Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
! Na kawce i prannej lekturze jestem :-). Kawka nie dobra, ale chyba dlatego że naprawdę nie dobra.
. Jeszcze się zbieram psychicznie. Mumcia daj znak potem koniecznie jak się pęchol ma! A na jakie zakupki idziecie z Małą? No i pewnie mamusia oszalała z radości, że już córcia w domu :-)?

ale podkusiłyście mnie tymi testami wyczulonymi ja nie wiedziałam,że w Polsce można taki kupić ??
ale chyba go muszę dzisiaj dopieścić 

muma a nie wybredza młoda w zakupach? moja to w tym chociaż jest zgodna czasem jej się coś podoba jak jej kupie sama ...ale nie mam ostatnio pieniędzy dla niej żeby ją zabrać na zakupy ,niestety ojciec się nie dokłada 

bionda ale mnie ubawiłaś .................może,może ale już zapłaciłam i muszę chodzić oj do soboty nic jej nie będzie ,bo jak poproszę o M o test to mnie zabije on nie lubi mi kupować testówZuzanka, a to Twoje vacum pod ciśnieniem to nie jest niebezpieczne w Twoim stanie? Przecież fasolka może kociokwiku dostać![]()
.

Mój też czuł miesiąc temu hehe;-)