reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Antila betka pieknie rosnie wiec MUSI byc wszystko w porzadku!!!!!
Czekam na jutrzejsze wiesci... napisz na gg jak bedziesz juz cos wiedziala!!

Goss witaj, witaj w naszym gronie!!

reklama
Antilko betka pieknie przyrasta!:tak: może sie okaze niedługo ze masz 2 dzidziołki w brzuszku:-) Moj lekarz i połozna mowią ( potwierdzając wszystkie mądre książki i podręczniki ) że stres jest nawiększym wrogiem ciąży więc mysle że meliska bedzie jak najbardziej wskazana- ja na poczatku ciązy miałam bardzo duzy stres wiec łykałam sobie całkiem bezpieczny syropek - melisal:tak:

Antilko, betka prawidłowo rosnie, wiec na pewno wszystko jest w porzadku:) ja meliske pije sobie prawie codziennie na wieczor, na pewno nie szkodzi.
Goss, witaj na naszym watku:)
Alek, no wreszcie pogoda ladna sie robi, dzisiaj bylam na dluzszym spacerku, w weekend ma byc jeszcze ladniej, wiec teraz juz codziennie bede sie do woli dotleniac:)
Anus, jak sie czujesz? lezysz?
buziaki i spokojnego wieczoru

dziewczyny witam

Bardzo dziekuję za troskę ale wizyta była wczoraj o 21.00 - mój gin taki obłożony. Szyjka w porządku- nie skraca się, dzidziuś zdrowy- serduszko biło , pomachał rączką,żeby się mama nie martwiła :-) no ale niby ok wszystko ale nospę, magnez,progesteron!!!dostałam i nakaz leżenia przez tydzień.
więc leżę- przy laptopie;-) bóle są jakby mniejsze ale najadłam się strachu.

Antilko- wydaje mi się na moje niedoświadczone oko ,że przyrost jest dobry i że się udało- tylko odpoczywaj i nie stresuj

Już po wizycie w szpitalu.Wynik bHcg podobał się doktorowi.Nic więcej nie wiem, bo trzeba czekać.Mam się zgłosić za dwa tygodnie we środę o ile do tego czasu nic się nie wydarzy:baffled:Teraz tylko leżenie i leki.

Witam weekendowo

Anuś - odpoczywaj
Antila - się powtórzę odpoczywaj, meliska, dobra komedia - na pewno nic złego się nie wydarzy

Goss witaj w naszym gronie i życzę szybkiego zafasolkowania

Ja zmykam do domu, udanego weekendu

Ewa - Cię przywołuję hop hop

Anusieńka to lez i odpoczywaj i dzidzius na pewno odwdzieczy Ci sie za takie blogie lenistwo :tak::-D:tak::-D

Antila dobrze ze jest wszystko w porzadku... to teraz procim bardzo o garsteczke swiezutki zarazkow ciazowych - takie to chetnie przyjme :-D:-)
No i wstawiaj suwaczek...

Moniolek udanego weekendu!!

witajcie Kobitki:-)
no i mamy piątek:tak:

Antilko odpoczywaj, nie myśl za dużo i nie stresuj się:-) będzie dobrze:happy:
Anusia;-)

miłego i słonecznego weekendu Kobitki:-)

Dzień Dobry:-)No i gdzie to słonko? U nas od rana pada deszcz:baffled:

Esch z suwaczkiem i fluidkami zaczekam do USG.
Aluś staram się nie myśleć, ale strasznie długo muszę czekać na to USG. Dla mnie to prawie wieczność:-(
Chciałam przywitać wszystkie nowe Trzydziesteczki. Dziewczyny fajnie, że do nas dołączyłyście:-)
Ciekawe, co się dzieje z naszą Ewą?

reklama
Hello, hello!!

Ja wlasnie wrocilam z nartek, byla piekna pogoda, swiecilo sloneczko i jeszcze moja siostra przed powrotem do Szwajcarii poszusowala ze mna!!!
A wczoraj bylam z moimi sasiadkami w kinie na "Nie klam kochanie". Calkiem fajny, lekki i przyjemny filmik... mozna sie posmiac - takze polecam...

Antila to ja bede cierpliwie czekala... szczegolnie na te fluidki...:-(

Sensi co z Toba?
Ewa co slychac??
Monik??

Gdzie reszta 30-stek??? :-(

Do góry