reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie Kobitki ;D
czy wszystkie siedzą i czekają na mecz?? co tu tak pusto?? ::)
Moniś no było cudownie!! koncert rewelacja!! brak słów, żeby opisać.. ::) ;D no po prostu było cudownie!! a Praga jest prześliczna- sama zobaczysz ;) piękna starówka, no i most Karola- już Wam zazdroszczę.. ;)
a @ już koniec!! ;D i mam nadzieję, że na kolejne 9 m-cy.. :laugh:
jaki wynik obstawiacie?? :laugh:

reklama
Oluś nio na mecz patrzę owbstawiałam 2:0 dla naszych jak widać niestety już nieaktualne. Mam nadzieję, że chłopcy sprężą się w II połowie.

No koniecznie to ostatnia musi być a Manchesteru to Ci zazdroszczę a na jakim koncercie byłaś?

Mój chłopina jeszcze nie wie, ale koniecznie w Pradze wieczorami do knajpki z telewizorem musimy się udać no i mimochodem zabieram szaliczek kibica :)

Oluś nio na mecz patrzę owbstawiałam 2:0 dla naszych jak widać niestety już nieaktualne. Mam nadzieję, że chłopcy sprężą się w II połowie.

No koniecznie to ostatnia musi być a Manchesteru to Ci zazdroszczę a na jakim koncercie byłaś?

Mój chłopina jeszcze nie wie, ale koniecznie w Pradze wieczorami do knajpki z telewizorem musimy się udać no i mimochodem zabieram szaliczek kibica :)

reklama
Do góry