosnych Świąt, jak najwięcej słoneczka i wesołych zajączków;-)

Antilko bardzo bardzo się cieszę i mocno ściskam kciuki!!! oczywiście czekam na pozytywne wieści we wtorek i środę:happy:
Chciałam tez złożyć spóźnione, ale bardzo szczere GRATULACJE dla Vonki i Monik:happy:
Najeczko śliczna Ewunia:happy:
Sensi Kuba jest bezbłędny:-):-)
Przesyłam też uściski naszym dzielnym Mamusiom- Anusia, Moniś, Kajduś, Ewa;-):happy:
Esch no to teraz kolej na Ciebie:-):happy:

Pozdrawiam Wszystkich świątecznie:-)

Aluś witaj:-)
Ja jeszcze się boję cieszyć, zwłaszcza, że od wczoraj bolą mnie krzyże i lewa strona brzucha:-(Jeżeli do jutra nie przejdzie, chyba zgłoszę się na ostry dyżur:baffled:

Aluś kochana , co u ciebie? Często myślę o Tobie...
Antilko jak dziś się czujesz?
Ewunia śpi, w końcu, bo dziś był ciężki dzień, dużo płaczu . Wczoraj bylismy u rodziców, pierwsza wyprawa całą rodzinką, Ewcia przespała większość czasu i zaprezentowała sie jako bardzo grzeczne dziecko:-)

reklama
Antila, piękna wiadomość! jak się t eraz czujesz, wszystko w porządku?

Alus, Esch, onna - kochane kolej na was, nie ma innej mozliwosci!
ojej,no też bym chciała eby nie było innej możliwości. Aż sie wzruszylam czytając to... Na razie dostaląm @ tylko jakaś dziwna ona... niby się kończy a wraca... jak tak pobędzie jeszcze paarę dni to jednak sie skonsultuję z lekarzem. GDyby nefrolog nie mial zastrrzeżeń to pewnie byśmy już probowali, po co czekać...

Najka, Ewuni mi szkoda, ale tak to już jest z dziećmi :( Pewnie nic odkrywczego ni enapisze bo to się chyba sprawdza przede wszystkim, ale może ona ma jakąś alergie??

Alek, Ty chyba też z Koziego Grodu jesteś??????

pozdrawiam Was poświątecznie juz prawie- mało ostatnio zaglądałam i nawet z zyczeniami nie zdążylam. Ale życzę Wam wszystkiego naj, także i bez okazji :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry