reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hejjjj kolezaneczki!! kurcze zagladam do was w kratke,ale wszystkie posty sumiennie czytam!!! :police:
........i zrobilam "awanture Jerremu" ze to z jego "lenistwa" i innych mezow musialysmy otworzyc watek dla 30stek starajacych sie a my juz dawno powinnysmy starac sie o dtuga dzidzie ;D ;D ;D ;D
Ale teraz juz powaznieUdalo mi sie wstepnie umowic z lekarka na zabieg Jerrego (vasowasektomia,) mam dzwonic do niej w maju jak juz bedziemy w Polsce i wszystko wskazuje na to ze 31 maja bedzie juz poreowany :laugh:
....ale miesiac miodowy nam sie szykuje ;)
Miesiac miodowy bez sexu!! Tego chyba jeszcze nie grali ;D
Niezmiernie sie ciesze ze mam to prawie zalatwione w 100% bo byla obawa ze lekarka wyjedzie w tym czasie kiedy jestemy w Polsce na jakies sympozjum.Ale nie jedzie :) Jesli nie zdazylibysmy w tym czasie to znow bylo by czekanie do stycznia(przy dobrych wiatrach) POwiem wam szczeze ze bardzo sie sie wsiekalam na mysl ze znow mielibysmy czekac.Nawet powiedzialm przyszlemu slubnemu ze w takim razie rezygnuje z dzidzi :( nienawidze czekac,i nienawidze nie zalatwionych spraw.Pierwszy termin byl ustalany na styczen tego roku ale nie wypalilo :p Nasz prawdziwy bedziemy musilei przesunac na wrzesien albo na styczen.ufffff

reklama
kurcze ale to napisalam,bez ladu i skladu ale mam nadzieje ze mnie zrozumialyscie :p
Co do blizniat,pytalam Jerrego co o tym mysli.Mowi jak to facet "sa plusy i minusy" .....ze strasznie duzo pracy przy dwojce dzieciaczkow.Wiec mu powiedzialam ze ON mial by " pelne rece roboty" a ja jako swiezo upieczona mama odpoczyyyywala bym ;D ........i jeszzce jak by mu pierwsi wyrosly z cudownyn napojem ;D taaaaa moge byc mama blizniat,szczegolnie ze Jerry ma 8 tyg urlopu w roku ,no i te dni wolne ktore dostanie w pracy w nagrode za blizniaki.................

3mam kciuki za egzminowiczki i operowane trzydziestki

Witajcie trzydziechy  ;D

Kindziu no pewnie, że wszystko zrozumiałe jest - ale rzeczywiście miesiąc miodowy taki dość orginalny  :) najważniejsze, że już termin operacji zaklepany - będziemy trzymać kciuki  :)

Lapisku smacznego :)

Hejka kobietki?

ja tylko na chwilke sprawdzic czy komus moge pogratulowac???????????/ Czy pojawily sie jakies fasoleczki u 30 -tek??????

pozdrowionka..:-D

Dzień dobry trzydziestki :)

Majeczko czytałam w pogaduchach, że brzuszek boli jak na @ - a może jednak nie przylezie :) mam nadzieję, że wspólnie ją odpędzimy skutecznie :)

Manioleczku jezeli znasz jakis skuteczny sposob na odpedzenie mojej @ to ja cie baaaaaaaaardzo prosze dzialaj!!!!
Dzis bez zmian brzuch bardzo boli a poten nagle ,,pyk,, i kompletnie nie boli jakby w ogole @ mialo ni byc...ale dzis mija dopiero 28 dc a ja mam 29-30 wiec pewnie wtorek sroda wypadnien ..a moze nie???:-)

A tak w ogole stwierdzilam ostatnio ze jestem bardzo samotna i brakuje mi psiapsiolki..:-(. Wszytkie blizsze kolezanki zostawilam w Polsce..A tu mam tylko mojego facecika i kociaka..I pare znajomych ktorzy nigdy nie maja czasu nie mowiac juz o tym ze sa duuuzo mlodsi i zyja innymi problemami...

Lapisku dziekuje!!! A na obczyznie jestem juz prawie 2 lata...Co prawda odwiedzam rodzinke od czasu do czasu ale na p[rzyjezdzie czas dziele miedzy mame brata i lekarzy - dla znajomych mi go juz zazwyczaj nie starczaalbo jest baaardzo niewiele. no ale jak sie jeste tylko 4-5 dni to tak jest...A dla mnie rodzina jest najwaznijesza na swiecie!!!A najwaspanialsze to miec przyjaciela wlasnie w rodzinie :-D

No ale oczywiscie ciesze sie bardzo ze mam was!!!:-D Internetowe psiapsioleczki ;-).

Majeczko ano powtarzam za Lapiskiem, psipsiółki tutaj też są :) a co do wstrętnej małpy trzeba sposobem niby nic, ale odstraszamy ją pozytywnymi myślami no w końcu cholera musi skapitulować - tak więc proszę tylko o pozytywne wibracje a @ niech idzie sobie gdzie indziej.

Dobrej nocki Wam życzę

MAJECZKO jak ja Cie rozumiem!!! Ja nawet kotka nie mam.Ale za to dokarmiam wszystkie dookoloa.Przychodza do mojego ogrodu jak do restauracji.O piesku narazie moge tylko pomarzyc,brak czasu.Postanowilismy ze jak dzidzia sie urodzi to wtedy sprawimy sobie szlicznego czterolapego puchatego i duuuuzzzzeeggooo piesieca :laugh:
Narazie musze sie zadowolic Schumacherem.To taka mala myszka,szybsza od swiatla(dlatego nie moge jej zrobic zdjecia :p)
a na dodatek zezarla mi czekolade truskowkowa polska z wedla!! co za swinia nie mysz :mad:
Mam tu w prawdzie dobra przyjaciolke i mieszka calkiem niedaleko ale zawsze brak czasu.Wypad do niej na kawe to juz cala wyprawa.

reklama
Wiecie co chyba jestem glupia... Chodze po tym forum od kilku godzin i cofam sie o kilka miesiecy i czytam o dziewczynach o ktorych wiadomo ze zacizayly albo juz nawet urodzily - jak przezywaly jak sie pytaly o objawy a potem jak oznajmily o II kreseczkach... Chyba im zazdroszcze...Tylko po co ja to robie?...

Do góry