reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ja Was przez cały dzień podczytywałam na komórce...jejku akcja jak w jakimś dobrym amerykańskim filmie....
Kasia.natka nam taki zestaw fluidków przesłała MUSI w końcu zadziałać...!!!!
Mam pomysł!!! :cool2:
Dziewczyny, pierwsza która zaciąży (nie wiem kto która z Was będzie na dniach testowała) dostanie super nagrodę!!! Druga, trzecia, czwarta i piąta a także szósta, siódma, ósma, dziewiąta i dziesiąta oczywiście też otrzyma nagrodę!!!! Nie zdradzę jaką ale powiem że gra jest warta świeczki!!! Także Dziewuchy!!! Do dzieła!!!

reklama
Z racji tego, że ja zacznę na dobre byc może dopiero w marcu się starać - nie biorę udziału w konkursie.
Kibicuję oczywiście każdej z Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasia.natka z uwagi na swój stan będzie dopingować (mam nadzieję) podwójnie :tak:

Do góry