reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Bionda pewnie test zrobiła i padła z przerażenia bo ujrzała magicze słowo (nie wiem jak to jest po wlosku) "jesteś w ciąży"
Lumina po tych mocnych przytulankach powiedział że mu obojętnie...pewnie dlatego że "wypompowany"
;-) faceci przeżywają "inaczej" cokolwiek to znaczy :tak:

Pierwszy dzień w pracy zaliczony...wir pracy tak mnie pochlonął ze czuję się jakbym non stop pracowała...
Do wieczorka...

reklama
ja sobie mogę pomarzyć o pracy , u nas straszna dupa jeśli chodzi o pracę dlatego M jeździ w delegacje pracować bo tu by 1200 zarobił , w UP mi powiedzilie że nie ma żadnych ofert dla kobiet , jedynie z grupą inwalidzką 1/2 etatu

a ja marze o tym by co-dzień wyjść gdzieś i oderwać się od tego domu , teraz sobie wszyscy siedzimy (łącznie z psem) , cieszę się tą chwilą bo za m-c pewnie już będę sama jak palec i tylko z psiną pogadam ( no i na forum oczywiście)

wczoraj teściówka zadzwoniła z wyrzutami czemu od niej mój telefonu nie odebrał i że pewnie ojciec go nastawił na nią , normalnie chora kobieta

Ani@k
- a no wypompowany , wystarczy 2 dni z rzędu seksu i wrak człowieka :-D

Dziewczyki, no zrobiłam ten test i magiczne słowo NON IN CINTA czyli nie w ciąży :tak:. Y mówi, że zrobiłam za wcześnie. Ja myślę, że czas się przebadać na wskroś. TUTTI DUE czyli oboje. Nie żałuję że zrobiłam, teraz wiem i się nie stresuję czy czyms fasoli nie zaszkodze. Czekam na następny cykl z niecierpliwością :-).

bionda kochana to ja też nie robię a miałam zamiar ,szkoda to do następnego cyklu @ przyjdzie w sobotę i będziemy znowu dogadzać sobie i Naszym mężom :happy::-)pomimo spadu libido :-Dbzzzz Ty się kuruj bo jak przyjadę to mamy dużo jeść i pić :-p:tak:;-)muma pierwsze słyszę o bananach????

bionda - nie nakręcam wcale ale dopóki @ nie ma to uważaj lepiej na siebie :-)&&&&&&&&&&&&&& Test jakiś włoski, nie wiadomo co to za badziewie :-p
A ja się odmeldowuję po drugim USG - pęcherzol is dead - pękł pięknie :-) Dzisiaj jeszcze ostateczna rozgrywka i potem 2 tygodnie schizy. Zmieniłam datę testowania bo skoro owu wczoraj miałam to będę testować 21-22.02 jakoś
zuzanka - banany na przykład w grypę jelitową - niezastąpione, przećwiczone na dorosłych i dzieciach :-)
Jedziemy teraz po Julę, pewnie będę dopieo jutro , pa pa

Muma - to my razem prawie testujemy bo ja 23 spodziewam się @ choć nadziei wielkich sobie nie robię bo nie chce się zawieść znowu

reklama
luminka - oj to fajnie, poschizujemy sobie razem, przed nami jeszcze jest kok.o -w kupie raźniej :-) Ja tam robię sobie nadzieję, robię sobie co miesiąc, inaczej bym już wysiadła ...

Do góry