KINDZIA100
Fan(ka)
Hejjjj kolezaneczki!! kurcze zagladam do was w kratke,ale wszystkie posty sumiennie czytam!!!
olice:
........i zrobilam "awanture Jerremu" ze to z jego "lenistwa" i innych mezow musialysmy otworzyc watek dla 30stek starajacych sie a my juz dawno powinnysmy starac sie o dtuga dzidzie ;D ;D ;D ;D
Ale teraz juz powaznieUdalo mi sie wstepnie umowic z lekarka na zabieg Jerrego (vasowasektomia,) mam dzwonic do niej w maju jak juz bedziemy w Polsce i wszystko wskazuje na to ze 31 maja bedzie juz poreowany :laugh:
....ale miesiac miodowy nam sie szykuje
Miesiac miodowy bez sexu!! Tego chyba jeszcze nie grali ;D
Niezmiernie sie ciesze ze mam to prawie zalatwione w 100% bo byla obawa ze lekarka wyjedzie w tym czasie kiedy jestemy w Polsce na jakies sympozjum.Ale nie jedzie
Jesli nie zdazylibysmy w tym czasie to znow bylo by czekanie do stycznia(przy dobrych wiatrach) POwiem wam szczeze ze bardzo sie sie wsiekalam na mysl ze znow mielibysmy czekac.Nawet powiedzialm przyszlemu slubnemu ze w takim razie rezygnuje z dzidzi
nienawidze czekac,i nienawidze nie zalatwionych spraw.Pierwszy termin byl ustalany na styczen tego roku ale nie wypalilo
Nasz prawdziwy bedziemy musilei przesunac na wrzesien albo na styczen.ufffff
........i zrobilam "awanture Jerremu" ze to z jego "lenistwa" i innych mezow musialysmy otworzyc watek dla 30stek starajacych sie a my juz dawno powinnysmy starac sie o dtuga dzidzie ;D ;D ;D ;D
Ale teraz juz powaznieUdalo mi sie wstepnie umowic z lekarka na zabieg Jerrego (vasowasektomia,) mam dzwonic do niej w maju jak juz bedziemy w Polsce i wszystko wskazuje na to ze 31 maja bedzie juz poreowany :laugh:
....ale miesiac miodowy nam sie szykuje
Miesiac miodowy bez sexu!! Tego chyba jeszcze nie grali ;D
Niezmiernie sie ciesze ze mam to prawie zalatwione w 100% bo byla obawa ze lekarka wyjedzie w tym czasie kiedy jestemy w Polsce na jakies sympozjum.Ale nie jedzie