reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

oho! widze że dziewczyny znów w pracy "pracują" :-D:-D
.. ze 3 strony wypracowały :-D
kurcze bionda taki test wypasiony to chyba musi pokazać "tak", nie to co nasze.... z biedronki :-D;-) &&&&&&& za Was testerki :-)

a u mnie schyłek dni płodnych, małż wymiętoszony, ledwie zipie ;-) (wychychłany hehehe:-D).... ale temperatura dalej niska:-:)-(

pozdrowionka dzielne babeczki :-)

aaaaa i bzzz i lopop witam (sorki ze pózno , ale przygniotła mnie ilość wpisów i dopiero sie połapałam;-):-D)

reklama
oj dziewczynki .....to wymyśliłyście :nerd: teraz mam wyrzuty sumienia :baffled::szok:to poczekam do soboty jak nic nie wskaże ,będę chodzić codziennie na odkurzacz może co nie co mi odessie :dry::sorry2::blink:na lato

a mi się dzisiaj śnili moi dziadkowie ,którzy nie żyją dziadek w w tamtym roku a babcia chyba już z 15 lat ,że babcia masowała mi brzuch a dziadek stał w drzwiach i mówi do mnie" nie martw się jesteś w ciąży tylko jeszcze nie wiesz " jakiś taki dziwny ten sen był.....???????:dry:
no i mój psieniu (Pati) też jakaś dziwna chodzi od 2 dni ,niespokojna taka nie wiem czy nie ma cieczki albo nie zaciążyła :-)??

kok.o no to nie źle chłop wymęczony i bardzo dobrze :happy2:

a i dziewczyny podobno dni płodnych jest ok 9 ...........3 dni przed 3 dni tego gluta i 3 dni po :-)

Spoko bionda - ja wiem, że to odkurzacz, chciałam zwrócić tym wpisem uwagę na wszelkie zagrożenia :nerd:;-)
kok.o -z tą temperaturą to tak jak u mnie narazie .. może to przez mrozy, yyy ??? ;-)
zuzanko -no po takim śnie kochana to kurs do apteki i jutro testuj może, co ??? :tak:

Witajcie laseczki!
Ja dziś pierwszy dzień w pracy...od rana musiałam iść na badania bo byłam na zwolnieniu dłużej niż 30 dni...i wiecie co? zaliczyłam dziś z rana badanie ginekologiczne...ble...dla pewnosci że ze mną wszystko w porządku...:baffled: Co do dni płodnych oststnio wyczytałam ze trwają 7 dni...:-D
Zuzanka mi się też śniło że w ciąży jestes!!!!

Teraz każda z Was chłopa męczy...w marcu każda w dwupaku będzie i zanim ja zacznę zostanę tu sama:-(

oj muma ja nie wiem czy wierzyć snom ??ja jakaś ostatnio do wszystkie podchodzę mocno stąpając po ziemi :zawstydzona/y:a 3 dni przed @ nie wskaże mi ciąży ....czasem tydzień po terminie nie wskazują testy .........:wściekła/y:
Ani@k nie sama nie sama ,będziemy z Tobą a ja tak szybko nie zajdę tyle czasu nic więc jakoś w cuda nie wierze :-( hehe a te sny jak się spełnią to zaczne w ufo wierzyć :tak:

Zuzanka, Dziadki prawdę mówią!!! A jak Ani@kowi się śniło to na bank :-). Może zrobimy dziś teścik razem :rofl2::rofl2::rofl2:?
Ani@k, kochana nie zostaniesz w tyle! Ja pewnie dotrzymam Ci kroku :-).
Muma, masz rację - zagrożenia czychają na nas nawet w domu.
Kok.o, dzięki za kciukasy!!! Nie zachyśtaj tech chłopa :-D:-D:-D.

Ani@k - spokojnie, ja Ci będę towarzyszyć :-) Zanim nasza armia się odbuduje to jeszcze trochę a to co teraz robię to bardziej dla sportu i nie wyjścia z wprawy, i dla Was of course :tak:
zuzanka - wiemy jak to jest z testami :-p Jeśli jesteś w stanie wytrzymać do terminu @ to jestem z Ciebie dumna i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&
Z biondy też jestem dumna, że już tak długo wytrzymała i &&&&&&&&&&&&&&&&:tak:
Nie zachyśtaj tech - hahahah - gdzieś Ty się babo urodziła ? :-D

reklama
Do góry