reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dziewczyny, a ja po kolacji jak nabrzdyczona kwoka siedzę. Coś się we mnie poprzestawiało bo syski bolą i kur..ca mnie strzela bez powodu. Nie mogę sobie miejsca znaleźć :no:. Przecież to chyba za wcześnie na ku...cę 5 dni przed okresem :szok:. Zawsze miałam z dwa dni przed ostre jazdy a tu już bym wszystkich pokątach w domu porozstawiała.
Lumina trzymam kciukasy za dobry humorek, oby trwał jak najdłużej :-).
Kok.o, no wiesz :szok:, ze spiningu prosto na męża? Ty ro masz babo formę :-D. Chybaś się ostatnia ostała w naszym kółku co ma libido w normie. Pewnie przeczytałaś, że my zamiast testów lepiej viagrę byśmy popołykały.
Umarłabym ze śmiechu jakby się okazało że my przy tych naszych wielkich staraniach dajemy naszym chłopom tylko raz w miesiącu w czasie owu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Muminka, gdzie jesteś?
Szkoda że mambzika zniknęła, już myślałam że będę miała koleżankę We włoszech :sorry2:.

reklama
hihihi no przeczytałam i nie komentowałam ;-):-D;-)... ale skoro zaczepiasz... tak! na libido nie narzekam;-):-D:-D:-D
chociaż dzisiaj widziałam,że małż naprawde skonany po terningu był, no ale poświęcił się dla sprawy:-D
a mnie sie nie chce spać.. hmmm :confused:

bionda na kur..ce polecam wymęczyć się solidnie ;-)

Hejka :-)

Ale się rozpisałyście !! SUPER :-):-D
Ja nadrobię jak troszkę popracuję , narazie tylko :
Witaj bzzz (nie wiem czy tyle zzzz wystarczy ;-)), przyjaciele naszych przyjaciół - no wiadomo - się rozgość u nas :tak:

Bionda, zuzanka - proszę dokładnie napisać o terminie testowania w sobotę :-) Ja też postaram się wstać choć przeważnie w sobotę koło 10ej się zwlekamy po całym tygodniu, No chociaż w komórce Was podejrzę :-p

Ja wczoraj poleciałam po pracy na monitoring, bo mi to wszystko tak dziwnie wyglądało, objawy mi się nie zgrywały, testy nie wychodziły. I wyobraźcie sobie: wczoraj na USG pęcherzol 22 mm a wieczorem test owu pozytywny wreszcie !!! Chyba czekało to na mnie aż odpocznę trochę. Ale teraz znowu działanie na całego, wczoraj nie, na dzisiaj zostawiliśmy "naboje",
Super pani doktor była i ona mi powiedziała, żeby naprawdę co 2 działać - no można spróbować, już tak kiedyś robiliśmy ale co tam - nie tak będzie :tak: Tak więc dziś wieczorem decydujące uderzenie, w srode znów USG . może w czwartek rano poprawka ;-) Cieszę się bardzo że jest jednak szansa, mam nadzieję, że pęknie i będzie owu normalnie.

Poza tym mamy ostatnie wieczory bez Córci - jutro wieczorem już ją odbieramy, mam wolne w czw i pt :cool2:
Poczytam Was i potem skrobnę jeszcze :-)

Bionda :szok: mnie też teraz kur**ca strzela! I naprawde bez powodu!!! Może Kok.o ma rację...od jutra trening umysłowy w pracy i piechotą do pracy...może przejdzie:eek:
Kok.o &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Muma Ty wiesz czego ja Tobie życzę:tak:no i korzystaj kochana z wolnej chaty!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Ja to trzymam kciuki cały czas za nasze wszystkie fasolinki -&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& (w tym oczywiście za Córunię kasi.natki) I głęboko wierzę w to, że teraz na wiosnę zacznie się wysyp wreszcie :-)
Wczoraj ta gin co u niej byłam, na pożegnanie mówi mi, że teraz ma urlop i zaprasza na początku kwietnia ale, że wtedy to ona mi zrobi usg fasolki ...:happy: Taki mały chwyt marketingowy i już jestem jej wierną pacjentką :tak:
Aaaa - wczoraj rozwalił mnie tez swędzący pępek jako objaw wczesnej ciąży , hahaha:happy:;-) Mnie to w ogóle wszystko swędzi ale to chyba z przesuszenia skóry;-)
lumina - specjalnie gratulacje dla Ciebie z okazji pozytywnych emotikonów w Twoim poście i wreszcie zaczynasz normalnie gadać, tak trzymać proszę !:-) I dawaj zdjęcie bo tylko Ciebie jeszcze nie znamy ;-)

Muma ja też trzymam kciuki...przecież sama mówiłaś że ta wiosna będzie nasza:tak: Skoro pani ginekolog powiedziała ze będzie robić usg fasolki - nie moze być inaczej:tak:
Oprócz kciuków mamy przecież zestaw fluidków od Kasi.natki!!!! No z takiego zestawu musi wyjść grono nowych fasolek :-)

witam was kochane
z tymi leżeniem na brzuchu to oczywiście jest jak najbardzej pozycja prawidłowa dla tych o mają tyłozgięcie
mi jeden ginek kazał po stosunku nogi skrzyżować, ale też juz próbowałam świece, leżeć na lewo, prawo i chyba wszystkie już pozycje "po"

lumina &&&&&

u mnie już se pojawił nad ranem tępy ból więc @ czai sie już za zakrętem :( znowu nici

Lopop nie czytałaś chyba wcześniejszych postów;-) - dopóki @ nie ma - jesteś w ciąży:tak:a taki tępy ból to niekoniecznie na @ ja tam trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bionda zapomniałam wcześniej - masz prześliczny suwaczek :-)

reklama
Lopop nie czytałaś chyba wcześniejszych postów;-) - dopóki @ nie ma - jesteś w ciąży:tak:a taki tępy ból to niekoniecznie na @ ja tam trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bionda zapomniałam wcześniej - masz prześliczny suwaczek :-)
tylko u mnie ten tępy ból to zawsze @ wierz mi już tak dobrze znam swój organizm :( normalnie wyć mi sie chce

bionda m się też podoba twój suwaczek

Do góry