KINDZIA100
Fan(ka)
musze poszukac cholera termometra................... :-[ gdzies go mam...........fajny elektroniczny........ale gdzie on jest ??? 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moniolek pisze:Anuśienko dobrze, że zostałaś w domku, ja właśnie wróciłam z zakupów - ziąb straszny mimo, że miałam rękawiczki palce mam skostniałe ech szkoda już słów a podobno za dwa tygodnie wiosna :
Anusienko, no to chyba dobrze że nie pojechalaś, pogrzej się w łóziu z herbatką z cytynką i jakimiś smakołykami, trzeba "wykorzystać" przeziębienie
Lapis_Lazuli pisze:No, no Anusienko, ale masz tempo faktycznie, ja zrobiłam dzisiaj tylko grzaneczki mężowi na śniadanko, i cosik tam w pracy mojej i tyle, ale na pewno zrobilabym więcej gdybym mogla rano normalnie egzystować,ale nie mogę bo jak wspomniałam mamy jeden pokój razem z kuchnią a mój mąż lubi sobie pospać :![]()
Lapis_Lazuli pisze:Ja uwielbiam horrory, moim ulubionym jest Blair Witch Project 1 i 2, zrobił na mnie ogromne wrażenie, naprawdę. Świetny jest też Oszukać przeznaczenie 1 i 2, sceny...że hej. Jeszcze pomyślę to może dopiszę.