reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Cześć kochane!
Nie zdążyłam się z Moniolkiem pożegnać i zapewnić że trzymam kciuki:-(, pomyliło mi się, że to jutro... już dziś późno, ale jutro może smska wyślę.
Aleczku mocno trzymam kciuki za wizytę, ale BĘDZIE DOBRZE!:tak:
Kajduś cieszę się, że masz już wolność:-D, całkiem możliwe, że teraz do terminu doczekasz, tak ze mną było:-)
Antilko skoro tak fajnie u Ciebie w pracy to dobrze, że wróciłaś:-)
Vonko świetnie, w końcu poszalejesz z zakupkami!:-D
Pozostałe 30steczki serdecznie pozdrawiam!
A chrzciny w porządku, Ewcia nie płakała, nawet przy polewaniu wodą:-) Za to na przyjęciu chyba za dużo wrażeń, za dużo twarzy i zaczepiania i po jakimś czasie miała dosyć, jak jedna osoba zaczęła klaskać (chcąc ją zabawić:baffled:) chyba się wystraszyła i okropnie rozpłakała:-(i trudno było ją uspokoić. Potem starałam się ją izolować, szczególnie od niektórych co bardziej inwazyjnych osób.
Mąż ma urlop, a i tak jakoś mało mamy czasu:confused:nie wiem jak to się dzieje. A wyjeżdżamy na wieś dopiero 8 sierpnia. Może do tego czasu ponadrabiam trochę w domu parę rzeczy.
Dobrej nocki!

Dzień Dobry
Najeczko czyli imprezka w sumie udana. Czekam na jakieś fotki:-)
Vonko udanych zakupów i portfela bez dna życzę;-):-)
Monik gdzieś czytałam o fajnych sposobach radzenia sobie ze skurczami, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie:baffled:
Aluś staraj się nie denerwować, choć wiem że łatwo mówić:happy2:Daj koniecznie znać wieczorkiem, jak rośnie mały człowiek.
Ciekawe, co z Moniolkiem i Martusią:confused:
Ewuniu jak się macie. Radzisz sobie z opieką nad Adrianką? Pewnie jesteś bardzo zmęczona.
Carioca zaglądasz jeszcze czasem do nas:confused:

Od Moniolka: Martusia od wczoraj na świecie, cc o 10.30 waga 3141 wzrost 54 cm
Jeszcze raz wielkie gratulacje dla całej rodzinki!!!

Antilko fotek jeszcze nie mamy, jak będą na pewno coś wstawię:)
Aluś będę czekać na wieści:)
Miłego dnia Wszystkim

Moniołku GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Tak się ciesze z ejuż masz ja przy sobie :-) Niech rośnie Wam zdrowa!!!

Fajny ten wąteczek taki ciązowy!! I dzieciowy się robi coraz bardziej ;-)

Najko śłiczna Ewunia!!!

Alek wszystko będzie oki zobaczysz śłiczne małe Cudenko!

Moniś Kochana gratuluję z całego serducha i czekam na Was bardzo!:-):happy2::-)

Madziujko mocno w to wierzę;-)
Najeczko to teraz czekamy na fotki z chrzcin:-) milutkiego urlopowania:-)
Antilko dam znać wieczorkiem:tak:
Elżbietko:-)

Och..nie ma to jak w domku:-):tak::-D:-p:-D

moniolku, ogromne gratulacje!!!!
Martusiu witaj na swiecie:)

Alek, ty juz w 10 tyg., ale to zlecialo:)
Najko, pewnie dla ewuni za duzo wrazen bylo... a widze ze sie wam pierwszy urlopik z malenstwem szykuje:) super!
ja wczoraj zrobilam porzaaki w ciuszkach dla maluszka i przepakowalam torbe do szpitala. strasznie bola mnie pachwiny i ciezko mi sie chodzi. lekarz mowi ze to niby normalne ale boli mne bardzo i troche mnie to zaczyna niepokoic... no coz, takie uroki...
milego dnia babeczki!

reklama
Moniolku...
bardzo sie cieszę że juz tulisz swoją córeczkę
:happy2::happy2::happy2:
z całego serca gratuluję Wam obu !!!!

Do góry