Sensi
Mama po 30-dziestce:)
śpicie czy rodzicie ha, ha, ha...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

Ty tak nie żartuj
A stan macierzyństwa rozśmieszył mnie do łez 
Oczywiście uściski od ciotki :-)
Mój w nocy za każdym razem, jak idę siku, to się budzi i zawsze pyta, czy wszystko dobrze?
A jak Twoje gardło?
Ale dalej się oszczędzaj, nie przemęczaj, no i nie denerwuj
A! I gratuluję wyraźnych ruchów :-) Jeszcze kilka tygodni, a poczujesz prawdziwe bombardowanie

Kochana, jak tam z badankami u Was? Coś już robiliście?
Uściski dla Martusi i Pawełka :-)
Wydaje mi się, że już odróżniam, czy Mały kopie, czy wali rączką
Genialne uczucie
Tak bym go chciała już zobaczyć i wytarmosić 
Witajcie Kobitki:-)
Vonko hihi faceciMój w nocy za każdym razem, jak idę siku, to się budzi i zawsze pyta, czy wszystko dobrze?
A jak Twoje gardło?
Tez sie budzi za kazdym razem i za każdym razem pada sakramentalne pytanie: "gdzie idziesz?" lub gdzy wracam: "gdzie byłaś?" zaczyna mnie to wkurzac, no bo gdzie ja moge wstac jak nie na siku lub na piciu
I jak słysze to samo pytanie kilka razy w nocy to mnie juz czasem zaczyna trząść. Dzisiejszej nocy moja odpowiedź brzmiała: "....byłam w sklepie kochanie, podac ci piwo?...."
Wyobraź sobie ze od razu sie obudził
Gardlo chyba opanowane, dzięki.
nawet jak czasem sa bardzo mocne
Pewnie później będzie mi ich brakowało.
Jutro po południu jadę na kontrolną wizytę, ciekawe co gin powie w temacie j.w.?

Ja zostałam dziś w nocy skopana dokumentnieWydaje mi się, że już odróżniam, czy Mały kopie, czy wali rączką
Genialne uczucie
![]()
, maż zresztą też (Kuba trenuje różne pozycje spania z rodzicami-najwygodniejsza to nogi na naszych twarzach, albo palec w uchu
). Ale, żeby było to genialne uczucie to nie powiem:-):-):-)

sensi, a Kubuś śpi z wami cały czas w łożku?
no i jak tu takiemu nie odmówićNie, nie śpi całej nocy. Od mniej więcej 3 miesięcy budzi się ok. 3.30 stoi w łóżeczku i woła "mama, mama".

póki co
Będę mieć trzeciego synka! Jakoś podświadomie myślałam, że jednak to będzie dziewczynka
A tu TRZECI SYN! Mam nadzieję, że jakoś wytrzymam w tym męskim gronie... A jeszcze mąż ma dwóch synów z pierwszego małżeństwa (19 i 20 lat). Więc wspólnie licząc będziemy mieć pięciu chłopców
Na szczęście wszystko w porządku. szyjka utrzymana rozwarcie na opuszkę,czyli jeszcze mamy czas. Troszkę niepokoją ją moje obrzęki i z tego powodu chciała mi dać L4 jednak udało mi się porosić o jeszcze jeden tydzień ( od listopada będę miała nową podstawę do macierzyńskiego)Muszę zrobić kupę badań i pokazać 4 listopada.Jeżeli pojawią się jakiekolwiek symptomy porodu mam dzwonić do dr nawet w środku nocy:-)

Śpi od strony łazienki, więc przeczołguję się przez niego, poza tym pies śpi z nami i też przełazi przez M idąc za mną