reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

eeech... rozrzewniłam się :happy::happy:
też sobie nabędę takie buciory :-D testowac bede tydzien przed rocznica slubu... ale jakby co to za nic tego tygodnia nie wytrzymam bez wygadania sie :-)

reklama
no dziewczynki ja już ciasta popiekłam ,jeszcze flaczki się gotują ,ale one muszą cały dzień bulgotać wtedy są pyszne bo mięciutkie :-) a ja zajadam obiadek czytając co klikacie :-D

ja też kiedyś obiecałam sobie tak zrobić :tak:jak Muma ale nie wiem czy mi się uda wytrzymać hehe od razu będę dzwonić i mówić mojemu M że są II kreski ,hehe chyba że trafi nam się tak jak kok.o pisze na rocznicę a my w lipcu hmmmmmmmm

Też bym nie wytrzymała :-D Ja to lecę prosto z łazienki do niego :tak: Nieraz z przywidzeniami leciałam, co mi znikały po drodze :-p

Film pełnometrażowy mozna by było nakręcić...piękna ta opowieść..
Ja o bucikach nie pomyślałam ale zakupię co by czekały ..tylko nie do rocznicy ślubu...po to w drugiej połowie roku!!!

hehe Ani@k wytarłaś już tą herbatke z raportów pokontrolnych? :-p;-):-D

a! Muma podaj nr partii Twoich testów, bo jak widać ta partia nie jest felerna, wiec moze i u mnie zadziałają. Poprosze w sklepie, zeby mi przysłali z tej partii testy ;-):-D

Ostatnia edycja:
kok.o - sprawdzę w domu i podam , wreszcie nie jakieś badziewie chińskie :-D

Ani@k - z naszych zapisków byłby scenariusz na niezły hicior, może nieco monotematyczny ale jakie zwroty akcji :cool::tak:
A wiecie dzisiaj Rysiu z Klanu "schodzi" - myślę, że warto obejrzeć ten ważny odcinek. Potem się zdrzemnę, póżniej coś wsunę i pójdę spać :tak::-D

reklama
nooo nie móóów!!!! :szok::szok: Ryśku nie będzie?? :szok::szok:

kurcze, ja pewnie nie połapie się co, kto ,z kim i za ile w tym serialu, bo ...hmmm..lata?? go nie ogladałam?...ale to musze zobaczyć :-D:-D

Do góry