Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-
:-)
:-)
. W miedzyczasie rozchorował mi sie i to dosc powaznie, o mało nie wyladował w szpitalu z powikłaniami pogrypowymi:-(.
Dostałam ataku smiechu, mąz też, po czym powiedział: "...obstawiałem że się rozpłaczemy ze wzruszenia a my się smiejemy....."
Vonko dziekuje za piekne blekitne fluidki... to chyba dla chlopaczka ;-):-)

Podeszłam do tego sceptycznie i bez emocji, bo już raz test mnie oszukał. Dzisiaj powtórzyłam test i kreska jakby wyraźniejsza.Poszłam więc wykonać bHCG; przed chwilą odebrałam wynik 116. Nie wiem, co o tym myśleć. Troszkę mało z drugiej strony wiem, kiedy mogłam zajść w ciążę i było to dokładnie 13 dni temu. Boję się zapeszać.Witam dziewczynki
Nie wiem od czego zacząć. Zacznę od końca wczoraj zobaczyłam na teście dwie kreski druga bardzo bladziutka, ale byłaPodeszłam do tego sceptycznie i bez emocji, bo już raz test mnie oszukał. Dzisiaj powtórzyłam test i kreska jakby wyraźniejsza.Poszłam więc wykonać bHCG; przed chwilą odebrałam wynik 116. Nie wiem, co o tym myśleć. Troszkę mało z drugiej strony wiem, kiedy mogłam zajść w ciążę i było to dokładnie 13 dni temu. Boję się zapeszać.
Martwię się jeszcze tym, gdyż nie podejrzewawszy ciąży zażywałam Flukonazol:-(
No nic, co ma być to będzie.
słodziak. niestety tak sie ustawilo, ze nie widac bylo co ma miedzy nozkami, wiec nie wiemy czy nadal jest chłopcem;-)mam troche obnizona hemoglobine i dr zapisal mi zelazo. no i mozemy jechac do mojej rodzinki na swieta - bardzo sie ciesze