reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma - ty to przynajmniej masz powód a ja jem na okrągło , chyba mi brakuje witamin bo byka bym zjadła :-)

Ani@k - ja to wiedziałam że szwagierka jest w ciąży na samym początku już - jak nikt nic nie mówił jeszcze - kawy nie piła u nas i mówię do mojego ona jest w ciąży a on co ty pierd... sz i się sprawdziło , często mi się zdarza być wróżką
szkoda że u mnie się sprawdza bo przewidywałam ciąże na początek roku i nic , a wczoraj zaczęliśmy staranka, jakiś tam śluzik dopatrzyłam i nawet świeca była po :-) wszystkim , :-)

reklama
Cześć dziewczynki! Witam się strudzona pracą i czekająca na eMka z obiadem
Muma - jak najbardziej pozytywnie nastawiona, dopatrzyłam się już nawet jednego objawu ciążowego, haha
a testujemy 08.03, więc też niezła data
a co do objawów to w pierwszej ciąży kompletnie nic nie odczuwałam, a brak okresu zrzuciłam na stres w pracy, do tego egzam na prawo jazdy (którego zresztą nie zdałam) i jakież było moje zdziwienie, że się udało, więc i brak objawu jest dobrym objawem

Hej Kobitki..
Mnie w weekend zawiało lekkim dołkiem :-( do tego moja Mama się źle czuje :zawstydzona/y: :-(
Wczoraj wieczorem doszłam do wniosku że jestem bezsilna..troszkę sobie popłakałam i wczoraj i dziś z rana i mam nadzieję że dzisiejszy dzień mnie nie rozczaruje i wymyślę coś co mnie podniesie na duchu - taki mam plan :tak:
Katiuszka boję się startować teraz, zacznę po wizycie..:zawstydzona/y:
Lumina cudny avatarek :-)
Muma troszkę mnie wkurza jak cza się tłumaczyć dlaczego nie chce się akurat pić alkoholu...ciągłe pytania i wybałuszone oczy oczekujące na odpowiedź. Nikt nie chce przyjąć do wiadomości że NIE BO NIE!!! Ale wybrnęłaś i dobrze ze nie musiałaś kłamać w post ;-) :-) a zdjęcie wyszło cudnie i wcale nie jest niewyraźne :tak: Czyli dziś usg? Dziś pierwszy raz zobaczysz Fasolkę?:happy2: :tak:
Kasia.natka jakoś cicho, brakuje mi informacji od Misi :tak:

Alex witaj!!!
Kok.o po takiej rekomendacji aż żałuję ze do tej pory nie spróbowałam pizzy alla Bionda :-(
Zuzanka, Bzzzz no aż mi przykro że nie wiecie/pamiętacie o co kamman w konkursie :-(
Bionda wizualizacja świetnie opisana :-) pozdrów Y-a
Lopop mówiłam Ci kiedyś że się doczekasz w najmniej wyczekiwanym momencie :tak:

Za wszystkie staraczki czymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
tak ani@k tylko sił brak też dół mam
dzisiaj u mnie 12dc więc by wypadało się postarać a tak nie chce mi się :(
ach po co mi to wszystko :( a tak tylko się dołuję tym wszystkim:-:)-(

za ćwiczonka zuzanko&&&
u mnie też słoneczko ale jakoś mnie nie bawi to wszystko obecnie

sorry was że tak smęcę chyba przesilenie wiosenne mnie dopada:-:)-(

lopop - dopadło Cie chandrowstwo takie co mnie dopada zazwyczaj co miesiąc przed @ ale musisz widzieć że to mija i to przezwyciężysz :-) ciesz się swoim związkiem udanym a odłóż te sprawy na bok skoro Cię męczą , dobra ja sama nie wiem nigdy jak wyjść z tego doła więc nie znam się na udzielaniu rad ale to mija z czasem :-)

ja wczoraj miałam 8DC i zaczęłam staranka ale to raczej ochota przyszła na M po tygodniowym poście

a u mnie już nie ma słońca , śnieg sypie

lopop - dopadło Cie chandrowstwo takie co mnie dopada zazwyczaj co miesiąc przed @ ale musisz widzieć że to mija i to przezwyciężysz :-) ciesz się swoim związkiem udanym a odłóż te sprawy na bok skoro Cię męczą , dobra ja sama nie wiem nigdy jak wyjść z tego doła więc nie znam się na udzielaniu rad ale to mija z czasem :-)

ja wczoraj miałam 8DC i zaczęłam staranka ale to raczej ochota przyszła na M po tygodniowym poście

a u mnie już nie ma słońca , śnieg sypie
u mnie też się zachmurzyło :(
wiesz tylko mi się już nie chce :-( to czekanie mnie dobija - już długo nie miałam takiej chandry w środku cyklu chyba z 1,5 roku temu

lopop kochana ....tulę mocno ,podobno przytulanie do bliskich osób pomaga chandrze...więc mocno tulę...ja miałam w tamtym miesiącu taki kryzys ,że poryczałam się jak bóbr więc jak sama widzisz to każda tak ma :-)Ty jesteś silna kobietka więc dasz radę.
Muma oho ! jak już mięsiwo nie smakuje to znak ,że fasolka zaczyna wybierać jedzonko ,ja w ciąży miałam odwrotnie wcinać mogłam tylko mięcho :-Da staranka kochana są pełną parą dzisiaj nawet stópki sobie zrobiłam (frencha) dla odmiany na wiosnę :-D:happy2:a wieczorem .....hmmm już się rozmarzyłam.:yes::rofl:
alex__ no to kochana do roboty i działaj

kok.o a Ty wegetarianka??

lopop - może odupść sobie w tym m-cu ? wiem sama że czekanie jest dobijające , kiedy wkoło się słyszy o ta zaszła tamta rodzi a ty czujesz tylko pustkę i że Cie omija to wszystko , u mnie już niedługo wszystkie znajome i rodzina będą mamami a ja nie i nie wiem jak się odjadę w tym towarzystwie ? pewnie stracę część znajomości i tyle ... ale robię co mogę ...

dziewczyny kilka dni temu znalazłam taki wątek na forum ,niestety nikt tam nie uczęszcza ,szkoda po fajny temat :-)co wy na to aby go troszkę pchnąć do przodu i uruchomić go na nowo ??
[h=2]Jak ułatwić zajście w ciążę?-pozycje i specyfiki[/h]

reklama
no właśnie ciekawe rzeczy tam pisały dziewczyny ale długo nie był odwiedzany .....szkoda!ja właśnie znalazłam tam o działaniu przywrotnika ...zakupiłam nawet ale jakoś do picia nie mogę się zmusić ..hehe..:baffled::cool2:

Do góry