reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej,

kasia.natka -
baardzo się cieszę, że jest Córcia i że wszystko OK:tak::tak::tak: Super, ten film prawda ? Najważniejsze, że wykluczyli co mieli wykluczyć i teraz już tylko czekacie, kupujecie wszystko dla niej no i oglądasz ten film :happy: A może jakieś jedno zdjęcie mogłabyś tu na chwilkę wrzucić ? ;-)

kok.o- masz rację, dziś 20dc, mnie dziś temp. spadła o 4 kreski , to na bank implantacja hehehe:-p poza tym śpię na stojąco i siedząco i chce mi się słodkiego ale to raczej normalne u mnie o tej porze roku :tak: To co, kiedy testujemy koleżanko ? Ja chyba zaczekam do wtorku 24.01, pewnie @ przylezie do tej pory..
Już znalazłam sobie pocieszenie jak @ przyjdzie. W lutym dni płodne mam w weekend :-)

Halo gdzie jest reszta 30stek ??? katiuszka, zuzanka, Ani@k, Brzózka, lumina ? Mam nadzieję, że to nie grypa, dziś mówili , że zaczyna szaleć na całego .
Buziaki.

reklama
kasia - no zamurowało mnie :-):-):-) Jaka piękna Malutka i łapeczkę ma śliczną i usteczka i nosio :-):-) I się tak pięknie przytula do tego..hmmm... łożyska ? ;-) NO CZADERSKA LASKA :happy: Teraz już ją znasz dokładnie, czas na imię Mamusiu i trza mówić do Córci :tak:

Aaa i czas zakupić pozytywkę , albo np karuzelę z pozytywką i puszczać jej tą muzyczkę wieczorkiem przez brzuszek, potem jak wyjdzie juz będzie się uspokajać przy tym - przetestowane na mojej Julce ;-)

Kasia.natka ja w weekend to wszystko widziałam tylko mniej aktywna (przez wiatry) na wątku byłam...jednakże brzuszek dopiero dziś zobaczyłam i Dzidzię...ło matuchno!!!!!!!!!! Tatuś pewnie dumny i już obmysla plan jak ustrzec swoją córcię przed masą chłopaczysków ktore za jakieś 17 lat będą się do niej dobijac...śliczniutka!!!!

Co do usg-owego określania plci: moja ciotka była 2 razy w ciązy, miala robione każdorazowo "tuż" przed porodem usg i na 100% mial by chopak (przy każdej ciąży) i wiecie co? Mam dwie kuzyneczki :tak:...no ale znam też przypadki gdzie na usg było widac że będzie chlopiec i urodził się chlopiec...
Nie to żebym Kasi teraz chłopaka miała wmówic jakoś tak mi się skojarzylo...:zawstydzona/y:
Muma ten konkurs to rzeczywiście na pobudzenie aktywności aby w końcu plemnik wleciał i się dorwał do jajeczka:cool:. Jeżeli chodzi o "dorzucanie" do nagrody - to chyba wcześniej nie napisałam, ale jest to nagroda niespodzianka...więc do dzieła!!! Wcześnej wspomnialaś że staracie się od 8 m-cy? Nie chcę nic mówic...ale myślę że temp. u Ciebie będzie się utrzymywac na wyższym poziomie...&&&&&&&&&&&&&
Dopinguję i życzę każdej z Was II &&&&&&&&&&&&&&&&&

Alle się rozpisalam...

Ani@k jak na razie to dumny tata jeszcze nie wspominał jak jej będzie strzec ale może póki co sam próbuje się z tym oswoić ;-) co do określania płci to łatwiej pomylić że będzie chłopak bo u dziewczynki jak nic nie ma to nie ma i już a dodatkowo dwóch ginów to potwierdziło w odstępie niecałego miesiąca więc tego się trzymam ale jak coś to chłopczyk też super

reklama
hej
uuufff dopiero skonczylam prace... miała taki zap... że dopiero teraz sobie Was poczytałam :eek:
Muma na bank te 4 krechy to implantacja :tak: a z testowaniem chcesz wytrzymać do 24go? łomatko... jak ja dam rade??:szok:.. chociaż... w sumie brzuch mnie pobolewa troszke, czyli tak przedmałpowo (u mnie zawsze tuz po owu zaczynaja sie historie cyckowo-brzuchowe.. i tak do @ sie ciągną :wściekła/y: ), wiec moze wytrzymam ;-)

kasia.natka fajne zdjecie. z mojego kumpla z pracy tez sie podsmiewuje (corka mu sie urodzila pare m-cy temu, śliczna), ze teraz to warownie zakladac i wieże budowac by taka slicznotke pilnowac hehe

dobra babeczki, ja sie pakuje i do domu jade, bo mię małż wydziedziczy za niemieszkanie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry