Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
czy to @ czy to znowu krwawienie...ale już nie jestem! @ bym nie rozpoznała? 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
może szaliczek do tego... bedzie temp.wyższa;-)

Sama wiem, jaka to ulga i radosć (hehe, głupio brzmi, ale tak jest) jak w końcu przylezie 
Więc jak chcesz to mów, co Ci leży na sercu

O jak mnie dziś mój M. wkur....!!!!! Oj jutro to się dopiero zacznie!!!! ja wracam z pracy a tu w domu wesoło, muzyczka gra, chłopaki sobie imprezkę zrobili
Próbowałam niby pośmiać się z nimi, ale nie dałam rady. W końcu zaczęły się jakieś głupie gadki między nimi, jakies stare żale, pretensje, to ja już nie wytrzymałam, swojego za bety i do drugiego pokoju spać, reszta w taksówki i do domów, a niech się żony z nimi uganiają a nie ja
A u nas miały być dziś przytulanka, bo znowu co dwa dni próbujemy, ale jak on ma to w du....to co ja się go będę prosić!!!!! Mówię Wam odechciewa mi się wszystkiego
Hej dziewczyny!!!
Skoro można tu różne żale wylewać, to ja muszę swoję wściekłość wyrzucićO jak mnie dziś mój M. wkur....!!!!! Oj jutro to się dopiero zacznie!!!! ja wracam z pracy a tu w domu wesoło, muzyczka gra, chłopaki sobie imprezkę zrobili
Próbowałam niby pośmiać się z nimi, ale nie dałam rady. W końcu zaczęły się jakieś głupie gadki między nimi, jakies stare żale, pretensje, to ja już nie wytrzymałam, swojego za bety i do drugiego pokoju spać, reszta w taksówki i do domów, a niech się żony z nimi uganiają a nie ja
A u nas miały być dziś przytulanka, bo znowu co dwa dni próbujemy, ale jak on ma to w du....to co ja się go będę prosić!!!!! Mówię Wam odechciewa mi się wszystkiego
![]()
Brzózka no w końcu sie ujawniłaś :-) myślałam,że Ci internet wywiało na dobre;-) jak psinka?
A! i jak chcesz pomarudzić to serdecznie zapraszamy! każda ma czasem czas typu wszystkododupyjest , ale jak mnie nikt stąd nie pogonił za marudzenie, to znaczy, że można ;-)Więc jak chcesz to mów, co Ci leży na sercu
![]()

mam nadzieję że jednak dojdziecie do porozumienia &&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~