reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ola

Po cichu gratuluje ale pelne gratulacje pozniej....

Zrob prosze cos dla mnie. Idz dzisiaj do apteki i kup CYNK w tabletach i zacznij OD DZISIAJ polykac. Niedobor cynku moze byc jedna z przyczyn samoistnych poronien i dosc czesto stwierdza sie jego niedobor przy poronieniach. Cynk jest potrzebny do tworzenia tej malej istotki i jesli go brakuje - plod obumiera.
O ile nie jest to jedyna przyczyna, o tyle wiemy ze to ma wplyw nie maly.

Cynk na pewno nie zaszkodzi- a tylko moze pomoc

buziaki

reklama
Dagamit, kochana, a powiedz ty mi co zrobilas, ze ci FSH opadlo?

Co zrobiłam? Nie wiem. W sumie to nic farmakologicznego. Biorę to Clo, poza tym witaminiki ostro i ziółka. Tyle. Sama byłam w szoku, że tak spadło :)

Ola - nie nakręcaj się w żaden sposób. Wiem, że to trudne, bo jakbym zobaczyła 2 kreski to bym oszalała, ale stres może tu teraz tylko zaszkodzić. Czekamy wszystkie na sprawdzone i pewne wieści! :-) Powodzenia!

Czyli jednak z tymi testami owu to nie do konca prawda....
Ola, trzymam kciuki, a ty postaraj sie byc dobrej mysli. Bo musi byc dobrze, nie ma innej opcji:tak:
Alisa, jestem za! Ja tez planuje bardzo daleki wypad, ale moj m na razie malo entuzjastycznie podchodzi do tego tematu.
Esch, moze w koncu wyjda dwie :-) Daj znac jak sytuacja.

Wiesz, ja myslalam o Ameryce Pln. Postaram sie namowic emka. Wiem, ze wydatek nie jest maly, ale przeciez wakacje sa tylko raz do roku.Poza tym ja chce w lipcu, a on woli sierpien.
A wy dokad ruszacie?

Super! Mi się marzy Mexico, ale to może jak już urodzę i podchowam dzieciaczka, no i grypa świńska zaniknie:-)

Powodzenia w namawianiu emka! Przedstaw mu listę mocnych pro-argumentów!

Szczerze: jeszcze nie wiemy. Myślimy o Turcji, której jeszcze nie znamy, albo Grecji, którą mieliśmy okazję już poznać, ale ja ją uwielbiam:cool2: Pewnym wariantem jest też wlasny dojazd do Toskanii, ale chyba w tym roku nie wypali.

Oj do Toskanii tez bym pojechala:tak: Cudnie tam musi byc... Do Mexico tez chcialam, ale nie wiem czy teraz na to najlepsza pora;-)

Eh, myslalam, ze po tym tescie owu juz sobie odpuszcze, a zlapalam malego dolka. Znow mi sie ciaza wydaje czyms nie realnym, a nastepna owu taka odlegla....:-(
Rozmawialam z emem i stwierdzilismy, ze chyba czas teraz na niego i ma sie przebadac na dniach, zebym sie na darmo nie faszerowala hormonami
W dodatku pobolewa mnie dzis brzuch tak jak to zwykle przed @ (takie cmienie), ale to jakos wczesnie, bo @ powinna przyjsc w poniedzialek. Moze clo przyspieszylo?
Dagamit, u Ciebie byla w terminie?

Suri, to dobry pomysł, zeby M. się przebadał. Na tym spotkaniu ze specami była o tym mowa - że najłatwiej i najszybciej sprawdzić najpierw męża...

Moje samopoczucie też nienajlepsze. Pobolewa już dołem brzuch jak na @... U mnie to antybiotyki mogą przyspieszyc. Ale szybko leci ten czas! Już będą 2 miesiące od zabiegu...

Ostatnia edycja:
Tak to jest z tym samopoczuciem przed @, a to wszystko przez hormony. Jeszcze wczoraj wmawialam sobie, ze jest w porzadku i ze jak nie w tym to w nastepnym cyklu sie uda. A dzis dupa i znow rozmyslania..............
Trzymaj sie Aliska i nie doluj za bardzo. Ide pod prysznic, a potem spac.
Dobranoc kochane;-)

reklama
Suri u mnie @ dalej niet :baffled: Cycuchy bola, brzuch pobolewa, dzis juz 29 dc i cisza....

Rozmawiacie tak o dalekich wypadach.... a ja w tym roku jade tylko nad polskie morze i w bory tucholskie... a marzy mi sie objazdowka po Maroko, Izraelu i wyprawa do Indonezji.... moze jak wygram kiedys w totka to spelnia sie moje marzenia :-(

Do góry