reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Kobity, odmeldowuję się ale tylko na chwilkę :-), bo już siły na nic nie mam a tu jeszcze ostatnie ruchy na poligonie na mnie czekają :-D. Dam znak jutro.

Muma, jak po usg ?

Hej :-D

bionda - ruchy na poligonie hahaha, no nie ma siły coś musi wyjść z tych manewrów :tak::tak:

Dziękuję Dziewczynki za pamięć wczoraj ale ja naprawdę jak wracam do domu po 19ej jak wczoraj to tylko kolacja , serialik i spać. A w nocy i tak się ostatnio budzę..
No więc wczoraj na USG wyszło, że jak na ten czas wszystko OK. Oczywiście Fasola nie widać zbytnio ;-) tylko jego domek ale jest tam gdzie trzeba, ma ciałko żółte do kompletu i wszystko gra. TO dopiero 4t5d był wczoraj wg @, pani powiedziała, że za 2 tygodnie powinien już serduszkować ale spytała też kiedy zamierzam trochę odpocząć - no bo wie Pani trzeba troszkę bardziej zadbać o tą ciążę niż 12 lat temu..
Pęcherzyk ma 6 mm i siedzi sobie w środku macicy :-)
Dzisiaj idę do gina i chrzanię - biorę zwolnienie - wiem, że jest ryzyko , że w tym pęcherzyku nic się nie pojawi ale jak się może nie pojawić jak jest już zwizualizowane ? ;-) W razie gdyby jednak to pozycję w firmie też mam na tyle silną, że mnie nie wywalą mam nadzieję, a poza tym - halo - kto pomyśli, że to było planowane ?? :-D:-D

lopop -nie smuć się :-) Naprawdę nie wiesz kiedy los się odmieni, spokojnie ,powoli do celu i będzie dobrze ! :tak:

kasia.natka - buziaki dla Ciebie i Dominiki, odpoczywaj teraz ile wlezie bo potem może już nie być okazji przez jakiś czas :-)

Cieszę się, że wszystkie tak ładnie "pracujecie" :-) Bywały miesiące kiedy tak się tego nie odczuwało. W związku z tym mam nadzieję, że bociany nie przylecą z pustymi dziobami :tak::tak:

Ja jeszcze dzisiaj w ciągu dnia idę z Mamą i Babcią do psychiatry, też się tym stresuję ale muszę im pomóc.. Dobrze jakby zbadali ją wreszcie porządnie a nie testowali w ciemno różne dziwne leki..

Miłego Dnia Wam życzę Dziewczynki.
Acha , montuję sobie suwaczek - co ma być to będzie - założenie jednak robię, że BĘDZIE DOBRZE :tak::tak:

Muma a nie mówiłam??? ze wszystko bedzie dobrze!!!:tak: Suwaczek montuj, będę obserwować i będę prosić o relację tak jak u Kasi.natki.
Kasia.natka szkoda że tylko wirtualnie ale wiesz ze poczułam kopnięcie??? Bardzo miłe uczucie :tak: ;-)
Katiuszka dziękuję za te słowa!!!! Dziś juz mi troszkę lepiej...mimo że za oknem deszczysko :-(
Zuzanka żartowałam, wiem ze ciężarnej byś nie zamęczyła ;-) a watek nie powiem, miła lektura...:-)
Bzzzz jeżeli pracujesz to najwyższa pora iść na zwolnienie :tak: będziesz wtedy miała czas na forum BB ;-)
Lumina jak Twoje samopoczucie? Podczas staranek to chyba tylko i wyłącznie uśmiech na twarzy;-)
Kok.o Ty wiesz co!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

eloł babeczki :-)
u mnie wiosna zrobiła w tył zwrot:wściekła/y: w nocy spadł śnieg, a teraz pada deszcz:-( a tak fajnie wczoraj juz było...

Muma no wiiiidziiiisz, pierwszą schize z listy wykreślaj i zobaczysz, ze następne też po kolei wykasujesz :tak::-)
A swoją drogą to my już chyba na schizowanie skazane jesteśmy... jak nie przed @ , to po II, potem po porodzie następny zestaw schiz będzie przerabiany...i tak już do usr... śmierci ;-):-)

bionda- dobrze, że jakoś jeszcze zipiesz :-D jeszcze troche i bedziesz mogła odtrąbić zwycięstwo :-D

A ja wczoraj tez sobie troche potrenowałam - w tym cyklu powiedzieliśmy sobie, że teraz nie codziennie, ale co drugi dzień sie seksimy.... i co? minely 3 dni a my juz postanowienia złamaliśmy... :zawstydzona/y: :-D

Ani@k Ty wiesz co! :* :* :-)

dzień dobry babeczki
Muma -wspaniale że wszystko w porządku i na pewno tak już zostanie ...
a ja mało jaja nie wysiedzę przed czwartkiem :baffled: nerwa mnie jakaś łapie, dobrze że chodzę do pracy, bo bym zwariowałą ...a ja w pracy siedzę sobie i nic ciężkiego nie robię, więc jak wszystko będzie dobrze to chcę pracować, a jak trzeba będzie iść na zwolnienie to pójdę.Na razie nic nie planuję.Co do suwaczka, też chciałam sobie wstawić ale ofiara jestem i nie umiem...może po próbuję później.

miłego dnia babeczki ...

Muma no wiiiidziiiisz, pierwszą schize z listy wykreślaj i zobaczysz, ze następne też po kolei wykasujesz
A swoją drogą to my już chyba na schizowanie skazane jesteśmy... jak nie przed @ , to po II, potem po porodzie następny zestaw schiz będzie przerabiany...i tak już do usr... śmierci ;-):-)

co prawda to do mumy ale ja dodam od siebie AMEN

PS
odważyłam się na suwaczek ...:oo2:,pierwszy raz mam suwaczek ...

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny
a ja dzisiaj miałam kiepskie spanie po mimo staranek ale tak jak kok.o pisze my też mieliśmy co drugi dzień a od soboty nie ma przerwy więc chyba dzisiaj przerwa bo żołnierzyki muszą się zregenerować i mój M też :-);-)
bzzz śliczny suwaczek Muma u Ciebie również ,macie różnice 10 dni kobitki a no i nie martwcie się dziewczynki będą piękne tłuste bąble :-D:-) tak coś czuję :rofl2::happy:
bionda kobito bo zajeździsz tego swojego i nie będzie miał siły..chociaż włoski to mają gorący temperament :rofl2::laugh2:
Ani@k jak samopoczucie kochana ?lepsze?
lopop słonko a jak u Ciebie???
Brzózka ?????widzę tylko na face ,że zdjęcia wrzucasz swoich psin kochanych......

jak tu dzisiaj cicho :no: ja sama :szok::eek:
ale zrobiłam sobie kawusie ,podczytuje specyfiki i pozycje ,ale widzę,że zdania są podzielone ...jak zawsze co do pozycji i zadzierania nóg do góry przy tyłozgięciu macicy :baffled:

reklama
A ja dziś trochę zapracowana :sorry:
Poza tym dość pozytywnie pobudzona!!! :tak: Znalazłam świetny wątek na forum e-mama...jest tam troszkę dziewczyn które mają macicę dwurożną, czyli "moje klimaty"..:baffled:
Dziewczyny rodzą mając tą wadę, więc "stanęłam na nogi"!!!

I chyba to będzie moja pierwsza wizyta u gina. gdzie pójdę przygotowana jak na egzamin!!!:-D :-)

Alle jestem podrajcowana!!!:rofl2: :rolleyes: :-)

Do góry