Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobrze, że nie miałam Was jak podczytywać, mam za słabe nerwy

wprawdzie ja dopiero zaczynam przytulanka...no ale może załapię się na jakąś dobrą lokatę
na razie niewiele jest lepiej
:-) do tego w misce owoce: truskawki, malinki, jagody z bitą śmietaną. No i oczywiście szampan:-) Dostałam w pracy na święta i jakoś nie było okazji, żeby go otworzyć, to teraz się przydał. Ot i cała imprezka:-) ale i tak był zaskoczony i wniebowzięty!!!! a tak mi się marzyło, żeby mu na urodziny sprezentować test z II kreskami..... no nic, może na Walentynki
Ja w to wchodzę ! Napisz coś więcej 

No dobra, nie sto lat temu, tylko 22 !!
Ile dzieci mogliśmy zrobić przez ten czas...;-)

;-)przylazła czy nie ta m@łpa wrednachyba @! idzie bo brzuch mnie boli drastyczniea zastanawia mnie to ,że beta miała 1,46 a nie 0,0
![]()
a każdy wynik poniżej 5 czy 5,5 jest prawidłowy ale negatywny czyli wszystko jest okJa Was przez cały dzień podczytywałam na komórce...jejku akcja jak w jakimś dobrym amerykańskim filmie....
Kasia.natka nam taki zestaw fluidków przesłała MUSI w końcu zadziałać...!!!!
Mam pomysł!!!
Dziewczyny, pierwsza która zaciąży (nie wiem kto która z Was będzie na dniach testowała) dostanie super nagrodę!!! Druga, trzecia, czwarta i piąta a także szósta, siódma, ósma, dziewiąta i dziesiąta oczywiście też otrzyma nagrodę!!!! Nie zdradzę jaką ale powiem że gra jest warta świeczki!!! Także Dziewuchy!!! Do dzieła!!!
ale mnie ominęło...jasne że będę kibicowaćZ racji tego, że ja zacznę na dobre byc może dopiero w marcu się starać - nie biorę udziału w konkursie.
Kibicuję oczywiście każdej z Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasia.natka z uwagi na swój stan będzie dopingować (mam nadzieję) podwójnie![]()
z resztą robię to już od jakiegoś czasu i na pewno nic się w tej kwestii nie zmieni przynajmniej do czasu aż każda z nas będzie tulić swoje śliczne, zdrowe maleństwo
teraz wciąż szukam i rozmyślam...Oliwka, Julcia...Zuzia też fajne ale kuzynka męża urodziła w sierpniu i tak nazwali małą...hmmm....jakie to trudne, na dodatek wydaję mi się że każde imię wnosi coś do osobowości dziecka więc to taka odpowiedzialna decyzja
A! i w 1 dzien pojawil mi się przejrzysty glut! Malo, bo mało, ale był!(chyba wiesiołek troche zadzaial). Poczatek wykresu mam mocno zębaty, no ale skok jest jednak wyżej niż najwyższy z tych zębów...

u mnie wreszcie piękna, biała zima za oknem