reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No dałyście czadu wczoraj Schizolki !!! :tak::-D:-D
Niepokalane poczęcia, whisky, Bajm, wąsaty taksówkarz - normalnie idzie z wami zwariować i żaden psychiatra na to nie pomoże :-p:-D
bionda - ja chyba nie kumam :-) co to znaczy: KAŻDA MA SWOJE MAKI hahaha:-D siedzę , myślę i ciemność, nie wiem o co chodzi :-)
ALe dobrze powiedziałaś, fajnie popić, i się pośmiać ale nie zapominajcie o działaniu, niepokalane poczęcia - owszem zdarzają się ale nie w tej częsci Europy ;-)
katiuszka -daj mi tylko znać czy chcesz nr 3 to ja złożę zamówienie, z góry zapłacę, to przyjdzie za dzień-dwa to Ci wyślę do Lądka i potem Ci napiszę jaki przelew na priv, tak ? :-) Jakoś dotaszczę te zioła w moim stanie poważnym na pocztę mam nadzieję ;-)
kasia.natka - już tam Dominisia się konkretnie rozgościła , zgrabniutki śliczny brzusio :tak::tak:

lumina -na pewno podczytujesz - mam nadzieję, że to chwilowe to Twoje zniknięcie.. Naprawdę myślę, że to nie jest wątek jak inne i to co tutaj ktoś komuś pisze nie ma w sobie znamion złośliwości, zawiści i chęci sprawiania komuś przykrości. Będzie Ci łatwiej z tym wszystkim samej ??

Ogólnie miłego dnia , ja ledwo się zwlekam z łóżka rano, ziewam cały dzień, dzisiaj zadzwonię do gin , powiem co i jak i spytam kiedy mam przyjsc, żeby nie było za późno/za wcześnie. Muszę też rozstrzygnąć co z moim zasiłkiem chorobowym, pół pensji mam na etacie a pół na zleceniu. Zawsze coś ;-)

reklama
O MATKO ŚWIĘTA!!!!!
Ja wczorajk padłam na bol (.) prawego - myślałam ze mi z bólu odpadnie...nie miałam siły nawet komóry odpalić...co się tu działo????!!!!!:szok:
Muma oj ale chyba wiesz że zlecenie się nie liczy?:zawstydzona/y:
Jak przeczytałam magiczne zdanie "jestem w ciąży" nie powiem ze mi łezki nie poleciły :*:*:*:* choś przecież już było wiadomo co jest pięć ;-)
Bionda ja dopiero dziś przeczytałam o wczorajszej magicznej dacie...mam nadzieję że życzenie Zuzanki się spełni jeżeli chodzi o nią i o nas...bo tak chyba brzmiało?:confused:
Zuzanka a gdzie ja się jeszcze udzielam:confused2::confused: na BB na poronieniach, na staraniach po straconej ciąży no i TU ale gdzie jeszcze??? Pewnie się logowałam aby coś przeczytać...nie pamiętam :zawstydzona/y::sorry:
A jeżeli chodzi o Bajm...ta piosenka jest ze mną od grudnia NON STOP
Katiuszka pytanie tej Kasi o to aby sie tu udzielać nie było wcale konieczne!!!:tak: przecież każda z nas przyjmie każdą osóbkę z otwartymi ramionami...a że łączymy dyskusję na wątku razem ze schizkółkiem nie eliminuje przecież pisania z nami na wątku głównym...:eek:
Kasia.natka Boże mój jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki śliczniutki brzusioooooooooo <cmok> w brzuszek...ale bym Cię poprzytulała...:sorry:
Lumina kochana!!!! czytam i czytam i czytam i mam nadzieję ze się odezwiesz...:zawstydzona/y: od początku jesteś z nami, nie wyobrazam sobie tego wątku bez Ciebie!!!! Przecież musimy się wspierać w staraniach - o to nam przecież chodzi...z drugiej strony rozumiem co przechodzisz...ciągle @ i @...każda z nas tak ma...ile razy płakałam jak @ przylazła...ile razy rzucałam kur***ami w każdą stronę że aż mi później było wstyd!!! Ile się nerwów straci przez @ i bark II kresek to wiemy tylko my!!! Ty i każda z nas - tworzymy całość!!! Nie wyobrażam sobie również jak by np. Kasia.natka albo Muma miały od nas sobie pójść...to tak jakby zostać samemu w ciemnym lesie i nie znać drogi do domu...:zawstydzona/y: Jeżeli potrzebujesz czasu - oderwij się od wątku ale na chwilę...ja tez miałam czas kiedy musiałam "odsapnąć"...znowu tu jestem i nie wyobrażam sobie wtajemniczać nikogo innego bo nikt tak dobrze nie wie o co mi chodzi jak WY!!!!
AAAllle się rozpisałam...nie dość ze schizy to i wzruszenia tu są...

