reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
To jest lew na miarę naszych możliwości. My tym
lwem otwieramy oczy niedowiarkom! Mówimy: to jest nasz lew, przez nas
zrobiony, i to nie jest nasze ostatnie słowo!

Ani@k nie chce Cię deprymować czy coś... ale wiesz... umiesz trzymać tyczke? :-p (tą do skakania... ;-) )

Ostatnia edycja:
no a powiem Ci,że rzadko się zdarza,żeby ktoś mnie rozśmieszył,bo od 2 lat zrobiłam się zimna bitch :zawstydzona/y::wściekła/y::-( i mało co mnie bawi zwłaszcza od osób ,których nie znam ...byliśmy teraz na imprezie w sobotę i mało kto mógł powiedzieć ,że jestem fajna (chyba,te osoby które mnie znają na wylot ;-)) ale nie od razu daje się lubić i nie lubię od razu :rofl2::baffled::-D

bo jestem fajna :-):-D ale w pracy mam swoje zasady :-D:crazy: teraz dobieram etat kolejny na menedżera restauracji :rofl2:nie wiem czy mi się uda ...ale może,może ...jestem fajna dla fajnych ludzi ....tak mówi mój M:-)

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Dziewczyny!!! Jesteście niemożliwe :-). Ja po kolacji usnęłam na siedząco ni z tąd ni z owąd, jak się ocknęłam to buch na forum i :szok:. Pare godzinek nie zaglądałam a tu telenowela brazylijska. Jakoś się postaram odmalować posta :-D.
Mumcia, no wziełaś los pęchola w swoje ręce! Jestem dumna z Ciebie i Twojego pęchola. Przyznaj się czy Ty czasem fakultetu na ginekologii nie robisz? Nie wspomnę o temacie inseminacji ;-):-D.
Lumina, z testami masz rację - lepiej poczekać. Ale coooo? Mój Y ma XBox kinect to ja mogę się czasem digitalem pobawić. Zawsze z nowościami technologicznymi jestem w tyle, to teraz zaszalałam i mam wypasiony teścik :-D. Raczej miałam :angry:.
Zuzanka, mnie też zawsze z rana zmora zalewa. Masz rację kochana, damy sobie radę i jeszcze będą testy z II. Ty masz jeszcze prawo czuć się w ciąży, ja już się czuję w półciąży ale do 11.02 jednak jeszcze jestem :-). Trzymam za ciebie kciukasy mocniutko i nie daj się. Testu w sobotę nie robię :-(.
Katiuszka, no sama jestem w szoku, że nie przeklinam i nie wybiłam domowników. Mój kochany Y mnie pociesza a ja mu na to że nie ma takiej potrzeby bo wsio ok! Dziwna ta moja reakcja :szok:. Wku....lam się tylko, ze następny cykl przepada bo jadę do Polski na miesiąc. Mieszkasz w centrum Londynu? My czasami bywamy bo mamy tam klienta, pewnie znasz cukiernię CAFFE CONCERTO. Może kiedyś uda nam się spotkać na kawkę. Tak na marginesie oni mają przepyszny mus waniliowo-czekoladowy :-p.
Ani@k, ja też wpadłam po uszy z Wami. Gdybym wiedziała, że to forum takie niebezpieczne jest to bym się zastanowiła z powrotem ;-). Teraz mam nastepny naług, ale nie mam zamiaru się zniego leczyć :-). Mnie tak samo się wydawało, że 35 lat to już staruchy a teraz jak mnie wybija to wydaje mi się, że jestem całkiem całkiem. Czasem mnie podrywa jakiś nastolatek więc wogóle czuję się jak młudka. A sama się określam jako Dzidzia-Piernik :-D:-D:-D.
Kok.o, po Twoim wpisie wlazłam na wagę ! I szok , 3 kilo mniej :szok:. Było 65 jest 62. Trzymaj się u lekarza i daj znak jak po wynikach. Ja to Haszimodka jestem. Jak byłam młoda to brałam sterydy na tarczycę bo miałam zapalenie. 14 tabletek dziennie. Doktorową miałam do du.. . Potem znalazlam metodę alternatywną i leczyłam się u chińczyków okładami na noc na szyję zpłynu o nazwie MUMIO. Po miesiącu poszłam na usg i zrobiłam hormony. Pan doktor mi powiedział, że z tarczycą wszystko ok i nie przepisuje dalej hormonów. Zapytał też czy może opisać mój przypadek w swojej książce. Teraz się nie leczę bo tu mi bardzo służy klimat na tarczycę, zrobię tylko badania dla sprawdzenia i do staranek.
Kasia. natka, nawet nie próbuj się czuć więcej niepotrzebna. Jak Cię dopadną jakies smuty to biegiem do nas. Tu nam jesteś bardzo ale to bardzo potrzebna. Ucałuj Malutką od następnej e-ciotki.
Lopop, to ja mam największe szanse na wpadke bo my z Y jeszcze w wolnym związku jesteśmy. Dopuki nie zajdę to ślubu nie biorę :-). Też bym sobie pojeździła na łyżwach :-p. Ostatni raz w podstawówce to było.
Zuzanka, ja też nie daję się lubić zbytnio i nie za szybko przekonuję się do nowych ludzi. W Was kochane odrazu się zakochałam od pierwszego wrażenia :-) . Taka BRUTTA STRONZA jestem :-). I dobrze mi z tym, w pracy trzeba być twardym tymbardziej że ja pracuję z Włochami i oni mną rządzą. Teraz mi zwolnili mojego menagera. Super był, zawsze po klientach chodziliśmy na kolację w Warszawie do Oberży pod Czerwonym Wieprzem. Jak tam nie byłaś to koniecznie idz.

Jeśli chodzi o koty, to Y mi dziś powiedział, że w naszym stresie to nam się nawet kota nie uda spłodzić :-D:-D:-D:-D.
A tak serio teraz....
Ja w en mój test to wcale nie wierzę. Badziewie jakieś, nie dość że włoskie to jeszcze elektroniczne. Napewno bateria była z Chin i ogólnie cały do du... Winko mi dalej nie wchodzi bo próbowalam :-).

Do góry