reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
:-D:-)kiedyś jak byłam jeszcze mała, osoba 35-letnia była dla mnie "stara", gdy miałam 20 lat - ta 35 nie była tak drastycznie odległa...ale też miałam jakiś dystans:sorry2:, teraz gdy przyszła "kryska na matyska" uważam ze 40-letnia osoba jest w kwiecie wieku, a starym może poczuć się ktoś kto skończył 90...
Katiuszka już Cię zaprosiłam...a fc mam mniej opanowany...ale małymi kroczkami brnę w wirtualny świat:-)

:-D:-)kiedyś jak byłam jeszcze mała, osoba 35-letnia była dla mnie "stara", gdy miałam 20 lat - ta 35 nie była tak drastycznie odległa...ale też miałam jakiś dystans:sorry2:, teraz gdy przyszła "kryska na matyska" uważam ze 40-letnia osoba jest w kwiecie wieku, a starym może poczuć się ktoś kto skończył 90...
Katiuszka już Cię zaprosiłam...a fc mam mniej opanowany...ale małymi kroczkami brnę w wirtualny świat:-)
ja całuy czas uważam że starym być to 80-90 lat:) więc kochana wszystko przed nami

a chyba wam nie pisałam moja znajoma ma 44 lata i została mamą pierwsze dziecko

ani@k, jeszcze dziś nie byłam na fb, pierwsze co, to zawsze forum...a reszta jak znajdę jeszcze czas:-) ja też na razie jestem lekko zielona o co tam chodzi...jakieś wpisy..tablica...linki udostępniane??? ale powoli...powoli i to załapię:)

lopop, a dlaczego tak późno urodziła pierwsze dziecko? tak chciała...czy miała jakieś problemy? jak na pierwsze to dość późno...chociaż teraz ta granica mocno się przesuwa. Tutaj czyli w Anglii jest normą późne macierzyństwo, takie właśnie koło 40-stki...oczywiście nie licząc małolat 13-15 letnich zachodzących w ciąże, ale to już inna para kaloszy:baffled:

Moje dwie kuzynki od strony Taty też miały późno dzieci..niestety nie wiem dokładnie w jakim wieku urodziły pierwsze:zawstydzona/y: Kasia Skrzynecka też w wieku 40 lat urodziła 1 córeczkę...
Coś mi się cały czas komp zawiesza:-(...
A co do forum..to nawet poczte zostawiam "na później"...wpadłam po uszy:-)
Ja też metodą prób i błędów osiągnę biegłość facebookową;-)

ani@k, byłam na facebooku, nie mam od Ciebie zaproszenia...hmmmm nie wiem o co chodzi:baffled:

A nie wiesz jak się usuwa zdjęcia z profilu? jakoś mi się dodało 2 takie same, jak usunęłam profilowe, to nie mam zdjęcia przy swoim imieniu i nazwisku, za to dalej są 2 takie same w profilowych:baffled: nie wiesz może jak to usunąć???

dobry wieczór :-)
Ani@k dziękuję za pamięć :* w moim brzuchu dzieją się rewolucje, dokładnie tak jak w opisie suwaczka ciążowego ale nawet mi nie w głowie narzekać na to bo po 1. to super uczucie a po 2. wolę tak niż miałaby być spokojna a ja się będę martwić czy wszystko ok ;-) co do dźwigania to choć brzuszek już całkiem okazały to myślę że jeszcze wiele przede mną a pomijając jego rozmiar to dopiero lekko przekroczyłam wagę sprzed ciąży :baffled:

czytam was codziennie i mocno kibicuję, trzymam kciuki i ślę fluidki a że jakoś nie piszę...jakaś taka strasznie wrażliwa jestem od jakiegoś czasu (o mojej płaczliwości nawet nie wspominam) i taka czuję się niepotrzebna więc kibicuję w ukryciu :tak:
buziaki

reklama
dobrnęłąm.. ;-):-D:-D
katiuszka no masz racje! jak w pracy człowiek nie ma czasu tu zaglądnąć, to potem ma murowane poł godziny czytania wieczorem:-D:-D ale suuuuuper ze tak się rozkręciło!!!
swoją drogą jesteście gaduły masakryczne ;-):-D

bionda i zuzanka rozumiem, że nadal jesteście wtroche w ciąży, więc uważajcie na siebie:happy2: bionda nie jedz tyle :-D:-D zuzanka nie ćwicz tyle :-D:-D

Muma, ja chyba też testowanie odłoże, chyba owu sie przesunela ( o ile w ogole bedzie), czekam na wielki skok;-)

hehe Ani@k kiedyś jak się było małym, to widząc 35 latka myślało się "nieeee no, ludzie tak długo nie żyja!:szok: "

Ostatnia edycja:
Do góry