reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
kasica82 na pewno nie masz co się stresować i pamiętaj,że pozytywne nastawienie jest zawsze najlepsze....wszystkie mamy jakieś dołki i załamania ale pozytywne myślenie jest tutaj najlepszym przyjacielem w Naszym przypadku ....więc się nie załamuj i głowa do góry,a będzie dobrze
:-)

Ostatnia edycja:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
allle cicho dzisiaj dziewczyny zapracowane ..........
:-(

alex___
Fanka BB :)
Witam się wieczorową porą,
u nas plan zrealizowany w 200%
teraz tylko przeżyć do 8 i mam nadzieję - będę się chwalić
ooo, jakbym chętnie do fryzjera polazła, ale czasu brak ciągle. Jak Wy to dziewczyny robicie, że czas na wszystko jest? macie receptę? chętnie skorzystam
i też już niecierpliwie wiosny wypatruję, a tu jak na złość śniegu u nas znowu napadało:/
u nas plan zrealizowany w 200%
ooo, jakbym chętnie do fryzjera polazła, ale czasu brak ciągle. Jak Wy to dziewczyny robicie, że czas na wszystko jest? macie receptę? chętnie skorzystam
i też już niecierpliwie wiosny wypatruję, a tu jak na złość śniegu u nas znowu napadało:/
katiuszka79
jestem i ja
witajcie Dziewczyny!!!
A kogo ja widzę???? kasica super, że w końcu nas znalazłaś!!! Podziękuj kok.o, to ona napisała dokładną instrukcję:-) ale i ja dziękuję, kok.o jesteś wielka!!!! i nie chodzi mi o gabaryty, żeby nie było!!!!:-)
zuzanka, podobno nie jest dobrze, takie codzienne przytulanki. Żołnierzyki muszą mieć czas na regenerację
no i musi się ich nazbierać. Lepiej co drugi dzień, a podobno już całkiem dobrze co trzeci, tak moja szwagierka zaszła za pierwszym razem. Ale moim zdaniem co drugi jest najlepiej. Sama tego teraz pilnuję
alex, no to teraz najgorszy czas przed Tobą, czekanie na @ lub jej brak...A wiesz co...ostatnio która nowa dziewczyna zaczęła z nami pisać, to ledwo się przywitała a już zaciążona
Nawet niektóre z nas wypisywały się z forum i zapisywały ponownie, żeby dopomóc losowi
no ale to nie działa...ale Ty...nowa...widzę dużą szansę na II kreseczki
trzymam kciuki&&&&&&&&
brzózka, kiedy masz datę @??? nie sprawdzałam na schizkółku
już chyba niedługo będzie testowanko???? kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kok.o Ty to faktycznie masz wysoooookie libido
podzieliłabyś się z potrzebującymi
ja mam chyba -200%:-( nic mi się nie chce, najchętniej walnęłabym się spać, a tu trzeba działać. Dzisiaj przerwa, jutro po lekarzu zadziałamy, mam nadzieję, ze mój super ginek natchnie mnie znowu pozytywaną energią i libido samo wzrośnie
Na chwilkę uciekam, muszę obiadek zjeść, ale jeszcze tu wpadnę:-)

A kogo ja widzę???? kasica super, że w końcu nas znalazłaś!!! Podziękuj kok.o, to ona napisała dokładną instrukcję:-) ale i ja dziękuję, kok.o jesteś wielka!!!! i nie chodzi mi o gabaryty, żeby nie było!!!!:-)
zuzanka, podobno nie jest dobrze, takie codzienne przytulanki. Żołnierzyki muszą mieć czas na regenerację

alex, no to teraz najgorszy czas przed Tobą, czekanie na @ lub jej brak...A wiesz co...ostatnio która nowa dziewczyna zaczęła z nami pisać, to ledwo się przywitała a już zaciążona

brzózka, kiedy masz datę @??? nie sprawdzałam na schizkółku

kok.o Ty to faktycznie masz wysoooookie libido

Na chwilkę uciekam, muszę obiadek zjeść, ale jeszcze tu wpadnę:-)
alex___
Katiuszka, jak mi się sprawdzi to ja tu tłumy będę podsyłać tych starających się z info, że to forum magiczne jakieś
też słyszałam, że codziennie to nie dobrze, zalecają jednak co dwa dni
też słyszałam, że codziennie to nie dobrze, zalecają jednak co dwa dni
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
katiuszka no to ja mogę się podzielić bo mam 200% libido mogę dać 100 mi w zupełności 100 wystarczy:-)
ja na diecie a ona o obiadku na wieczór....no,no....a co do przytulanek to jest ,że wieczór i rano ostatnio był na drugi dzień więc spoko .....dzisiaj daje na luz bo przeziębieni jesteśmy....
alex__ja jestem tak poukładana,że mam na wszystko czas,ale teraz jestem na urlopie więc mam go więcej

alex__ja jestem tak poukładana,że mam na wszystko czas,ale teraz jestem na urlopie więc mam go więcej

Zuza!!! Przecież niedawno byłaś u fryzjera!!!
Mi by się też fryzjer przydał...ale ja nigdy nie wiem czego chcę a głowie..![]()
to prawda niedawno była u fryzjera i wygląda cudnie
a ja też należę do tych co to jak już się w końcu wybiorą do tego fryzjera to właściwie nie wiedzą po co ....
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
bzzz kochana dziękuję ale już były za długie:-)a jak Ty się czujesz?