reklama
kok.o
Fanka BB :)
To jest lew na miarę naszych możliwości. My tym
lwem otwieramy oczy niedowiarkom! Mówimy: to jest nasz lew, przez nas
zrobiony, i to nie jest nasze ostatnie słowo!
Ani@k nie chce Cię deprymować czy coś... ale wiesz... umiesz trzymać tyczke?
(tą do skakania... ;-) )
lwem otwieramy oczy niedowiarkom! Mówimy: to jest nasz lew, przez nas
zrobiony, i to nie jest nasze ostatnie słowo!
Ani@k nie chce Cię deprymować czy coś... ale wiesz... umiesz trzymać tyczke?

Ostatnia edycja:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
no to powiem Ci kok.o tego wieczoru jesteś drugą osobą co mnie ubawiła do łez:-)

kok.o
zuzanka to fajnie 

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
no a powiem Ci,że rzadko się zdarza,żeby ktoś mnie rozśmieszył,bo od 2 lat zrobiłam się zimna bitch 
:-( i mało co mnie bawi zwłaszcza od osób ,których nie znam ...byliśmy teraz na imprezie w sobotę i mało kto mógł powiedzieć ,że jestem fajna (chyba,te osoby które mnie znają na wylot ;-)) ale nie od razu daje się lubić i nie lubię od razu 

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
bo jestem fajna :-)
ale w pracy mam swoje zasady 
teraz dobieram etat kolejny na menedżera restauracji
nie wiem czy mi się uda ...ale może,może ...jestem fajna dla fajnych ludzi ....tak mówi mój M:-)

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
ściskam Was kobitki drogie.....jutro ciężki dzień
miłej nocki

reklama
bionda

Mumcia, no wziełaś los pęchola w swoje ręce! Jestem dumna z Ciebie i Twojego pęchola. Przyznaj się czy Ty czasem fakultetu na ginekologii nie robisz? Nie wspomnę o temacie inseminacji ;-)

Lumina, z testami masz rację - lepiej poczekać. Ale coooo? Mój Y ma XBox kinect to ja mogę się czasem digitalem pobawić. Zawsze z nowościami technologicznymi jestem w tyle, to teraz zaszalałam i mam wypasiony teścik

Zuzanka, mnie też zawsze z rana zmora zalewa. Masz rację kochana, damy sobie radę i jeszcze będą testy z II. Ty masz jeszcze prawo czuć się w ciąży, ja już się czuję w półciąży ale do 11.02 jednak jeszcze jestem :-). Trzymam za ciebie kciukasy mocniutko i nie daj się. Testu w sobotę nie robię :-(.
Katiuszka, no sama jestem w szoku, że nie przeklinam i nie wybiłam domowników. Mój kochany Y mnie pociesza a ja mu na to że nie ma takiej potrzeby bo wsio ok! Dziwna ta moja reakcja

Ani@k, ja też wpadłam po uszy z Wami. Gdybym wiedziała, że to forum takie niebezpieczne jest to bym się zastanowiła z powrotem ;-). Teraz mam nastepny naług, ale nie mam zamiaru się zniego leczyć :-). Mnie tak samo się wydawało, że 35 lat to już staruchy a teraz jak mnie wybija to wydaje mi się, że jestem całkiem całkiem. Czasem mnie podrywa jakiś nastolatek więc wogóle czuję się jak młudka. A sama się określam jako Dzidzia-Piernik

Kok.o, po Twoim wpisie wlazłam na wagę ! I szok , 3 kilo mniej

Kasia. natka, nawet nie próbuj się czuć więcej niepotrzebna. Jak Cię dopadną jakies smuty to biegiem do nas. Tu nam jesteś bardzo ale to bardzo potrzebna. Ucałuj Malutką od następnej e-ciotki.
Lopop, to ja mam największe szanse na wpadke bo my z Y jeszcze w wolnym związku jesteśmy. Dopuki nie zajdę to ślubu nie biorę :-). Też bym sobie pojeździła na łyżwach

Zuzanka, ja też nie daję się lubić zbytnio i nie za szybko przekonuję się do nowych ludzi. W Was kochane odrazu się zakochałam od pierwszego wrażenia :-) . Taka BRUTTA STRONZA jestem :-). I dobrze mi z tym, w pracy trzeba być twardym tymbardziej że ja pracuję z Włochami i oni mną rządzą. Teraz mi zwolnili mojego menagera. Super był, zawsze po klientach chodziliśmy na kolację w Warszawie do Oberży pod Czerwonym Wieprzem. Jak tam nie byłaś to koniecznie idz.
Jeśli chodzi o koty, to Y mi dziś powiedział, że w naszym stresie to nam się nawet kota nie uda spłodzić

A tak serio teraz....
Ja w en mój test to wcale nie wierzę. Badziewie jakieś, nie dość że włoskie to jeszcze elektroniczne. Napewno bateria była z Chin i ogólnie cały do du... Winko mi dalej nie wchodzi bo próbowalam :-).