reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Pewnie, że najlepiej od razu, no to mówię Ci jest taki lek , ten co pisałam, znacznie zwiększa prawdopodobieństwo :-) Stymuluje się nim wzrost i pękanie pęcherzyków. Jest na ulotce wołami napisane, żeby potem nie było reklamacji ;-)
A propos "rozszerzania" to nie słyszałam :sorry: Ale słyszałam, że jeśli jest przegroda (nie wiem jak jest u Ciebie) to można ją usunąć laparoskopowo, tylko , że potem jest blizna i trzeba parę mcy poczekać, może nawet rok jak po cięciu.

reklama
Ja nie w urzędzie :-) Tyle , że z publicznej kaski ;-) dziś poniedziałek, trza się rozkręcić do pracy:-p

Muma a ten lek to na recepte? czy mozna sobie go ot tak zapodać , zeby wyszły trojaczki? Chyba badania jakies najpierw, nie?

matko, jak mi sie nie chce dziś nic robić.... heh poniedziałek :baffled:

Ostatnia edycja:
Pewnie, że najlepiej od razu, no to mówię Ci jest taki lek , ten co pisałam, znacznie zwiększa prawdopodobieństwo :-) Stymuluje się nim wzrost i pękanie pęcherzyków. Jest na ulotce wołami napisane, żeby potem nie było reklamacji ;-)
A propos "rozszerzania" to nie słyszałam :sorry: Ale słyszałam, że jeśli jest przegroda (nie wiem jak jest u Ciebie) to można ją usunąć laparoskopowo, tylko , że potem jest blizna i trzeba parę mcy poczekać, może nawet rok jak po cięciu.

Ja mam takie fale w glowie...:baffled:
Też słyszałam o takim zabiegu, ale można poważnie uszkodzić endometrium...:-( nie wiem jaką ma grubość moja przegroda bo podobno poniżej 10 mm nie wykonuje się takiego zabiegu. No i gdybym urodziła wcześniej dziecko i wszystko by było ok, takiej operacji wogóle by nie robiono...ale tym to ja się w marcu martwić będę tera marzę :-)

Kok.o trzeba ćwiczyć znajomość klawiatury...;-)

kok.o - ja miałam przepisany na stymulację pęcherzyków i żeby potem pękały. Ale leżał i czekał na poprawę u M.
Bardzo dużo dziewczyn go bierze, na forum jak patrzę, Przy nim obowiązkowo monitoring bo potrafi porobić torbiele.
Poniedziałki są do d.., ja w niedzielę to przeważnie mam problem ze spaniem, budzę się wnocy, myślę co w pracy do zrobienia.. A w poniedziałek chodzę nieprzytomna ;-)

Muma a ten lek to na recepte? czy mozna sobie go ot tak zapodać , zeby wyszły trojaczki? Chyba badania jakies najpierw, nie?

matko, jak mi sie nie chce dziś nic robić.... heh poniedziałek :baffled:

Przecież Muma mi pisała ze ma zapas...mozemy się podzielić ;-)

AniOk nie o to chdzi.. jak coś jest na recepte, to raczej samemu bez wskazań od lekarze lepiej tego nie brać, bo można sobie bałaganu narobić. Np. te torbiele.

Wiem, ja raczej problemu z pęcherzykami nie mam, więc raczej Clo nie będę brać..
Wychodzę z załozenia że "natura wie co robi". Jak się bliźniaki "trafi naturalnie" będę przeszczęśliwa...jak nie, bedę przeszczęsliwa jak tylko uda mi się urodzić Dziecko...

reklama
Bierze się na stymulację pęcherzyków, jeśli rosną i pękają same ładnie to bez sensu, bo może narobić bałaganu.
Niemniej jednak, jesli mi sie potwierdzi to zrobię "wietrzenie magazynu" bo mam np. megazapas testów owu i wiadro ziół ;-)
Ani@k - jasne, że Ci się trafi kochana !!! Przecież wierzysz w to tak samo jak ja ? :-) Ja ogólnie niewierząca jestem ale w TO głęboko wierzę !!! Wszystkim się tu uda :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry