Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lapis_Lazuli pisze:Moniolku przecież ja też Waga![]()
A tak serio bardziej,to kiedyś się mnie śniło, że w czasie obrony musiałam wyjść bo miałam ciążowe mdlości
Moniolku kiedy zaczęlaś mysleć o dzidzi? Że już czas i w ogóle? Bo ja dopiero od zeszłej wiosny, wcześniej jakoś nie myślalam o tym bo się bałam zmian, wiesz, wygodnie jest tylko we dwójkę, ale zauwazylam, że po jakimś czasie to czegoś zaczęło brakować i odkrylam że to dzidzia
Anusienko, `sledzików dużo,bo ja śledziara jestem straszna ;D Sałatkę śledziową poproszę. Nie jadłam mozarelli z pomidorkami, jest pyszne? Jak to robisz?
moniolek pisze:Anuś no dobrze kobito, że czuwasz - oczywiście brakuje nam deserów - Majeczka, Kindzia hallo dziewczyny niepowtarzalna okazja impreza!!!
ja po prostu uwielbiam pomidory i już nie mogę się doczekać takich naszych "krzakowych" pachnących i soczystychbardzo lubię sałatę z pomidórów, cebuli i kalafiora - ojej ale mi się jej zachciało a tu jeszcze tyle trzeba czekać...
Lapis_Lazuli pisze:Kocham pomidorki w sałatce, ja zwykle tradycyjnie, pomidorek, ogórek zielony lub kiszony(mąż nie lubi zielonego więc jak robię dla nas to z kiszonym), cebulka, kefir z majonezem i czasem do tego serek wiejski, pysznościA w ogóle to salatki robię ze wszystkiego po prostu, Moniolku, kalafira dajesz takiego surowego do sałatki? Nie próbowalam a pzrecież surowy kalafior pyszny, ja kapustkę wloską często kroję do sałatek i uwielbiam sałatkę z mc donalda z sosem vinegret.
Słodkości dla mnie nie Anuś, niestety choć kocham żelki zawłaszcza misie haribo ale dieta to dieta, widać że zeszczuplałam,to się teraz starać muszę :laugh: