Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
(pod warunkiem,ze nie MUSIAŁABYM byc na tym zwolnieniu)
)
teraz na stojąco łapię...a w domu rypnę na łóżko laptok na kolana i niczym Kaszpirowski będe "jeść zrokiem" <><><><><><><><><><><><><><>:-)

hehe wiosna idzie kochana...u nas piękne słonko ptaszki ćwierkają i aż się chce........skakać,no więc lalki wysyłam <><><><><><><><><>co do książek to ja też mam piękną kolekcję i już mam za stój w czytaniu,wstyd normalnie wstyd a czytałam dużo

a co do przytulanek z M to współczujemy ...faktycznie wiosennie jest to i marcować się chce częściej 
Odezwę się później ,oczywiście jak będziecie

Kok.o wiem że @ nie ma...ale kiedy sikacz???
Bo musi mi się zamknąć "trójeczka"
Bo nie wiem czy pamiętacie, że jakiś czas temu ogłosiłam konkurs...i pierwsze i drugie miejsce już mam i czekam na trzecie![]()
1. Bzzzz
2. Muma
3. ??? (Kok.o?) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
znalazłam.... proszę o przesłanie nagrody dla mumy , nie zrozumcie mnie źle...ale tak będzie okZuzanka przypomnij Bzzzz aby mi adres na pryw. przysłała (abym mogla jej wysłać nagrodę za 1 miejsce)![]()

mnie się ciągle wydaje że się za wszystkim nie wyrobię a co mówić gdybym jeszcze pracowała
w przyszłym tygodniu zaczynam szkołę rodzenia 4x w tygodniu i już się doczekać nie mogę