reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Bionda no qrcze!!! W książce o Tobie napisali:szok: podaj adres to Ci wyślę prostego polskiego sikacza, do soboty dojdzie:tak:a z trzymania kciuków to mi paznokcie się wbijają w dłonie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Muma jak tam Córeczka, wypoczęta? Gotowa do zakupów?
Kok.o jak wrócisz daj znaka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
znowu tu siedzę , wczoraj dużo napisałyście , a ja wczoraj z moim na seks umówiliśmy się i nam o 11 w nocy zgasło w piecu i wszystko w diabły wzięli , całą ochotę itp. u mnie dziś rano 10 stopni w domu , na zewnątrz minus 20 , ledwo dajemy radę z ogrzewaniem , siedzę z laptopem w rękawiczkach

Hej Dziewczynki :happy:

Dopiero przebrnęłam przez te kilka ładnych nasmarowanych przez Was stron:-)
Ani@k -no mam już Julkę ale ona jeszcze śpi (!!!) a ja właśnie wstałam hihihi, nie ma to jak "praca w domu";-)
Zakupy jutro , mamy cały wielki plan, zobaczymy co z niego wyjdzie. Kuszą mnie już te kolekcje wiosenne no ale wypada skorzystać może z rabatów -70% :-p
kok.o -trzymam kciuki za wizytę &&&&&. Jak tam u Ciebie, był ten skok ?? Patrzcie, u mnie wiadomo, ze jest po owu, była w przedziale wtorek rano- środa do 16ej a skoku temp. dzisiaj nie było.. Jak jutro nie będzie to chyba serio zacznę wsuwać tą luteinę..
katiuszka - monitoring fajna rzecz, wiesz na czym stoisz. Ja po tych kilku razach to juz widzę sama na tym monitorze co jest grane. Teraz chodzę do gabinetu, że pani patrzy w swoj monitor a ja mam drugi nad głową. Więc nie ma przekrętów żadnych hehehe:-D
bionda -kochana to niezła musiała być kolacja skoro tak Cię senek zmorzył:-p No z drugiej strony dobrze, że się racjonalnie odżywiasz, póki co , jest jak jest , dbamy o siebie, tak ? :-) Jeśli chcesz to naprawdę wyślemy Ci stosik testów ??? Daj znać, ja mam te cieniasy (w sensie że cienki i że nie wychodzą ;-)), są leciutkie, spoko mogę Ci ze 3 wysłać listem - jutro będę na poczcie :tak:
Dzisiaj rano dostałam maila od kolegi, właściwie współpracownika, że się wczoraj dowiedział,że będzie tatą we wrześniu.
Troszkę się rychło wczas zorientowali ...;-) Są w naszym wieku , grubo po 30stce i zaliczyli wpadkę !:szok: Takim to dobrze, nie ? :happy:
Lecę coś wsunąć, wracam niebawem :-)

matko-i-córko!:szok: kasia.natka ja jakaś nieprzytomna jestem, to Ty masz juz 24 tydzien!:szok: Ty kobieto rodzisz niedługo! ;-):-D:-D
wiecie co, strasznie ten czas szybko leci:baffled:
I ten staraniowy czas jakoś szybko zlatuje, myśle,że dzięki temu forum... jakoś tak raźniej razem :tak::-)

buziaki dziewczyny :*
ja już sama nie wiem kiedy, czasem ktoś mnie pyta czy mi się nie nudzi na l4 a ja się czasem nie wyrabiam i boję się czy my ze wszystkim zdążymy :baffled:

kasia.natka moja siostra tak miała w ciąży ,że przez pierwsze tygodnie miała nie dowagę bo nic nie mogła jeść wszystko jej przeszkadzało i wymiotowała ...później na szczęście jej przeszło i dobrze przybrała na masie dla dobra dziecka oczywiście....
no ja tak strasznie schudłam w ciąży właśnie przez nadczynność tarczycy bo nic prawie jeść nie mogła za to wymiotowałam jak szalona ale teraz już nawet wyglądam jak człowiek a dziś waga mi pokazała 53!

bionda dziękuję :* i całusy od e-cioci oczywiście przekazane :tak: będę się starała nie czuć nie na miejscu ;-)

Brzózko jesteś?

Ja dzisiaj też na raty...:-(bo lekki sajgon mam...:szok:
Lumina co tam że wygasło...amorki były więc Wam było gorąco :-)a z rana zamiast rękawice nakładać cza :cool2:było do M. się przytulić ;-)
Kasia.natka przytulam Cię tak mocno że aż już nie mam sił:tak: Dziękuję ze jesteś :****

...też kiedyś 53 ważyłam:baffled:...najgorsze jest to że nie pamiętam kiedy:zawstydzona/y:...lata temu:hmm:

Ostatnia edycja:
Cześć Lalki,
Ani@k, no nie napisali bo ja nie chcaiałam. Zresztą jak by napisali to tylko o mojej tarczycy a nie o mnie :-D.
Muma, no uważaj na tych zakupach, czuję że jak przyjadę to w sklepach będzie jak za komuny. Towar spod lady bo wszystko Muma wykupiła :-D:-D:-D:-D:-D.
Dziewczyny dziękuję, że jesteście takie chętne lecieć na pocztę w tą zimę :-). Jeden sikacz mam normalny. Jak bedzie trzeba to po drugi wylecę do apteki, ale nie sądzę. Za tydzień muszę być w Polsce, od 21 mam targi w Warszawie, więc się zaopatrzę. Jeszcze raz wam dziękuję.
Kasiu.natko, 53 kg w ciąży? Ile ty kochana ważyłaś przed? I proszę więcej nie czuć się nie na miejscu, jesteś nam tu bardzo potrzebna :tak:. Jak już wszystkie zafasolujemy i porodzimy to otworzymy osobny wątek MAMY FASOLEK po 30-tce.
Lumina, to ja nie rozumiem :no:. Brak ogrzewania Was tak zdenerwował? A ponoć przytulanki rozgrzewają :-). Zresztą ja tam nie wiem bo ja z tych z niskim libido i na ogrzewaniu nie oszczędzam :-D:-D:-D.

A ja pamiętam , ważyłam 53 kg w 1994 roku hahahaha:-) Teraz się nie przyznam, ale przyznam się, że schudłam w ostatnich 2 latach 10 kg :-p A jeszcze się przyznam, że w ciąży przytyłam 30 kg:szok:
Z tym piecem u Luminy to pomyślałam dokładnie to co Ani@k..:tak: Powiem Wam,że nam kiedyś zgasło w piecu , poszlismy do tej kotłowni w środku dnia i dłuuuuuuuuugo rozpalaliśmy.... ;-)

Ostatnia edycja:
bionda - ja też z niskim libido i byle co jest w stanie spowodować utratę ochoty , no a jak zgasło to M musiał iść rozpalić w piecu a ja w tym czasie usnęłam

reklama
Nasza kotłownia jest czysta, ekologiczna i nawet jak "wygaśnie" to jest tam przyjemnie ciepło ;-):-D:-D

katiuszka - tak jeszcze pomyślałam o Tobie - nie robisz nic z tym 36 dc ??? Może trzeba to przyspieszyć jakoś ?? Bo pewna jesteś , że to nie fasol ??? ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry