Hej Dziewczynki
Dopiero przebrnęłam przez te kilka ładnych nasmarowanych przez Was stron:-)
Ani@k -no mam już Julkę ale ona jeszcze śpi (!!!) a ja właśnie wstałam hihihi, nie ma to jak "praca w domu";-)
Zakupy jutro , mamy cały wielki plan, zobaczymy co z niego wyjdzie. Kuszą mnie już te kolekcje wiosenne no ale wypada skorzystać może z rabatów -70%
kok.o -trzymam kciuki za wizytę &&&&&. Jak tam u Ciebie, był ten skok ?? Patrzcie, u mnie wiadomo, ze jest po owu, była w przedziale wtorek rano- środa do 16ej a skoku temp. dzisiaj nie było.. Jak jutro nie będzie to chyba serio zacznę wsuwać tą luteinę..
katiuszka - monitoring fajna rzecz, wiesz na czym stoisz. Ja po tych kilku razach to juz widzę sama na tym monitorze co jest grane. Teraz chodzę do gabinetu, że pani patrzy w swoj monitor a ja mam drugi nad głową. Więc nie ma przekrętów żadnych hehehe
bionda -kochana to niezła musiała być kolacja skoro tak Cię senek zmorzył

No z drugiej strony dobrze, że się racjonalnie odżywiasz, póki co , jest jak jest , dbamy o siebie, tak ? :-) Jeśli chcesz to naprawdę wyślemy Ci stosik testów ??? Daj znać, ja mam te cieniasy (w sensie że cienki i że nie wychodzą ;-)), są leciutkie, spoko mogę Ci ze 3 wysłać listem - jutro będę na poczcie

Dzisiaj rano dostałam maila od kolegi, właściwie współpracownika, że się wczoraj dowiedział,że będzie tatą we wrześniu.
Troszkę się rychło wczas zorientowali ...;-) Są w naszym wieku , grubo po 30stce i zaliczyli wpadkę !

Takim to dobrze, nie ?
Lecę coś wsunąć, wracam niebawem :-)