Kasia.natka jeszcze raz <cmok> w brzuszek!!!
Muma no i w Twój!!! <cmok>
Bzzzz w Twój też <cmok>

Muma i Bzzzz ja Was proszę o adresy na pryw.

Ostatnia edycja:
No ja też mam nadzieję, że luminka na chwilę poszła sobie odpocząć, może to jest ta sama metoda, którą proponowała tydzien temu kok.o ?:-)

A co do nowej Kasi - ja jestem za - Kaś nigdy dość hehe;-)

Z jednej strony chce mi się pracować ale właściwie po co ? :-):-) M dzisiaj rano powiedział : no i tak właśnie jest - obsadź babę na jakimś konkretnym stanowisku, ktoś jej zrobi dziecko i kaplica :tak::tak: Może bywa, że niekoniecznie ale u mnie tak jest, Fasol jest teraz najważniejszy :tak::tak:

Kok.o
strasznie mi się kojarzysz z moją znajomą, nie z wyglądu ale ze sposobu wyrazania się...jestem ciekawa jak masz na imię...moze na pryw.???
Muma pewnie ze Fasol najważniejszy...a w kodeksie pracy jest napisane jakie masz teraz prawa...więc zaraz do lekarza i L4 - należy się (przepraszam za okreslenie) jak psu kość!!! ;-)
Kasia.natka dziś na wizycie...oprócz wczorajszego brzuszka dziś jeszcze dokładna relacja z "sali gimnastycznej":-) już się doczekać nie mogę :tak:

Jeszcze mi się przypominało...Katiuszka...to że w pracy tworzymy watek, to nic innego jak ćwiczenia na klawiaturze :-D

Dokładnie, trzeba ćwiczyć pisanie , poza tym to takie ćwiczenia ogólnorozwojowe, sprawne paluszki bardzo ważne są w życiu każdej kobiety :-):-)
Wiecie, ja w mojej firmie, we wszystkich oddziałach jestem najstarsza :-) Mam dużą córkę i cała ta młodzież mnie traktuje czasem trochę jak taką Matkę Polkę, ciocię dobra rada itp. Jak się dowiedzą to pospadają z krzeseł :szok::tak: Myślę, że niektórzy są przekonani, że w tym wieku to już się TAKICH rzeczy nie robi hehehehe:rofl2::cool::-D

Jeju!!! Ja pamiętam jak moja Mama miała 35 lat...:happy: wydawało mi się wtedy to takie odległe...teraz myslę że starszym zaczyna się być po 80-tce :-D
A TE rzeczy można robić chyba w każdym wieku????:eek: :confused:

A Kok.o nie ćwiczy pisania na klawiaturce????
Zuzanka się pewnie pakuje...
A jak Ty Muma odejdziesz na L4 to sama na posterunku zostanę buuuuuuuuuuuuuuu chlip chlip

reklama
Ani@k - nie zostawię Cię :-) No może nie będę się włączać o 7.15 , prędzej jakoś 9.30 - popracujesz sobie spokojnie te dwie godzinki ;-)
Ja myślę, że zuzka śpi po tej whisky :-D Wczoraj już wyprała, posprzątała... ;-)
Halo czy nikt już tutaj nie pracuje ??? :-)

Do góry