reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
jesli widzialas kogos w takiej pingwinowej czpeczce tzn ze to bylam ja!

URL=http://imageshack.us]
afbeelding0424tq.jpg
[/URL]

dzieki Lapisku ,za polecenie- obejrzałąm 2 części na raz. Ale jak się jest chorym to chyba wypada tak poleniuchować.Bo już mam wyrzuty sumienia..................... ;)

Dzień dobry :)

Anusieńska ja wczoraj też popłudnie raczej na leniuchowaniu spędziłam a co tam od czasu do czasu nam się należy

Lapis milych zakupów

A ja dzisiaj robię placki po węgiersku - troszkę z tym roboty, ale mam na nie taką ochotę ;D

LAPIS my rowniez smugalismy na kotelnicy :D tyle ze ja sie tam po pewnym czasie nudze.Potrzebuje duzej adrenaliny na nartach.Ale bylam z przyjaciolmi i musialam sie dostosowac.Ale czego sie nie robi dla mojej kochanej przyjacioleczki ;)

witam
ja też początkuję na nartkach i mój maz sie dla mnie poświęca= hihi............... ;) no czasem jak coś jem to wyganiam go na czarną - niech sobie pojeździ a ja poczekam.Zawsze z kimś zostaję a meżczyźni idą!!!!!!!!
też amm dobrych przyjaciół Kindzia- zostają ze mną ;)

reklama
Ja też Was witam :)

mam nadzieję, że tym razem nie zeżre mi wiadomości, bo to byłby już trzeci raz. Praktycznie z pamięci mogę pisać ;)

Ja zupełnie nie z jeżdżących, ale jak mój mąż śmiga na stoku ja zwiedzam knajpki ;) wcale mi to nie przeszkadza. Próbowałam kiedyś się nauczyć, ale nie złapałam bakcyla.

Do góry