reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
witam KOCHANE TRZYDZIECHY

U nas spało tyle śniegu jak w styczniu- pięknie drzewa ośnieżone - jest jak w bajce................ ;)
dziś dzwonię umówić dokładnie zabiegi.......

Lapis_Lazuli pisze:
Ja też witam :laugh:
U nas też  śnieg jest znowu ale nie taki piekny, a jeszcze zapowiadali że w przyszłym tygodniu będą minusowe temp. po prostu koszmar.
Anusienko, a dlaczego ten zabieg robi się bez znieczulenia? Tak pytam pro forma, choć wiadomo jesli będzie trzeba...brr Zbieram się zaraz i jadę na miastobo dostałam keidyś jakieś wezwanie z urzędu do odebrania pisma o podatkach a nie bylam nigdzie jak pisalam pracę, i mam nadzieję ze mnie nie zamkną ::)
Anusienko,to życzę Ci abyś się tak umówila,zeby jak najszybciej mieć to z głowy ;)

ten pierwszy robi sie bez znieczulenioa bo nie widzą takiej potrzeby- jedynie p/bólpwe i rozkurczowe- bóle jak przy @ - zależy ajkie kto ma bóle??? ;) czwartek 8.50 a na ten drugi w piątek - mam dzwonić później- ten jest w narkozie dożylnej - zasypiam i budze się - no chyba że można sie nie obudzić :laugh:

ja dzis ostatni dzień się lenię w domu- od poniedziałku pracka 3 dni intensywnie a potem 2 dni- stresy.....byle do następnego wekendu

Ja też Was witam moje trzydziechy ;D

Anuś przez kolano zaraz dostaniesz :mad: co to za głupoty, że się nie obudzisz

Lapisku pamiętam moją obronę - ale się denerwowałam, oczywiście wszyscy mówili, że niepotrzebnie - ale i tak stresik był w sumie niepotrzebnie ;D

No dziewczyny ja nie wiem jak sobie w czwartek poradzę, chyba będę musiała wziąć urlop, - obydwie ręcę będą zajęte na kciuki :)

Lapis_Lazuli pisze:
Co to za pisanie, o tym że się ktoś nie obudzi!!! :mad: NIE WOLNO O TYM NAWET MYSLEĆ!!!! :mad:
No a teraz z innej beczki, Ty musisz sobie Anusienko coś na weekend wymyśleć, takiego super rozweselajacego i relaksującego, żeby byo przyjemnie, a nastepny weekend będzie już po wszystkim :laugh: Anusieńko, chciałam Ci napisać, że choć będę miała w czwartek obronę to pomyślę o Tobie pozytywnie, zanim zacznę się soba stresować ;)
No to idę sie upiększać :p

A ja zacisnę mocno piąstki podczas badania - i bynajmniej nie z bólu - tylko za TWOJĄ obronę ;) ;) ;)

Lapis_Lazuli pisze:
Anusienko, może jak będziesz myśleć o mojej obronie, która sie tak naprawdę nijak ma do Twojego zabiegu (ale i tak człwoiek nie ustrzeże się stresu) to Ci szybciej minie ;)

Twoja obrona jest tak samo ważna i napewno dla Ciebie stresujaca - będę myśleć i szybciej minie ;) :laugh:

A jak wszystko dobrze pójdzie Tobie i mnie to zapraszamy ( ale dopiero w piątek wieczór ! albo sobotę na wirtualną imprezkę ........... :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
dobra organizacyjnie - wiecie ja Waga ;D

Lapisek odpowiedzialna za muzę

ja wybieram - alkohol

Dziewczyny a Wy - liczy się kolejność zgłoszeń ;) zostają przekąski

Do góry