reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Muma to chyba normalny sygnał bo (chyba) jesteś jeszcze w pracy ;-) poczekaj, w domu przy M. "spanie" odejdzie na plan dalszy:tak:
Lumina oczywiście!!! chcica ważniejsza :tak:;-)

dziewczyny dziękuję za słowa pocieszenia ale ja nigdy nie należą do reguły zawsze w czymś jestem wyjątkiem

Dziewczynki, ale jesteście kochane :-). Pdkręcacie mnie na maxa! Myślicie, że bezsenność to objaw zafasolowania, czy raczej wkur....a? Nie wiem co o tym wszystkim myśleć, ale staram się mieć malutki dystans, choć mi to nie wychodzi :no:. Chyba udam się do tej apteki po test na 4 dni przed. Myślicie że mogłabym zrobić dziś czy lepiej jutro z rannego sikacza? Wiecie co jak wydam 17 euro na test i mi nie wyjdzie II to się obrażę na testy :-D.
Mumcia, to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze przytulanka, napewno będą bardzo owocne :-). Tylko eMa nie wykończ, bo fajny chłop jest!!!
Lopop, ja też wyjątek od reguły jestem, ale ponoć wyjątek potwierdza regułę :rofl2: . Nie?
Ja dziś żywa jak skowronek i pełna energii, tylko nie do pracy. Kochane w sobotę to naprawdę o 7.00 nie dam rady, obym się tylko obudziła przed kolacją. My to nocne marki jesteśmy, dzięki bogu mamy taką pracę, że możemy pracować też w nocy. Ważne że plan wykonany.
Trzymam za was kciukasy i wy też trzymajcie. Zaraz ide po testy. Jak znam życie to ich nie będzie :szok:.

Muma stara nie jesteś...przecież nie masz 90-tki na karku!!! A przecież najważniejsze jest na ile lat się czujemy...nie ile mamy!
Lopop oczywiście że jesteś wyjątkową osobą!!! Pomyśl co by się na świecie działo gdyby każdy trzymał się ściśle reguły...jesteś wyjątkiem tak jak każda z nas.
Bionda Ty lepiej idź do innej apteki!!! Jest szansa że w innym miejscu jeszcze nie wszystkie zostały wykupione:tak:;-)

byłam na spacerku brr zimno ale przyjemnie się szło zamarzniętym kanałem
humorek powrócił :):) oby tak dalej

no to ładnie naklikałyście :-)
dobry wieczór kochane....
Muma a co Ty za jakieś sceny robisz???Luminka witaj ponownie ,rozumiem kochana co przeżywasz ale nie możemy wiesz o tym popaść w jakąś depresję :no:Bionda a co Ty chcesz już jutro robić test?dobrze ja tu widzę i czytam??

ja też chodzę w kur.....na maxa mój się zastanawia co mi jest ...jak to co @ w sobotę przyjdzie :tak::szok:wróciłam z vacum pod ciśnieniem i właśnie zjadłam kanapkę ...zajebista jestem :-p:cool2:bionda i dawaj znać co z tymi testami??

reklama
byłam na spacerku z M i synkiem szliśmy zamarzniętym kanałem było fajnie
dotleniona jestem teraz będzie się dobrze spało :):)
zuzanko i zjadłam aż 2 kanapki i do tego za chwilę wciągnę danio :):)

tylko palu którą powinnaś kojarzyć ??? pamietasz ją ????
a tak to nic nie drgnęło ???? dziwne no nie może my tak na siebie działamy???
:eek:

Do góry